16

123

преди 9 години

кой е пък тоя изперканл и надрусан наркоман? Нищо не представляващ *** и ***! Да си ходи у Английката!!!

15

Ганьо 2014 Version

преди 9 години

На този чужденец някой да каже че бай *** е опасен и крадлив индивид!

14

Българин

преди 9 години

Писна ми родината ни да бъде оценявана от някакви плазмодии от чужбина и тия да ни определят какви сме били. Форумните им поддръжници са също толкова жалки, колкото и тоя. България е много по стара страна от инглишменския му остров и с много по-стара култура. Не е в компетенцията на някакъв недоразвит англичанин да ни оценява. Та колко знае тоя *** и поддрънниците му във форума за историята на България ???? Добрата енергия за един е лоша за друг.

13

do 8

преди 9 години

Normalno e da ne stavat pri polojenie che ne sa tolkova talantlivi kolkoto si mislqt horata i nai veche za kolkoto e se mislqt te samite ....

12

Анонимен

преди 9 години

Я Джеймс Артър го не знам кой е, ама взима много сериозни наркотици за да каже, че Българите имат добра енергия! А па отделно не вервам и на татуирани типове!

11

Georgiev

преди 9 години

Не съм съгласен, че българите имаме "добра енергия". Ние сме завистливи, злобни, дребнави...радваме се на чуждото НЕщастие. Това се отнася за една голяма част от българския народ.

10

читател

преди 9 години

Този си вярва, че е велик.

9

Джейми Артър

преди 9 години

....... Българите имат "ДОБРА ЕНЕРГИЯ"............... Особено младите БЪЛГАРСКИ....... яко напомпани с химия......... татуирани............ ОХРАНИТЕЛЧЕТА................. снощи.......... след 23,30 в хотелската ми стая!!!!............. Мммммммммммм.......... Определено имате много ДОБРА И ЖИВИТЕЛНА ЗА БРИТАНСКИЯ МИ Г_З ЕНЕРГИЯ.............. :) ;) :) !!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

ако го е казал наистина,сгрешил е човека

7

nz

преди 9 години

Истината е ,че никой няма да стане световно известен от което и да е музикално шоу в България.Всичко се прави май за парите от реклами и смс-и.

6

Пипа

преди 9 години

Наденичките,които е ял са от немската кухня,не от българската. А повечето нашенци са пълни с "положителна енергия" щом обърнат две ракии.

5

Анонимен

преди 9 години

Елисавета Багриа е поетеса колкот аз!

4

Анонимен

преди 9 години

Не съм го чувал този изобщо. Но нещо май тича в лявата лента?

3

бай иван

преди 9 години

Ко? Не!

2

Артър #подкрепя EVN

преди 9 години

Българите имат добра електро-енергия ! Заслужават да плащат повече за нея !

1

Харри

преди 9 години

Какъв е този световно неизвестен льохман?