25

Анонимен

преди 9 години

Малиии, да не наклепа някой, точно преди изборите. Вече се бях ориентирал за кого да гласувам, сега пак трябва да мисля

24

Бай Иван

преди 9 години

В тази ненормална държава управляващите източват държавата, а банкерите - собствените си банки, накрая съвсем ще я втасаме.

23

финансист

преди 9 години

На другарите комуно-социалисти им хареса да ограбят банките и спестяванията на народа както през 1997 г при Виденов и Румен Гечев , който и в момента съветва Миков как да грабят парите на хората. Да ама не. Сега сме член на ЕС и НАТО и няма как БКП-БСП-ДС да си правят каквото искат.А иначе за банката КТБ кой крив , кой прав се знае от много хора и това ще стане ясно и за целия народ.

22

Анонимен

преди 9 години

Аз имам един много интересен въпрос. Нали всички казват, че Цветан Василев е умен човек. Защо тогава е избрал/назначил-спонсорирал такова малоумно изчадие като Николай Бареков за лидер на политическия си проект???? Нещо не ми се връзва...

21

Анонимен

преди 9 години

начи copypaste 1 е напълно прав. просто Ц. Василев реши да си направи собствен политически проект (а това в БГ е много лесно ако имаш кинти и медии). Доган се уплаши и задвижи цялата машина, нали си е стар агентурен кадър - знае как се правят нещата. Аз предвиждам политическо убийство, но не съм сигурен кой кого. апропо Ахмет Доган се лекува от рак на простатата и може и нещата да се решат и по естествен път (на никой не го пожелавам, но това са фактите)

20

>>>

преди 9 години

И какво като проговори...??!!! В България каквито и далавери и гадости да излезнат на яве последствия няма никакви. То запис как премиера и шефа на митниците нарушават закона има и нищо не се случи в тази абсурдна държава ,че сега ли. Ще направят всичко възможно да върнат парите на вложителите на гърба на цялата държава (разбирай бедните данъкоплатци) и така ще замажат скандала и с това всичко ще приключи. Керванаааа......кучетатаааа....керванаааа....кучетатаааа

19

Анонимен

преди 9 години

Къв е тоя сръбски съд бе? Цветан Василев се издирва от интерпол, а те го пуснали с подписка.

18

Анонимен

преди 9 години

На мен лично не ми пука на мамука!Обикновения човечец като мен рано или късно ще си вземе дребните парици."Бизнесменчетата"...нищо лично, просто бизнес!

17

Анонимен

преди 9 години

Да, бе номер 18. Цветан Василев ако проговори - ще се разбере какви финансови зависимости има между ВСИЧКИ политически партии. И няма да остане НИТО ЕДИН автентичен привърженик на каквато и да е политическа партия. Сега има все още някои заблудени, които си въобразяват, че в БГ има реална политика. Затуй аз си мисля, че вече са се уговорили, той да си мълчи за парите, а те да замажат далаверите... и всичко ще се забрави за три дни.

16

copypaste 1

преди 9 години

До всички, които считат, че Цветан Василев ги е ограбил! Цветан Василев реши в един момент да се отдели от политическите партии, които обслужваше финансово - ГЕРБ, ДПС и БСП и направи свой политически проект - ББЦ. В момента, в който ББЦ достигна 15% електорална подкрепа и ясно се видя, че измества ДПС от мястото на балансьор, Доган задвижи всички държавни механизми, които държи в ръцете си - първо БНБ, а по-късно и Прокуратурата. Задвижи и медиите, контролирани от него / ДПС/, чрез Пеевски.

15

copypaste 2

преди 9 години

Като ужилени реагираха и ГЕРБ, тъй като се разбра, че Василев /ББЦ/ няма да ги подкрепи в предстоящите избори. В координация двамата - Доган и Тиквоний Банкянски задвижиха вече всички държавни механизми и частни медии, за да унищожат Цветан Василев. Край на първо действие. Действие второ. Целта сега е да се унищожи КТБ, като активите ѝ се лапнат от Доган и Тиквоний Банкянски, а пасивите поеме държавата. Т. е. с един куршум да уцелят 2 заека - да унищожат в зародиш партията, която ги плаши /ББЦ/ и да вземат на безценица една мощна банка.

14

Анонимен

преди 9 години

***!!!!

13

copypaste 3

преди 9 години

Другият вариант е банката да се оздрави с частни капитали и да не попадне в лапите на двете политически Мутри. За да се избегне това, БНБ играе игра в центъра, не приключва проверката в КТБ, изчаква да минат изборите, за да се конституира една явна или скрита коалиция ДПС - ГЕРБ и тогава вече, ползвайки мощта на държавната машина да завладеят КТБ /да ограбят българския народ/ като стоварят вината на Цветан Василев.

12

copypaste 4

преди 9 години

Епилог. Цветан Василев мълчи като риба, получава лека присъда или му се разминава, ББЦ си има нов спонсор - Ковачки, Държавата е ограбена, Доган и Тиквоний са сити, народът гладен и излъган.

11

Путин -Масква

преди 9 години

Стига сти ривали!Га плюскахти кифтетата ни ривахти,а?Парите не ги е откраднал човеко.Нали с тях купихте тръбите за "Южен Паток"?!Малко се обърка работата на Гоце и ДС с "Големио чЛен" ама така е в геополитиката.Не знаеш от кой храст ще се появят САЩ и ЕС за да ни начупят тъпите бетонни куманизки канчета

10

реалист

преди 9 години

Ще избяга.

9

Сапарев

преди 9 години

Обзалагам се, че ще го ликвидират, когато се върне в България. В най-добрият случай, ако все още не са заплашвали семейството му (в което се съмнявам), най-малкото и това ще стане. Просто, ако си отвори устата, ще настане революция, каквато никой не е виждал в най-новата ни история.

8

партиен член

преди 9 години

Преди избори винаги е интересно.

7

подписник

преди 9 години

Направо са го пуснали на свобода - вече няма да го видим тоя човек

6

BBisPedal

преди 9 години

Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!