90

циркът е пълен

преди 9 години

...си е нагласено и разбира се понеже става дума за нашите балкански простотии австрийците не са съгласни да участват и да се цапат и компрометират с нас, затова близка(най-близка по всичко) държава ще е част от сценария, а именно Сърбия.

89

циркът е пълен

преди 9 години

...или някъде далече и да си трае без да дава сигнали къде е. Явно що не е направил така- просто не се е криел. Но и никой не го търсеше. Да не говорим че по ТВ казаха, че е обявен за издирване от Интерпол, а тоа се появи на страницата на Интерпол доста по-късно, т.е. явно само внушаваха че бил търсен. А сега като реши да се предаде го прави от Сърбия и сръбския съд ще гледа предстоящите процедури, в сръбската държава ще пребивава, оттам ще се изказва. Защо не го направи от Виена- явно всичко..

88

циркът е пълен

преди 9 години

Всичко по аферата КТБ е цирк, сценарий има само че ние обикновените хора не го знаем, ние сме само потърпевши. Странно как хем го намираха от разни телевизии г-н Василев и той даваше интервюта, хем никой не се напъна да го търси, а уж знаеха че бил във Виена. После заговориха че е в Сърбия, и накрая той сам се предава а преди това все повтаря че го е страх, че го заплашвали, че нямал сигурност. Тотални противоречия дотук. А интересно е и що като се крие, не е отишъл в Южна Африка, в Мексико...

87

неосведомен

преди 9 години

А кво стана с Венци Йосифов, Моллов и разни други "топ банкерчета " на милата ни татковина?

86

Анонимен

преди 9 години

i kato se predal da ne bi da se opraviat neshtata s kradlivite balgari.

85

Анонимен

преди 9 години

Хора, човека просто чаккаще да види, на кого да плати.... Бас ловя, че знае кой ше спечели изборите.А бедните.... Бедните да го *****

84

Анонимен

преди 9 години

IMAT SI HORATA DARJAVA.

83

Даола

преди 9 години

Няма нужда да се демонизира Цветан Василев - нека има възможност по закона да защити банката си. По-интересното би било вместо празни приказки тук да ни разкажат как е станал банкер и откъде идват парите му. Досега това не е направена за нито един от богатите. Не го направиха и за Делян Пеевски. Така че собствениците на dnes.bg са в дълг пред читателите си.

82

Райка Леснодайка

преди 9 години

Абе не ви ли е направило впечатление ,че всички олигарси, маф.босове, червени политици, по-известни шоумени /смешници им викахме едно време/,банкери и ДС. шефове- абе все към Сърбия ги тегли бе, на кой как му припари на дупето все бега се у сръбско. *** кат са замисла малко повече , теа сичките имат руска връзка.И Йоцата и Боцата,и Ковачки , и Кюлев / л. п./ и този ,абе все що е с пара се там.Аз не знам от къде се ходи за Београда, а те се там.

81

??

преди 9 години

До ВещицатаАко си отвори устата преди да го пречукат доста мафиоти ще им припари под опашките Боковци, Моковци, Цецовци, ДогановциСтанишевци, Искреновци, и т.н.Искам да чуя кой по-точно ще ги пари ? От вчера ли живеете в България ?

80

Петко

преди 9 години

Предполагам *** го е предал горкия. Те така направиха и със Сърбия. Човек не може да разчита на Русия.

79

Анонимен

преди 9 години

Цветан Василев се "предаде" на полицията в Белград. Под въпросителен

78

Анонимен

преди 9 години

Истерия в Бургас! Фалиралият мол на Цветан Василев продава панталони и блузи по 4 лв. Народът се реди на километрични опашки! Масово цените на маркови дрехи са намалени с 80%. Полудели клиенти се редят на дълги опашки за зимни блузи и панталони между 4 и 6 лв.

77

Вещицата

преди 9 години

До Анонимен Сега ще става интересно, защото той е куклата на конци. Ако си отвори устата преди да го пречукат доста мафиоти ще им припари под опашките Боковци, Моковци, Цецовци, ДогановциСтанишевци, Искреновци, и т.н. Майка им жална на тия ***.

76

Анонимен

преди 9 години

тоя добре.ми ония дето източиха на времето Балканбанк и за това изгорях ,защо никой не ги потърси.мам.......

75

АнтиГЕРБ

преди 9 години

Предизборен кьорфишек на ГЕРБ и Плевнелиев и след изборите Цацаров ще го пусне.

74

Анонимен

преди 9 години

Е СЕГА ВЕЧЕ БЕСЕПЕТО ТРЕПЕРЯТ И СИГУРНО ЩЕ ГО УБИЯТ,, АКО НЕ Е ДВОИНИК....

73

Анонимен

преди 9 години

Какво лошо е направил човека. Всички вложители са живи и здрави и с нормално кръвно налягане.

72

Анонимен

преди 9 години

НОМЕР ДЕВЕТ 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9

71

!@#$

преди 9 години

Съдят ли го в България....УСЛОВНА(в най-лошия случай).Нали никои не си въобразява,че някой ще влезе в затвора?!Аз лично този филм го гледах за последно през...1997..мисля....Така че стига сме си мечтали че нещо ще се оправи в тази държава.Ние просто сме способни като индивидуалисти и неспособни като народ!!!