7

Имани

преди 9 години

"Эа да научиш хората да обичат справедливостта, трябва да им покажеш реэултатите от несправедливостта" (Адам Смит) 1723-1790 год.!!!

6

2013

преди 9 години

Е нали Европа била по-социална от САЩ? Как така такива крайности в доходите? Май и това ще се окаже поредната ала-бала...

5

Анонимен

преди 9 години

радвайте се ***, по-богати сте от американците

4

Анонимен

преди 9 години

Най-богатите милиардери са в Русия. Там всеки комбинативен мошеник може да стане милиардер, достатъчно е да влезе в кръга на Путин и редовно да отчита рекет от 30% на гасударя. Ходорковски не искаше да плаща рекет и беше осъден за неплащане на данъци, вчера чувам че и друг руски милиардер не искал да плаща повече рекет и се е сблъскал с путинската политическа полиция.

3

!

преди 9 години

Богатите по-богати, бедните по-бедни! Докато гласувате за поставени политици така е. Мина времето да има хора които да представят други хора, трябва да искате вие да може да си решавате съдбата и да гласувате закони както си пишете с приятели през Интернет, и всичко да е 100% прозрачно за да няма манипулиране. Време е за промяна на стоя и системата!

2

Анонимен

преди 9 години

Сега разбирам защо америка би подсечка на европа със руския пазар.Power over moneyMoney over power...

1

ШибиРиби

преди 9 години

Особено актуална тема за България, на фона на безбройните милиардери тук и на фона на малкото кандидат милиардери, лека му пръст на единия и пандиз за втория :)