49

Попсавови

преди 9 години

БИС, ЧАК сега научихме ЗА ВЕНЦИ и сме направо смазани от скръб!!!

48

Анонимен

преди 9 години

Благородния човек проявава човещина , към чуждата болка , а простака търси кусури . /като някой от хората писали тук/ дано никога не изпитате тази болка.....глупци...

47

Анонимен

преди 9 години

много е тъжно, когато едно дете си отива далеч от родителите в чужда страна. Бог да я прости

46

Анонимен

преди 9 години

ko me tap4ete s losi *** za hora koito ne sa 4ast, ot jivota mi- kogato moiata dasteria po4ine , ste mu pratia na Biso, edno nekrolog4e da mi vrne jesta vaobste vseki na kogo nesto mu po4ine- da prastame na Biso vesti ot koga do koga da e rajenBisere- leka ii prst i ne se obijdai- kaputite jurnalia si svarsiha rabotata

45

Исмаил

преди 9 години

Венциноса,Фрида,Макси-звучни български имена.Нас ни изселваха ако нямаме подходящо руско или подобно име?Убиваха навремето и лишаваха от права...заради име.

44

az до 48 и 50

преди 9 години

Браво, одобрявам казаното и от двамата!Аз също за сефте чувам за дъщерята на Бисер Киров, не знаех, че има дъщеря, дори не знаех до скоро той самия къде е! И е вярно, че това не е новина и няма място тук!Иначе, от човешка гледна тока - лека й пръст!

43

?!

преди 9 години

?!Всяка ненавременна смърт е нещо лошо, особено за близките, но това не е новина и не смятам, че има място да се разнася из медиите. Не става въпрос за знаменитост, а за един обикновен, неизвестен на хората човек. Лека му пръст и Бог да даде кураж и сили на близките, но няма място тук тази "новина".Или това са страниците с некролозите, сватбите и честитките за бебета?

42

Анонимен

преди 9 години

Много тъжно! Един млад живот си е отишъл. Искрени съболезнования на семейството!

41

Брайко

преди 9 години

Има една приказка-на чужд гроб не се плаче...Колко хора познават тази жена? Лично аз на моята средна възраст чувам за нея за първи път и то,че е починала...Разбира се,че е трагично да загубиш детето си,но защо цяла България трябва да ти е съпричастна?Ето и за това са многото заядливи и негативни коментари защото медиите обърнаха личния живот на така наречените "известни" хора в обществен и ние трябва да се радваме когато се раждат децата им и да страдаме когато умират...да,ама-не...имаме си наши

40

Анонимен

преди 9 години

Искренни съболезнования за загубага на семейството!Сигурен съм че един ден хората в БГ ще разберат че Вие сте Достояние и на нашата Република!!

39

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСОРОСОИДИТЕ 6ТЕ ГИ ............................................ СКОРО!

38

Николай Тасков

преди 9 години

Поднасям Ви искрените си съболезнования, мило семейство.

37

Анонимен

преди 9 години

Не се изненадвам, че българският род ще загине. Толкова простотия и злоба няма по света!Съболезнования на близките! Мир на душата на тази млада жена! Кураж на децата й! Пред смъртта всички сме равни.

36

Smolyan

преди 9 години

Селото е ЧОКМАНОВО на 12кг от Смолян

35

коректоре!

преди 9 години

Не ЧокмаКово ,а ЧокмаНово!

34

Кирил Ефримов

преди 9 години

Лека и пръст .Знам, какво е да имаш болен от рак .Майка ми почина от тая коварна болест .Проблема идва, че организма го смята за свой и не се опитва да се бори с него, в смисъл не те боли докато не се разрасне и бъде късно .Аз ходя на контролни прегледи, много трудно. Докторите се опитват да ме връщат, защото щели да икономисат 25 лв. . Болестта се развивала след 50 години, нямало смисъл от прегледи . И аз съм на 40 години и ме е страх . Но ще се борим . Родителите кураж , ТАКЪВ Е ЖИВОТА .

33

Анонимен

преди 9 години

До НелиИ къв е този ваш господ който позволява такива неща ?

32

Жалко

преди 9 години

Отиде си един хубав човек! Господ бързо си прибира добрите хора!Лека и пръст на Венценоса и съболезнования за близките!

31

Нели

преди 9 години

Господ да я прости! И да даде сили на близките й! Милите дечица...

30

Анонимен

преди 9 години

До Не много знаещвенценосни са били императорите по триумфите - другото са просто имена