48

Анонимен

преди 9 години

До Българин! Ми хайде бе, отивай, ставай шеф...

47

Българин!

преди 9 години

До АнонименПо добре ще се справя! Отлично даже! Щото не съм крадец и имам душа и дупе! ***!

46

Анонимен

преди 9 години

До Българин! Ми *** ти да го оправиш бе, ***...

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50 България - Германия 1:3 треньор Стойчев, на полето Казийски. Резултата е че федерацията се бръкна с 500 000 $ за още една олимпийска квалификация. Преди това провал на СЛ и EП 2011 (Словакия България 3-2 - треньор Стойчев, на полето Казийски) Кой служител който набута шефа си със 500 000 $ ще остане на работа, като има и два предишни провала?

44

Анонимен

преди 9 години

Няма да имаме по- добър треньор от Радо Стойчев, нито по- добър играч от Матей Казийски. А защо бяха низвергнати от федерацията, защото искаха промяна. Факт е че бяха успешни кариери, а федерацията прилича на феодално кралство на Д.Лазаров- 20год на трона. Не искам да съм хейтър, но по този начин нищо хубаво не ни очаква във всеки един спорт(бокс, футбол, волейбол). Федерациите са поредната хранилка на нечия фракция.

43

Анонимен

преди 9 години

Освен нас се провалиха САЩ, Италия, Сърбия, Куба - никой не прави трагедии, само ние сме по католици от папата. В спорта има победи има и загуби. Не може винаги да си в топ-форма . С изключение на Куба, другите които се провалиха имат много по балансирани отбори от нашия (равностойни смени). Относно отборите от които загубихме - Канада, Финладия - някой ги смятат за слаби, грешите, това не са слаби отбори - това са състави с невероятен хъс и желание за доказване, те нямат какво да губят...

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 47 Ако помниш Стойчев падаше от Чехия, Финладния и Германия със същите играчи + Матей Казийски в състава.... Едно е да си клубен треньор на богат клуб - купуват ти който играч искаш, друго е да си на национален отбор - работиш с каквото имаш. Играчите са сложили *** *** - Цецо Соколов с мъка вкарва сервис, на посрещане сме посредствен отбор (с иключение на Салпаров), в атака - след калпаво посрещане - нито Димитров нито Жеков могат да вдигат като хората.

41

Анонимен

преди 9 години

Това заслужаваме след като оставихме да си тръгне треньор като Радостин Стойчев- 4 пъти световен шампион и 3 пъти европейски шампион волейбол,всичко това в рамките на 4 години, печелил купи и титли в Русия, Италия и Турция. Ако Д.Лазаров, Л. Ганев и П.Константинов милееха за волейбола в България, дали щяха да изгонят такъв треньор. Какво да кажем за Казийски единствения волейболен играч с "ТОПКИ" в националния отбор на България. И ние допринесохме за това дередже с нашето бездействие и малодушие

40

Българин!

преди 9 години

Докато този гьон сурат данчо лазаров и онзи *** любо ганев "оправят" волейбола така ще е! Нарочно съм изписал имената им с малки букви на тези пладнешки разбойници!

39

Българин

преди 9 години

Тези "национали" доказаха,че не са за националният отбор!А шефът им-Лазаров да си обира крушите и заедно с Ганев да отиват да грабят другаде!

38

Месаря

преди 9 години

Данчо Лазаров е поредното доказателство, че от комунист власт и от *** мас само с нож се вземат!

37

Анонимен

преди 9 години

То остана ли някой, дето не ни е бил хахахха

36

Gtnmj-Tddhtq

преди 9 години

Гибона да си дава отставката и да се връща във джунглата

35

Анонимен

преди 9 години

Браво Любо ,браво Ганев показа ,че голям човек голямо л.йно може да и..ере.

34

до 38

преди 9 години

Само не ми е ясно защо плюеш и срещу Казийски? Златанов и той има италианско гражданство? Моят син също има немско гражданство...сигурно и някои от твоите Близки...

33

Зрител

преди 9 години

Пламен Константинов ми беше писнал с неговите коментари като гост-коментатотор по БНТ на предишните волейболни форуми. Къде си сега бе, чиче. Нали разбираше всичко.И все пак, аз вярвам в него/да вземе стила на Чичовото- който не играе, вън от отбора, а не само да дъвче Чичовата дъвка/. Склонен да повярвам в заговор на играчите срещу него или срещу дебелогъзия Любо и шефа му, които сами трябва да си подадат отставка. Относно талянчето Казийски, чух че щял да се отказва от българското поданство.

32

Анонимен

преди 9 години

Страната на чудесата - от световна сила във волейбола се превърна в тотален аутсайдер.

31

mihail

преди 9 години

Bravo na RUSSIA

30

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Някакъв...инженер,бил председател на федерацията ни по...волейболллл;еее,време е да си ходи,заедно с целият си...антураж от...клакьори и...екскурзианти.

29

Доко

преди 9 години

Благодаря ви лЪове, благодарение на вас научих , че в Канада и Финландия имало волейбол! Юнаци!