36

Анонимен

преди 9 години

Даваите им коридор да воюват срещу европа няма да им ставаме стена на европа да им вардим задниците а те да се чекнат с толерираните от тях африканци и незнам какви други ***

35

Анонимен

преди 9 години

АМИ така е спи българина , и гласува за продажници, това е началото с тези който ни изпращат от турскомонголско

34

Анонимен

преди 9 години

В Интернет се върти някаква снимка на колона джипове през прозорците на които са се подали хора с черни дрехи и размахват черни знамена и фона на снимката напомня за Ирак или Сирия. Не знам дали е монтаж, но номера на първия джип прилича на български. Нищо чудно крадени коли да отиват чак там, но дали да не накажем крадците за съучастничество в терористични мрежи и подпомагането им???

33

РЕАГИРАЙТЕ :

преди 9 години

Къде са Службите в България ?Изпратете войници-граничари на Южната Граница и никой да не влиза ?Бомбардировките в Ирак и Сирия се засилват и през Турция Джихадистите ще се настанят в България !А тези които са вече вътре ? - службите си затварят очите.Защото Натовския шеф по бежанците беше в България да ви каже да ги приемате ! Но след неговото посещение , Джигадистите взеха да РЕЖАТ ГЛАВИ !Промени станаха много бързо -- РЕАГИРАЙТЕ бързо !

32

rm

преди 9 години

*** от атака щели да ни спасяват и да ги спират. Уке, ти ли ще ги спреш, с парчето пица в ръка, смешници. Осъзнайте го, волен си показа истинското лице, маската падна, сбогом.

31

Анализирай това !

преди 9 години

Хюсеин от голямата бяла къща няма да даде да се месят нашите служби в "свободния избор на религия" на иначе така любимото малцинство на толерастите от Кравария . Краварите може да го играят "жертва " на ислямистите но това е само за заблуда. Истината е че те "*** в едно гърне но не казвайте на никого!

30

Аз

преди 9 години

Вижте, така или иначе ние с вас не можем да ги спрем...Аз виждам в цялата работа един много голям плюс : Като стане халифатът по тези места / т. нар. държава България / ще влезнат в сила законите на шариата. По тия закони кражбите се наказват с рязане на ръце - най-малко ! А, сещайте се колко еднорък народ ще се появи...Като почнеш от "жълтите павета" , та до морето.

29

akud

преди 9 години

ква да се доказва трябва само да се надзърне в гетото и ае вижда всичко

28

Registriran

преди 9 години

ама много късно са се сетили, влиза ли? не само влиза ами и вече се настани и има наети журналисти е що писаци и кякания са за това, че хората не искат децата им да са заедно със децата на ислямистите, у нас бойците от ИД се представят като бежанци.

27

Имани

преди 9 години

Все повече хора вярват, че тоэи път сме иэправени пред решителната битка эа собственото ни оцеляване!!! 21 век ще эавърши с унищожаване на човешката цивилиэация!!!

26

Анонимен

преди 9 години

И КАТО Е ОПАСЕН ИДИЛ НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ В СЛУЖБИТЕ ЗА ДА СВЪРШАТ НЯКАКВА РАБОТА. ТЕ ОСВЕН С ЕДИН ГОЛ *** С ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ СРЕЩУ ТАЗИ ОПАСНОСТ. САМО С ПРИЗИВИ И С БЕЗЛИЧНИЯ ГЛАГОЛ "ТРЯБВА" НЕ СТАВА ГОСПОДА.

25

С

преди 9 години

Ако станат в Пазарджик последователи, никой няма да ни се кара, че ще ги избием :)

24

ами

преди 9 години

Те са си сред нас. Действат и се развиват под закрилата бг партиите и разни нпо-та, които непрекъснато ни втълпяват колко сме нетолерантни, и че европейските ценноссти изключват възможносста нещата да бъдат наричани с истинските им имена.

23

Мартин

преди 9 години

Тук са 101% имайки в предвид факта че границите ни се пазят най много от полицай които би трябвало да пазят местните квартали и улици (а и тях не могат да опазят) какво говорим за границите ни ! Защо нямаме армия да попитам аз ?!?!?!!? За да може повече пари да лапат държавниците и ако не дай си боже стане нещо те първи ще офейкат от страната ...........политиците са зарязали народа от всякъде ...те са се уредили и не им пука , а народа продължава да издига същите ! Дано скоро ВИС 2 имат партия!

22

Анонимен

преди 9 години

kak mahate neudobnite komentari mishki gadni kak moje da ima komenta da jivee DPS *** mediq

21

Анонимен

преди 9 години

Боже, доживяхме арабин да ни призовава и да ни пази от ИДИЛ! *** политически, СПИТЕ!!!

20

Анонимен

преди 9 години

В Германия където живея много сериозно се води дискусия по темата от медиите и институциите а в България почти пълно мълчание по темата и никаква реакция от властите.Господа управляващи в България след 5 години ще е късно за реакция.В момента се води публично дело в Германия и всички джамии в петък се разграничавад от джихадистите какво прави България в момента. В Англия мерките са още по затегнати срещу тези ***.

19

Българин

преди 9 години

Ами след като на средностатистическия българин висша ценност са му парите и гледа как да се продаде на по-голяма цена и не изпитва никакво уважение към България - тогава нищо чудно да ни превземат. Така и родителите възпитават децата си - парите били над всичко. Сега тия пубери и вече даже възрастни са даже по форумите без никаква национална гордост и уважение към България и говорят как нямало "турско робство".По тоя начин ще ни превземат.Да обичаш родината не е като да обичаш политиците и.

18

ора

преди 9 години

сега ще я кача снимката в галерията, че така не става тука

17

до 10

преди 9 години

Стига бе, аххах наистина на снимката на конвоя от автомобили на Ислямска държава има БМВ X6 с регистрационен номер Р 2201 ВК а отляво синя ивица като за знака на ЕС?