10

дo 10 и 11

преди 9 години

Вложителите в КТБ са и най-големите данъкоплатци в тая държава. Внесъл съм си в банкатапарите, останали след платен корпоративен и личен данък, с които държавата плаща соц. помощи на поне 10 семейства.А вие вероятно плащате само такса смет, данъци плащате ли въобще ?Хората по света се радват, че има и по-заможни от тях, осигуряващи работа и данъци, а Българина само завижда. Иначе иска да достигне Зап.Европа или САЩ. Сигурно знаете, че и там не всички са богати, но не завиждат като вас.

9

Анонимен

преди 9 години

Никаква държавна подкрепа не бива да има ако става въпрос за наливане на пари в банката на мафията и корупцията. Министъра на финансите е длъжен да брани фиска, да пази парите на данъкоплатците. Това му е главната задача, а не да спасява фалирали мошенници. Никоя партия или министър не би се докоснал до тази банка защото ще последва линч, затова се опитват да плашат хората, че ще изгубят всички. Не, ще изгубят предимно мошенниците.

8

Анонимен

преди 9 години

Къде беше Иван Искров ицелото БНБ толкова време. Да си подават оставките и си одат. Ние народът ли пак ще им плащаме сметките като през 1996 год. Много чужди сметки взе да плаща българина , това не е на добре вече.

7

V

преди 9 години

До ЛелемлеДерважна помощ и Финансова подкрепа като при *** са много различни неща.Незнанието то Лелемале личи от далеч,но няма да ти обяснявам защо!За да имаш някакви претенции към коментарите ,трябва да имаш малко знания.

6

V

преди 9 години

Може да не съм никакъв иконномист,но ми е чудно как инвеститорът търси държавата да му даде парите! То така и аз мога.

5

Анонимен

преди 9 години

*** кордовска, както може да се досетим от фамилията, е от избрания народ. Искров е полуром. ми то с такива докъде ще стигне оздравяването?

4

Анонимен

преди 9 години

Micky mAUS is in the house, pari niqma... takava cifra nqma ostavi ti alibali tova e.

3

лелемале

преди 9 години

До всички следващи безмислени коментари, който има желание а не само да пише тъпотии прочетете как се отпуска държавна помощ и при какви условия. Не е ПОМОЩТ а заем; . Именно затова и става на въпрос БНБ не желае да напише празен чек а договор за едни пари, които трябва да се върнат с лихва след еди колко си време. Същото както при *** :) но не от ЕК а от БГ

2

Анонимен

преди 9 години

epic fail

1

Анонимен

преди 9 години

Държавна помощ е забранена от ЕС, иначе всеки ще може да иска държавата да му плаща храната например.