60

antoniy84

преди 9 години

общата касичка да не говори глупости, ГЕРБ са номер едно !!! Те поне правят много неща за народа !!!!

59

Ирра

преди 9 години

Таъи кокошка е болна! Всички видяха какво направи Ореха и какво Борисов. Айде да не кряка много! Свършено е с БСП. Самоизядоха се!

58

Манолов

преди 9 години

г-жа Манолова, да не брои колко пари е дала в престъпни схеми и на Братя Галеви. Тогава сигурно може и да са повече от 16 млн. лв., парите, които са изтекли без посока от БСП.

57

Lidia

преди 9 години

До Николов 71 Ti da ne misli6 4e si ne6to mnogo , kato polzva6 podobni dumi po adres na Borisov? Goliam madrec si , niama kakvo da se kaje !

56

...

преди 9 години

tazi vse se pravi na interesna ! Omrazva kato ia gledam kak se zaiajda samo s Boiko ! iavno ne moje da nameri drugi temi za razgovor , ta vse Boiko dav4e milata !

55

серго

преди 9 години

тази как има наглостта да говори за средства към общините?? при управлението на герб се усвоиха най-много пари,чрез които се реализираха и продължават да се реализират проекти. Тази крадла май гледа собствения си джоб само

54

Анонимен

преди 9 години

Викнете безносия да става вътрешен министър!!! ХОХХОхохохохохохохо

53

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ няма как да спечелят тези избори!

52

Николов

преди 9 години

Мухобойко си е пълен въздух под налягане!

51

Анонимен

преди 9 години

За пореден път се убеждавам че тази жена не е трезво мислеща. Именно по времето на ГЕРБ бяха усвоени толкова пари от общините колкото те не са давали за 25 години!

50

Анонимен

преди 9 години

В автобуса чух ,че пияница,к..ва и комунист нямат срам.Истина излиза,нали? Не, без срам, но с невероятна алчност и безкрайна простотия са демократите! За четвърт век опоскаха и *** България като за световно!

49

Анонимен

преди 9 години

не знам за какво става въпрос ама получих ерекция

48

Анонимен

преди 9 години

за мен БСП са по- малкото зло и ще гласувам за тях

47

Цветан Караилиев

преди 9 години

До АнонименВ автобуса чух ,че пияница,к..ва и комунист нямат срам.Истина излиза,нали?

46

анонимен

преди 9 години

кой сключи неизгодните ньойски договори с амереканците за централите за ел.енергия да не бяха извънземни,това са продажни лица,само,че в тази страна няма кой да им потърси отговорност.на кого ще се оплаквате,след като са сключени дългосрочни договори с огромни вероятно неустойки,общите и махленски приказки ги води на Женския пазар,това представлява посоченото изказване,махленско.

45

nedkodd

преди 9 години

мая манолова ти защо не станеш шивачка??? Мислиш си че ако те няма в Парламента,че ще настане вечен мрак над България? Много си нагла и да те попитам защо след като ти е трудно в политиката и все Бойко ви е виновен на теб и бесепету,защо не се махнете от тази гадна и гнусна политика? Ама май само плямпате и крадете А ? Айде отивайте си с мишу ракийката и НАЗДРАВЕ...

44

Анонимен

преди 9 години

Манолова е един от четиримата вносители на скандалната поправка Ванко 1, както и на предложението за мажоритарен избор, залегнало в изменението на закона за избор на народни представители, благодарение на което ГЕРБ печели парламентарните избори в страната през 2009 г. За бате Боко кавото и *** кажем, ще е малко. Орешарски е същата порода слуги на чуждия капитал. Хвани единия, удари другия и третия. По какво се различава политиката на БСП от ГЕРБ? По нищо съществено, е дадоха 40 млн. на 2 млн п

43

DreamTheater

преди 9 години

Орешарски е професор по алабалистика.Селски хитрец и лъжец.Трябва да бъде даден на прокуратурата.

42

Анонимен

преди 9 години

мазна патица......кльопа ми се.

41

Анонимен

преди 9 години

Да сравняваш Бойко с Орешарски е все едно да сравняваш някакъв слабоумен вариант на Шрек с професор по математика,.... ама той всъшност Орешарски си е професор по математика:)))