34

СИЛИ!

преди 9 години

А стига вече. Шепа маймуни, които сте въоръжили. И войната е в Сирия и Ирак, не по цялото земно кълбо. Много мюсюлмани се дистанцират, така че оправете си пропагандата. На времето порицахте Х.тлер, а сега правите същото, нещо повече в пъти повече. Жалят трима, които си търсят белята, а милиони избиват по различни хуманни и не начини. Игрите на глада, неслучайно сте ги режисирали. И смъртта на ивотните с поужасяващи от смъртт на хората. А условията на един кучешки приют са по принцип по-добри от

33

Анонимен

преди 9 години

Покрай уенията на НАТО в Украйна имам странното усещане, че ИД ще се снабдят с високоефективни противосамолетни ракети с руски произход. Както стана в авганистан навремето.

32

Анонимен

преди 9 години

Сигурен съм, че Раснамусен пак е във филма. Толкова лъже този човек, че и *** не може като него. Хем това и е работата. Най - вероятно в армията на ИДИЛ са останали 50 човека и сега САЩ бързат да ги ударят преди съвсем да са изчезнали.

31

правда

преди 9 години

Кой Кой Кой започва всичко?....мистър Банан Банана и неговите шефове БАНАНОВЦИТЕ. Война с Ирак и Сирия под предекст "ВОЙНА С ТЕРОРИЗМА" а кой е тероризма? 90% от народа несъгласен с резултата от "арабска пролет". Останалото малцинство потдало се на Бананската промивка "трябвало да бъде защитено" тоест ако българите се ОПЪНАТ на НАТО българите ще са терористи и ще бъде защитено "турското малцинство в БГ". Нещата са ясни като бял ден..."ПЕТРОЛ"!!!

30

Анонимен

преди 9 години

Консуматорското общество има алергия към духовната храна

29

Анонимен

преди 9 години

,,дъга на нестабилност от изток на запад,.Че нали това искахте.Пак се оакахте и пак други ще вадят кестените от огъня и пак ние европейците ще ви плащаме масрафа

28

Атрикански

преди 9 години

Хора с болни мозъци не трябва да се допускат на ръководни държавни служби-напр.българ.военен министър,който во главе с папагалът президент очакват нападение от Русия.Цега се чаква да е започне стоителството на отбранителна линия с висока стена през която няма да могат прелитат руски самолети.Това е заимствано в голяма степен от украинските бандити и фашисти-от украинската пронатовска ХУНТА?

27

Анонимен

преди 9 години

,,Оформя се дъга на нестабилност от изток на запад, посочи той'' - тази нестабилност вие я създадохте господин ,,демократе'' и носителю на евроатлантически ,,ценности''.

26

Анонимен

преди 9 години

Свърши ли му мандата на датския травестит? Пфуу най-накрая ще се разкара!

25

Анонимен

преди 9 години

"Това заяви генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен в последната си реч в края на своя петгодишен мандат"То така и хамериканския посланник Уорлик сереше по медиите точно преди да си тръгне. Предполагам че е навик за хамериканците. Свършва му мандата и гледа от яд да плюе максимално.

24

нестабилната дъга

преди 9 години

...Джон Маккейн отиде на Майдана и изказа подкрепата си към бунтовницитеДжон Маккейн отново е сред бунтовниците, но този път сред така наречената сирийска опозиция, а на снимките с него е и лидерът на Ислямска държаваСАЩ подкрепяха и въоръжаваха сириската опозиция, към която беше и Ислямска държаваОбама още не се е справил с ислямистките си протежета, а вече планира да въоръжи други "по-умерени" бунтовници в Сирия

23

нестабилната дъга

преди 9 години

Чакайте да видим кой я създава тази "дъга на нестабилност" от изток до запад:САЩ и НАТО от десетилетие водят войни в няколко арабски държавиНАТО-вски кораби кръжат в Черно мореШефът на ЦРУ на тайно посещение в Киев, за да координира "антитерористичната" операцияДържави от НАТО провеждат "учения" в Западна Украйна, която не е член на НАТОСтрани от НАТО вече изпращат оръжия и военни съветници в Украйна. Твърдението е на украинския министър на отбраната, всички без Франция отричат...

22

Земя

преди 9 години

До Анонимен 27Хитро си го измислил , но няма да стане лесно...за сега US самолетите излитат от самолетоносачи вероятно в Персийския залив.Турците и миналия път не дадоха на янките да ползват Инджирлик с/у Садам Хюсеин.

21

КК

преди 9 години

Г-н Намусен, каквото сте си сърбали хайде да си го сърбате и да не поставяте в реална опасност хора и държави, които нямат нищо общо с вашата "благородна кауза".

20

Анонимен

преди 9 години

ВИНАГИ СЪМ И ОТДАВНА СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ИСЛЯМ И ИСЛЯМСКИ ПРОБЛЕМИ. СЕГА КАТО ИМ ГЛЕДАМ ДЕЙСТВИЯТА ПАК КАЗВАМ, ЧЕ ГРЕШАТ. ВИНАГИ ПОЗНАВАМ.

19

Shark

преди 9 години

Абе Расмусен, кой е виновен за мъзникването на Ислямска държава бе!! А кой? Кой съсипа Сирия и предизвика там гражданската война под претекст че спазват човешки права. Сирия беше светска държава и не позволяваше навлизането на радикален ислям. същото направихте и в Украйна, под същия претекст че защитавате нечии права. САЩ сте най-голямото зло за цялата земя и рано или късно ще си понесете последствията.

18

Анонимен

преди 9 години

Те тия чакали от ИД така или иначе ще бъдат избити до крак,но по интересното едали Бай ердоГаньо ще разреши на САЩ да излитат от Инджирлик.А дано не им разреши та да излитат от базите в Кипър и Крит,и тогава да сме свидетели на раждането на нова държава Кюрдистан разположена на половин Турция и половин Ирак.

17

Анонимен

преди 9 години

Отпред влиза - лошо отзад влиза пак лошо. започва с к по средата има у и завършва на р. що е то?- Тоя на снимката в процес на държане и духов оркестър + шоко фабрика тип Потрошенко.

16

новинар

преди 9 години

До Анонимен 23Еми то във това е въпроса,че на никой не му се воюва и всички чакат на янките !Гражданите на тези държави,особенно от ЕС са свободни и могат да пътуват навсякъде!Ако някой БГ граждани заминат в чужбина и там организират престъпна група,няма какдържавата да е виновна,всеки е свободен да прави каквото си иска.но носи самостоятелноотговорност за своите действия!

15

Анонимен

преди 9 години

Е какво като си убеден ? Никой не иска да ходи там да се бие.Австралия подпомага борбата и дава 10 самолета ( но не и войници ).Германия дава оръжие на Кюрдите.Първият ви приятел Саудитска Арабия няма да се намеси , Йордания и Египет също ! Никой от Арабските ви приятели.то и Ердоган е ислямист , дето тайно прехвърляше в Сирия убийци, *** сега е неутрален??? Само дето ще ги пуска през Турция за България ( това са го прогнозирали също ) Но неискат Джихадистите с англ.паспорти да летят от Истан