38

Дискриминиран

преди 10 години

Където има търсене, ще има и предлагане. Жалко е, че само определени слоеве на обществото привилегията да им се предлага тази услуга. Останалите за съжаление могат да пият само една студена вода. Безусловно са дискриминирани и лишени от възможността да направят пари от този свой за съжаление малотраен актив.

37

А

преди 10 години

Бахур,бахур дават ли бя умче?

36

ВЕЩИЦАТА

преди 10 години

НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ ИЗЛЕЗТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НО С БЮЛЕТИНА КОЯТО НЕ ЩЕ ОТЧЕТЕ ГЛАС ЗА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ. ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧЕТАТ ГЛАСОВЕ, НО С НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ, Т.Е. УДРЯТЕ ЕДИН КРЪСТ ПО ГОЛЯМ ИЛИ МАРКИРАТЕ ТРИ-ЧЕТИРИ ПАРТИИ И ГОТОВО, ГЛАСУВАЛИ МНОГО , НО СПЕЧЕЛИЛ НИТО ЕДИН. САМО ТАКА ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ ЖЕЛАНОТО!

35

Браво

преди 10 години

Браво на ГЕРБ.Умно!Така се печелят избори, а не с голи обещания.

34

Loyko

преди 10 години

Prodavam si glasa na targ.Parvonachalna cena 1000 Euro.

33

ВДИГАЙТЕ МИЗАТА

преди 10 години

КАКВОТО ДАДАТ --ВСЕ Е КЯР!!!НЕКА СЕ ПООХАРЧАТ МАЛКО И ПОЛИТИЦИТЕ!!!*** Е КАТО ВОЛЕН-ИБРИКА ----ВСЕ ЩЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПО БРЮКСЕЛСКИТЕ И ПАРИЖКИТЕ РЕСТОРАНТИ ...А , ЗА РАЯТА ГОЛ ""ур!ВДИГАЙТЕ МИЗАТА БРАТЯ!50-тарка за глас!!!!!ТАКА СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА ----С МНООООООГО ПАРИ ,ДРУГАРИИИИИИИИИИИ.....!!!!!!/....все пари за народа/

32

Анонимен

преди 10 години

vibratori im razdavaite shte im triabvat.....

31

Анонимен

преди 10 години

До СЕЛЯНКАСъщите не гласуват със собствения си глас, а гласуваят с гласа на този, който ги е напазарувал. Така ние трябва да се съобразяваме с избора на имащите пари (откраднати, разбира се).Иначе казано, на тези, които не внасят данъци, не си плащат здравните осигуровки, както и на неграмотните, не трябва да се разрешава да гласуват. Те практически НЕ ГЛАСУВАТ!Така се решава и въпроса с изборния туризъм (не внасят данъци тук).

30

СЕЛЯНКА

преди 10 години

За кокошка и бира се продават тези които никога не са работили ,държавата им отглежда децата с пари от нашият джоб ,не могат да четат и преброят чаветата си. Пишете ,покажете ,кажете кои за коя партия купува.Стига мълчание и предизборно джавкане и празни обещания.

29

Анонимен

преди 10 години

Като си давате гласа за кокошка (вероятно щастлива), Вие гласувате за Големия ***, който ще Ви дойде на гости след изборите!

28

еххх

преди 10 години

Каквито сме ние хората, такива са ни и управниците!

27

сарафош

преди 10 години

каква е тази кокошка?бъчва с вино и *** за начало и може да започнем да преговаряме

26

а сега де

преди 10 години

До гяуреничерството е било по желание !?потурчването също !?и защо ще му е по добре като приеме исляма?

25

Анонимен

преди 10 години

Аз моя глас го давам за 500 лева минимум

24

Анонимен

преди 10 години

До гяуркажи тогаз кое му е убавото?

23

сарафош

преди 10 години

До Анонимен 25малките не минат ли бариерата файда йоксистемата кърти

22

Анонимен

преди 10 години

Заради глупавата ни избирателна система всеки негласувал дава част от гласа си за ДПС!!! За всички които са решили за наказателен вот да не гласуват - по добре си изберете някой независим или който няма шанс да спечели, но дайте гласа си.

21

seira

преди 10 години

"Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!"Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!"... "ЕЛЕГИЯ" /Христо Ботев/

20

Анонимен

преди 10 години

Продаването на гласове е престъпление. Подаването - също

19

Анонимен

преди 10 години

Това че по медиите се отразяват купуването на гласове и съпътствано с нормалния коментар за тази географска област, че отговорност не може да се търси и не е незаконно означава САМО ЕДНО - правят ви на маймуни всички правителства се управляват от едни и същи хора, които се карат само за пред телевизора :) Ходете си да гласувате, овчици.