63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 81Извини ме, не си в ред. С тази твоя мисъл утре сутринта може да се събудиш ислямист. Това могат да го пишат само хора които незнаят на какво е способна религията.Америка бърка каши но тя не създава ислямистите. За Израел мога да се съглася че евреите предпочитат скарани съседи и слаби мусюлмански държави. Евреите не са мусюлмани но са оградени само с мусюлмани и голяма част от тях ислямисти,Факт че ИД от сирийската граница с Израел хвърлиха ракети и към Израел.

62

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНад 500 000 са общо армиите на Сирия, Ирак и пешмерга на кюрдите, не ИДИЛ. Четете преди да пишете, има достатъчно информация за армиите им. Това което казах беше, че не може 20-30 хиляди на ИДИЛ да се бият срещу над половин милион, нещо не е наред в цялата история. А относно управляването им може би държавите на които са армиите си имат достатъчно офицери. Имат си и авиация, освен това и американците нанасят въздушни удари.

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--79 Подари го на женка си!

60

до 74

преди 9 години

Грешиш. САЩ и Израел са съюзници. Какви руски и израелски евреи на страната на Путин бълнуваш? Май само ти знаеш за тях.

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60 -Ти знаеш ли как се управлява,командува 500000 -на армия.Че там им трябват щабове от висши офицери-генерали,полковници,хора завършили академии. Едно време имахме 120000 армия и знаеш как се командваше. Тези *** без артилерийска подкрепа и авиация са за никъде. С няколко танка и зенитки нищо не могат да направят.Нещо се цели от американците с тази война,която се води там.Ще поживеем и ще видим.

58

Анонимен

преди 9 години

Много глупаво разсъждават тези които си мислят че Обама е създал терористите, по глупаво дори от самия Обама. Всяка крушка си има дръжка. Земята е пренаселена и се чисти.

57

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа. Руските и израелски евреи са на страната на Путин, както и на страната на Асад в Сирия,Само хайванина Обама докато се сети кой прав, кой крив обърка конците в близкия Изток.1. Миналата година за една соленка щеше да нападне Асад2. Тази година Обама с неговия *** Джон Кери и Бан Ки Маймун не позволиха на Израел да свали Хамас от управлението на палестина.Какъв вид сантименти към терористите имат тези американци ? като че ли живеят на Луната и не разбират какво става тук

56

Анонимен

преди 9 години

Тексас и Аляска са Руски земи, СЛАВА НА РУСИЯ!

55

Анонимен

преди 9 години

Грешка хизбула е на страната на асад

54

Анонимен

преди 9 години

Хамас воюва на страната на асад а не е с идил

53

Анонимен

преди 9 години

шебек обама да му мисли, той ги създаде той да се оправя с тях.

52

колелото се върти

преди 9 години

Главорезите от ИД Стрия печелят на ден по 6 милиона долара от нефт. 45% от нефта на Сирия е в ръцете на ислямистките главорези доскоро наричани борци за свобода. Те са дарили пари на ислямската терористична организация Хамас в Палестина и терористичната групировка от Нигерия Боко Харам.Успяващи терористи са мюсулманите с европейско гражданство пристъединили се в редиците на ислямските изчадия в азиатските страни за да заграбят това което са оставили родителите им преди да имигрират.

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонименнаемниците сме на сякаде парите не миришат

50

Анонимен

преди 9 години

Днеска четох в новините че на страната на новорусия воюват освен сърбски гръцки румънци полски италиянски френски испански американски канадски немски израелски руски евреи чеченски арменски осетински поволошки татари и башкирци има и 4българи които воюват срещу американо ционистката хунта в киев

49

ФАШИСТ

преди 9 години

агати и американската армия , не могат да се справят с едни джапанки - този от ляво на снимката е с джапанки :)))))))))

48

Маркс

преди 9 години

От коментарите ми стана ясно, че янките забъркват поредната война за да си оправят икономиката. Обаче тия араби много свирепи и кръвожадни и хич не им пука от янките. Янките събират желаещи и можещи дето да вадят горещите картофи от огъня и какъв чекор дириме ние българите в цялата тази ситуация? Мир братя!

47

Вкусно Теле

преди 9 години

Ето това е фанатизмът - непрестанно да втълпяват неща които са далече от всякаква истина и възможност

46

Маркс

преди 9 години

Другари, чалмата е за предпочитане пред феса. Фесът като духа вятър и трябва да го придържаш с ръце, а пискюлът му се вее ли, вее, пфу!

45

Другари, чалмата е з

преди 9 години

11867

44

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе са 20 -30 хиляди. Бият се срещу Сирия, Ирак, кюрдската автономия и май и сирийската опозиция, като едновременно с това контролират огромна територия /според новините/. Армиите на тези срещу които се бият са с обща численост над 500 000 души, само Сирия и Ирак имаха по над 300 000 преди конфликта, без резервите. Това което дават по новините не може да се предизвиква само от 20-30 хиляди или просто не е вярно.