11

ruseborn

преди 9 години

Bravo na Putin i Russia

10

Анонимен

преди 9 години

До КЪДЕ ГО БАТКО?Така се прави! Браво на Путин и Русия!

9

ПОЧНАХА ГИ

преди 9 години

А У НАС КОГА ЩЕ ВИДИМ ОЛИГАРХ В ЗАТВОРА

8

Ехо за 5 евро на ден

преди 9 години

"Уруспийская газета" твърди,че *** е пекъл кебапи и кюфтета пред някои избирателни секции в неделя по време на регионалните изборите."Уруспийская губерния" пък пише,че в Крим са гласували предимно военни в неделя."Ехото на Стерва"пък задава неудобни въпроси на Кремъл по отношение на някои региони в Русия,където се извършва мащабно строителство от държавни предприятия-защо парите от руския бюджет се използват за реално строителство на ВЕЦ-ове,а не се усвояват от фиктивни фирми както в ЕС.

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14"явно Евтушенков е кукла на Запада в някои бизнеси".Замени "Запада" с "ционистите" и си на прав път (макар че в днешно време двете са кажи-речи синоними).

6

Анонимен

преди 9 години

Даам прилага ли се закона в Русия държавата е тоталитарна.За такова престъпление в САЩ присъдата ще е повече от 100 години.И Мадоф беше виден стожер на Уол Стрийт обществото,но получи присъда от 150 години.Тогава руснаците,също и ВВС не писаха и не пищяха,как САЩ репресират невинен човек.Тази статия си е чиста пропаганда,явно Евтушенков е кукла на Запада в някои бизнеси.А Ходорковски,ако беше правил същото в САЩ с "ЮКОС"-данъчни измами,никога нямаше да излезе от затвора.

5

Анонимен

преди 9 години

Идентични истории има и в българия но не им се дава гласност а и българите се пу*тьовци и много лесно се разделят със собствеността си и не се стига до толкова шумотевица.Но случаят "КТБ-Цецо Василев" е 100% копие на описаното в статията.СССР и НРБ са все още живи...........Демокрация ли???Ко И туй.......

4

До НФБ

преди 9 години

Не можеш да кажеш на човек, който си е изкарал парите (дали с кражби или честно, няма значение) Къде и как да си ги харчи. Все едно да кажеш, че всички българи трябва да ходиме на почивка САМО в България и да копуваме САМО български стоки.

3

Анонимен

преди 9 години

3, като му гледам ушите има вид на масурест.

2

НФБ

преди 9 години

РУСИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕ ИЗТИЧАНЕТО НА КАПИТАЛИМИЛИАРДЕРИТЕ ДА НЕ СИ КУПУВАТ ИМОТИ В САЩ И ЕВРОПА А ДА ГИ ВЛАГАТ В РУСКАТА ИКОНОМИКА..СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО..ДА ПРОМЕНЯТ ОБЛИКА НА СЕЛАТА И ГРАДОВЕТЕ НА РУСИЯЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ КУПУВАТ АМЕРИКАНСКИ АКЦИИ ОТ РУСНАЦИТЕ..ТОВА НЕ НОСИ НИКАКВА ПОЛЗА А СЕ СТИМУЛИРА АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА И СЕ ЛИШАВА РУСИЯ ОТ СРЕДСТВААФРИКАНСКИТЕ ЛИДЕРИ СЪЩО ДА ИНВЕСТИРАТ В СТРАНИТЕ СИ И ДА НЕ НАДУВАТ СПУКАНИЯ БАЛОН..ТОВА Е МОДЕЛА ЗА ЕДИН ПО СПРАВЕДЛИВ СВЯТ...

1

Иван

преди 9 години

Богат, значи невинен? А стига бе. по тази логика и Цветан Василев е обект на политическа репресия.