10

Анонимен

преди 9 години

Ако говорим за телевизори и смартфони, никой не може да ме обори, че има по-добра марка в момента от Самсунгера. Има няколко добри попадения на други марки но всичко се изчерпва до там. За друг вид техника не мисля, че ще се доверя на Самсунгера.

9

П.Петров

преди 9 години

До Анонимен 5Съветвам те да прочетеш внимателно гаранционните условия и да наблегнеш на дефектите, които не се покриват от гаранцията. Провери колко струва отстраняването им.Преди 14-15 години Samsung произвеждаха много качествено, след това се научиха да смятат всичко на предела на издръжливост.Специално за хладилниците при дълго не размразяване между топлоотвеждащата плоскост и вътрешната стена на хладилника конденза замръзва, разширява се, отлепя ги и хладилникът вече не е хладилник-гаранцията е Франция.

8

П.Петров

преди 9 години

На тези, които са ми нащракали минусите искам да им кажа, че с ремонт и търговия на електроника си изкарвам хляба повече от 20 години и много добре знам какво говоря.Не разчитайте нещото Samsung да работи повече от гаранционния му срок(който вероятно ще издържи ако няма сериен дефект)! Samsung са толкова добри в сметките кога нещата да се повредят, че се е случвало да носят за ремонт техника, на която гаранцията е изтекла преди 2-3 дни. Екстри - да, но качеството е враг на печалбата,

7

Jon

преди 9 години

Като вземеш да ремонтираш нещо от Samsung тогава ще говориш. Тогава ще разбереш кой е умния.Който ползвува продукти на фирмата Samsung означава че, не разбира от техника и е беден да си позволи качествени продукти.

6

Jon

преди 10 години

Всички продукти на марката Samsung са *** климатици, перални, телевизори, телефони, лаптопи, принтери и др.

5

Анонимен

преди 10 години

До П.Петров.Преди месец си купих хладилник Самсунг с 10 години гаранция. Пък като минат 10 години нека се поврежда. ;)

4

ИТ

преди 10 години

Трябва да благодарят на конкуренцията,че са открили слабите панти още преди пускането в масова продажба. Така си спестяват много сервизна дейност.

3

П.Петров

преди 10 години

Продуктите на Самсунг обикновено са хубави, с много екстри(макар повечето да са непотребни), но основният им недостатък е, че са сметнати да се повредят веднага след изтичане на гаранцията, а аз очаквам нещото да работи поне два пъти по-дълго. Затова предпочитам други марки.

2

Анонимен

преди 10 години

аз съм G Pro 2 и го предпочитам пред самсунга

1

СРАВНЕНИЕ

преди 10 години

LG G3 е много по-добър от samsung S5!