13

Анонимен

преди 9 години

И да ми платят, пак няма да отида при български лекар!

12

до 1 ви пост

преди 9 години

Едно време имаше виц за краставицата...........та искам да те скллатя ........в темата се засягат въпроси свързани със здравето и профилактиката..........Какви протести ти мътят главата , какви пет лева?!?Е след твоя нелогичен коментар ще гласувам за ГЕРБ и с преференция за Генерал Борисов!!!Всички сте с/у Бойко ,защото при него нема лабаво, нема ходатайство , нема лесни пари .........от сорта на отеглене на ДДС само с документални измами.И като нема ДДС - айде ан висока лихва в КТБ.

11

Анонимен

преди 9 години

вижте коментар 17 и не се чудете защо бягат докторите !

10

Анонимен

преди 9 години

До GaribaldiНе разбирам защо е тази злоба. Първо знаеш ли какви са правилата на "запад"? Тук за да ти се брои за стаж трябва да работиш не по малко от 8 часа, а в България не повече. Второ " осигуровки" тук няма, има ЗАСТРАХОВКИ, които се поделят между работник, работодател и ДЪРЖАВА (къде е отговорността на българската държава?). За здраве НИКЪДЕ в ЕС освен в България не се плаща и цент(ако си застрахован-осигурен), като в много случаи и лекарствата са ти безплатни. Помисли върху това...

9

Garibaldi

преди 9 години

До Анонимен Като фалираш ще ми накривиш калпака. Да беше мислил когато виреше двата пръста по площадите.Ще плащаш на на работниците високи заплати при 8 часов работен ден,здравни осигуровки,за пенсия и един месец платен домашен отпуск.Както на запад.Нали искаш да живееш по техните закони правила,закони и демокрация? Като не ти отърва,закривай фирмата и отивай да бачкаш ангария!

8

работещ

преди 9 години

До Анонимен 8От такива експлоататори като теб хората страдат! Нямат нито регламентираните почивки в работния ден, нито нормално работно време в часове, нито могат да си вземат отпуската когато искат и им трябва. Да не говорим че ги осигуряват на минимална заплата и после ... нанай, когато трябва да им се плащат обезщетения, майчинство или пенсии.

7

д-р

преди 9 години

До БългаркаНикой не е длъжен да ви търпи идиотизма. Като не знаете как да се държите с лекарите ще ходите по врачки. Не сме ви длъжни.

6

Българка

преди 9 години

До ха-хаНегова работа-искал, заминал, НО ДА СИ БЕШЕ ПЛАТИТЛ СТОЙНОСТТА НА ОБУЧЕНИЕТО ТУК! Защото, ако беше учил в САЩ например, щеше да си изплаща студентските кредити 15 години! И е крайно време студенти по медицина и дентална медицина, които навсякъде по света са скъпи специалности, или сами да си плащат обучението, или да подписват договор, че поне 5 г. или 10 г. ще работят тук. Защото НИЕ плащаме за образованието им.

5

Анонимен

преди 9 години

А с още някоя простотия да натоварите работодателите? Не ви ли е достатъчно, че първите 3 дни от болничния се плаща от тях? Да не би на работодателите да се плащат здравните осигуровки? Всеки си има определен брой дни платен отпуск, като иска да се грижи за здравето си, да си вземе от тях! Има право и на неплатен! Направо мисля да си затварям вече фирмата, уволнявам си хората и айде чао! Поне на 5-6 чиновника заплатите ще заминат! А ман от търтеи и ***!

4

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

До 9 В БЪЛГАРИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНИТЕ ХОРА НЯМА БЪДЕЩЕ, ЗАЩОТО ГИ ИЗМЕСТВАТ ТЕЗИ СЕГАШНИ ТАКА НАРЕЧЕНИ СТУДЕНТИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ И МОЗЪЦИ ЗАМЪГЛЕНИ ОТ НАРКОТИЦИ НО С ГОЛЕМИ ВРЪЗКИ /МАМА ИЛИ ТАТЕ *** НА НЯКОИ МАФИОТ/ КАЧЕСТВЕНИТЕ ИЗБЯГАХА НАВЪН КЪДЕТО ЦЕНЯТ СПОСОБНОСТИТЕ ИМ НО И ПОЛУЧАВАТ ЗА ТОВА РЕАЛНИ ДОХОДИ А НЕ КАТО В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

3

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

До 4 ТИ ЯВНО СИ ДОСТА ЗААДОВОЛЕН СЛЕД КАТО РАЗСЪЖДАВАШ ТАКА ***. Я ДА СТОИШ ГЛАДЕН И БЕЗ РАБОТА И ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО ИМАШ СЕМЕЙСТВО С ДВЕ ДЕЦА И ДОХОД ОТ 300-400 ЛВ ЩЕ ТЕ ПИТАМ ДАЛИ ТАКА ЩЕ РАЗСЪЖДАВАШ. ТИ ЯВНО СИ ОТ ТЯХНИТЕ ЛАКЕИ. ИЛИ ГРЕША? АКО ГРЕША ТО ТОГАВА ТИ СИ НЕДОСТОЕН ДА ЖИВЕЕШ В ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА БЪЛГАРИЯ!

2

Рали1

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !ГЕРБ били антибългарска,кой вкара десетки хиляди *** в България?За пари!И обвинения срещу народа ни в ксенофобия и расизъм?Кой вдигна тока,защо не протестира,умнико,лятото -от 1 юли ти е вдигнат тока?Който и да дойде сега на власт ще носи негативите на твоите хубавци,така ли?Или да чакаме следващия зимен преврат и фалшификации на изборите като тези от 13 май 2013 г.?Замразяване на доходи ли-че то още един инвеститор си отиде от тук,и кой знае колко още обмислят.

1

Бантустан

преди 9 години

Абе кой ще работи в тая държава - маймуните ли? То не останаха.