29

Анонимен

преди 9 години

еи тоя маимуняк разби целия свят,ама и техния краи е близо,скоро сащ ще се разпадне,тексас искат да се отделят

28

Анонимен

преди 9 години

Нали ще ги изколят на часа ония...

27

darcas

преди 9 години

34 - ако не бяха САЩ да им помагат с храни и техника, руснаците още 1942 г щяха да са прегазени от Вермахта

26

муспи

преди 9 години

Че кога САЩ са пращали сухопътни войски?! Те и втората световна война само бомбандираха и се включиха с кашици когато Русия вече воюваше в Берлин, за да участват в дележа на плячката. Въобще стратегията на евреите е да избиват мирното население с бомби, като армията щадят защото и тя избива мирно население пък било и от "техните", - в крайна сметка войните се водят за да се лее кръв пред йехова.

25

Аз

преди 9 години

Абе те хубаво са го решили да нападнат Сирия уж че там е ИДИЛ обаче има малка но доста значителна подробност. Русия и Сирия са подписали споразумение според което за това че Сирия си унищожава химическото оръжие Русия се задължава да я опази от агресия на 3-ти страни. Това са го показали и на НАТО и са има казали в прав текст ,,Нападнете ли Сирия нападате Русия". Така че няма как да опитат такива стратегии че много ще боли.

24

Цитат

преди 9 години

"В Либия всичко се развали. Страната е в състояние на свободно падане. Това се отразява в Мали. Централноафриканската република се разпадна. Судан обяви независимост с подкрепата на САЩ, а се оказа, че политическите сили не са готови на сътрудничество помежду си и там продължава гражданската война. Апотеозът е историята с Ислямска държава. Такова грубо геополитческо инженерство, смяна на режими, без оглед на това, което може да се случи, води до най-тежки последствия" заяви Чуркин

23

Georgi

преди 9 години

Emi nqma da prati mnogo qsno kato gi finansira toi...

22

лъжци

преди 9 години

Обама лъже за Ирак и за Сирия. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам.

21

Правилно !

преди 9 години

Какво е хобито на Обама, лауреат на Нобеловата награда за мир?Правилно!Да подпалва нови войни!

20

трак

преди 9 години

Всяко българско семейство с по три деца минимум

19

истеричен смях

преди 9 години

На бас,че непременно ще го направят.Това е прах в очите на американските ***.Просто ще изработят една провокация от страна на ИД,на територията на Сирия,която "ще ги принуди" да се намесят,за "спасението" на сирийския народ.Стар изпитан номер,еврейска марка,който хваща дикиш пред ***.Бъдете сигурни,че ще има и "международна коалиция",естествено ,с участието на бай ***.Плювналиев вече получава необходимите инструкции.

18

Мишо

преди 9 години

По*рко, на*ахте се! Долни американци.

17

Аттилакиссе

преди 9 години

Нали те си създадоха навремето и АлКайда , а сега ИДИЛ. Как да посегнеш на отрочето си ? Между другото ,воъръжени през януари 2013 година от страни на НАТО. От България и Румъния получили ,БТР-и ,Танкове , леко стрелково оръжие. Също и от Полша ,Литва ,Латвия -има си хас. Кой управляваше тогава в България? Затова ли сега там е детето на ДС-Николай Младенов , да контролира доставките ? Лицемерие.

16

Marin

преди 9 години

Като му изтече мандата, очаквайте пoследния филм от трилогията world war

15

nexful

преди 9 години

nexful

14

Маркс

преди 9 години

Хитър *нек!

13

sallaadin

преди 9 години

Аз предлагам, да се проведе мобилизация и цялата тая политическа, управленска, кандидат-управленска, кандидат-депутатска *** и бивша депуттска *** да бъде изпратена в ИД и както е казал народа "Кой оттцелее", *** съм сигурен, че те джихадистите няма, щото наште юнаци ше ги окрадат до шушка, и тия чалмосаните, ше теглят заем от МНФ и СБВР, с който да ни платят само и само да си ги зееме обратно.

12

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Амчи как да прати, гринговците ще се нacepaт на часа...Това да не ти е да натискаш копчето?

11

театъра продължава

преди 9 години

Всички приказки са за заблуда. В един момент ще вкарат сухопътни сили, само че не да се борят с , а за да ликвидират асад.Той е единствената им пречка в региона.За това, че този халифат е американско творение, става ясно от самите им действия. Те не нападат израел (смъртния враг на арабите). Евреите също си трайкат и гледат сеир. в същото време си продават петрола през турция на доста ниска цена.Картинката става все по ясна.

10

неутрален

преди 9 години

Е как Банана ще праща сухопътни войски.....нека си пази хората нали Плевнята ще прати...нека българите се жертват България да им плаща а борбата е за целите на Банана. Давай Плевня както каза"мира не ние даденост" бий се ...със задни части....