15

Путкин

преди 9 години

Който не гласува правилно веднага в Сибир!

14

до 19

преди 9 години

Руснаците са *** и *** народ, свикнали са да бъдат мачкани и нямат собствена воля, за разлика от украйнския народ. Явно.... присмяла се козата на овцата, че и се вижда "сливата"! ами българите да не сме по добри? а украинците не са никакви патриоти, а поредните ***, които се връзват на европа! шепа продажници им спретнаха такъв цирк, че ще им държи влага дълго, докато плащат заемите и членските вноски на ек и лапат ***, който европа ще им подхвърля!

13

ДО 17

преди 9 години

ТИ МОЖЕ ДА СИ *** И БЕЗ ДА СИ КОМУНИСТ....

12

изнервен

преди 9 години

Само за уточнение. Това актуална новина ли е или е от 1984 година.

11

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са *** и *** народ, свикнали са да бъдат мачкани и нямат собствена воля, за разлика от украйнския народ. Явно им харесва в магазините да няма никаква качествена стока, да бъдат изолирани от цивилизования свят, както и фактът, че рублата се обезценява все повече и повече. На руснака му дай да си пие водката и въобще да не му пука кой ще го управлява. Докато кремълското джудже и приближените до него олигарси управляват Русия, страната няма да види нищо добро!

10

hitman

преди 9 години

Говоря за свободата като генерално понятие ама вие червените глави слагате всичко в контекста който си искате. Управляващите в момента си бяха тука доста преди запада, но щом така ти е по-лесно да мислиш. Давай. Никой не те спира. Преди можеше да търкаш бетонен под в Белене за тая работа.

9

hitman

преди 9 години

Кажи ми как беше по-добре като хлапе ядох банани само по коледа. А за уокмен филипс струващ 28 долара и 20 марки чаках 2 месеца от корекома срещу бингото.Само мързеливите кавали бяха добре тогава. Кажи ми ... моля те кажи ми :)

8

чекист

преди 9 години

До ЕхотоИ беше далеч по добре когаго Живков печелеше с 99 процента изборите. Лошото започна когато победиха едни " С малко, но завинаги":)Колко от 25 годишните знаят за Ф Димитров, П Берон, Ж Желев....Деца обаче поднасят зветя пред паметника на Живков , изграден от гехните родители и баби и дядовци.

7

hitman

преди 9 години

Този път са успели да удържат избирателната активност под 100%. На миналите какъв копом бяха дигнали с тоя резултат от 140%.

6

Кратун

преди 9 години

Вся власть советам! Путин не е по-различен от Сталин. Просто не се е окопал достатъчно, за да започне да разстрелва и депортира, но има време.... още пет години и ще го видим в пълен блясък.

5

Бъндк

преди 9 години

Няма честни избори, никъде. Путин държи здраво Русия и по-хубаво. Когато една държава се управлява добре, няма значение кой я управлява. Един ден тези, които псуват "кремълското джудже" ще има със свещ да го търсят. Ама ще гледат само черния .... На Обама.

4

Ехото

преди 9 години

Има ли изненадани ?Бай Тошо, печелише с 99,6% !

3

Анонимен

преди 9 години

Що си мислите, че на Запад изборите са по- честни. В САЩ даже не печели спечелилия повече гласове. Русия си е демократична държава, поне от гледна точка на това, че забаламосват хората с идеята, че нещо зависи от тях. Нали това е идеята - един социален отдушник и галене на човешкото его. Това е и причината, да няма обесен демократ досега - наказанието за зулумите му е, че не сме го избрали :)

2

ха-ха-ха-ха-ха :)))

преди 9 години

Ха-ха-ха :)) Защо изобщо трошат пари в тази криза, когато заради санкциите няма какво да ядат? Направо да си го направят пожизнен диктатор Цар Лилипутин, пък като умре, тогава пак да има избори

1

честни са били, мда

преди 9 години

"А ЦИК се погрижи да ограничи достъпа до секциите на независими наблюдатели от общественото движение "Голос" те бяха отстранявани като "чуждестранни агенти"