44

Анонимен

преди 9 години

до 47 - ако беше вместо на 14 ги бяха направили на 13.09 децата щяха да спестят един ден. Също така ако ги бяха отолжили една седмица заради байряма и вместо на 5 изборите бяха на 12 октомври по-друго щеше да е. Бойко умишлено предложи датата 5.09 за да угоди наДПС.

43

Анонимен

преди 9 години

ааа ще играе Майдана ми се вижда още през ноември

42

Браво

преди 9 години

Дерзайте будни патриоти събудеде този заспал български народ не се отказвайте!!!

41

Сиси

преди 9 години

До САМО ДПС!Точно от какво ще ме защити ДПС,Като че не стигат по форумите червените ***,та и вие кацнахте.Щели да ме защитават и то политици!

40

анонимен

преди 9 години

Чуйте 47.. Какво ви казва и си включете мозъчните клетки да загряват та дано до изборите да са заработили вече.

39

турчин

преди 9 години

Понеже години наред нарушавахте законите на страната и сега тези 100 човека ще спазват закона нарушавайки го. Първо се научете да работите , спрете да крадете и завиждате бъдете преди всичко човеци и страната ще се оправи. Ако продължавате да вярвате на тези които ви обещават че ще открият хиляди работни места ,големи инвестиции, че ще решат демографската криза и ще изравнят заплатите и пенсиите с европейските жектоко се лъжете. С крадци и неграмотни, зависливи хора не се управлява.

38

САМО ДПС!

преди 9 години

НЯМА НУЖДА ОТ ПРОТЕСТИ!ДПС ЩЕ Е ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ!Мая Манолова , разработи изборния закон В УСЛУГА НА ДПС и сега си трае ,като бълха в ***!Всички комунисти са продажници и се купуват на кило за пари!НЯМА ЗАЩО ДА ПРОТЕСТИРАТЕ !САМО ПЛАШИТЕ ГАРГИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!БКП/бсп ТОТАЛНО ВИ ПРЕДАДЕ!НИЕ ОТ ДПС ЩЕ ПОБЕДИМ!!!!!

37

САМО ДПС!

преди 9 години

ДПС--ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ!ДПС--Е НАЙ-СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ !САМО ДПС , МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ И ЗАКРИЛЯ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЙ-БЕДНИТЕ СЛОЕВЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!БКП/бсп СА ДЪЛБОКО КАПИТАЛИСТИЧЕСКА И МИЛИОНЕРСКА ПАРТИЯ !В Бкп/бсп НЯМА НИЩО СОЦИАЛНО И СОЦИАЛИСТИЧЕСКО!Само заблуждават народа с думи и празни надежди!

36

Анонимен

преди 9 години

защо българските партии не изпращат наблюдатели и членове на избирателни комисии в кърджалийско и др места. също защо не се изпращат наблюдатели в турция. това е въпроса, а не да се забранява това или онова.

35

Бай Иван

преди 9 години

До Анонимен 39Абе бъдещето е в нови партии, но пропадналите българи още не са толкова развити и отново ще си изберат статуквото, а то е БСП, ГЕРБ и техните *** - ДПС, ББЦ, РБ, АБВ, Атака. Дано умните, интелигентни, възпитани и развити хора изберат новите партии, които нямат нищо общо със статуквото и са с нови лица.

34

Анонимен

преди 9 години

Щом бившия шеф на Генералния щаб на Българската армия /Симеонов/ стана член на турската партия ДПС , какво повече да коментираме?........

33

Анонимен

преди 9 години

Герб и БСП никога няма да приемат закон за премахване на двойното гражданство, защото това е в техен интерес. Това са две течения на една кърмилница-БКП.

32

Анонимен

преди 9 години

Единствено НФСБ заявява позицията си срещу ДПС и отстраняването й като антиконституционна партия, за разлика от гербави ченгета и червени позитанковци, които продават интересите ни. Не се ли изметат на изборите-спасение няма, това е началото на края.

31

Анонимен

преди 9 години

Защо се учудвате,като се знае че в България командва ДПС! Каквото иска тази турска партия това и става!

30

KLARK

преди 9 години

ZA BALGARITE V CUGBINA NIMA IZBIRATELNI SEKCII'ZA LICA OT NEBALGARSKI PROIZHOD V TURCIA SAMO 136.RAZHODITE PO IZBORITE GI PLASTA BALGARSKIAT NAROD.SLUGEBNIAT KABINET--ZASTITNIK NA INTERESITE NA CUGDA RELIGIA I CUGDA DARGAVA.

29

111

преди 9 години

До Анонимен--България на българите ,всички на протест , ние се пригодвяме от входа сме 11 човека , трябва да излезем да спрем предателите

28

Анонимен

преди 9 години

Давайте да излизаме всички на протест!!!

27

Фатмагюл

преди 9 години

А иначе гледате турски сапунки а?

26

до 29

преди 9 години

Как ще се загуби?! Тези българи, които живеят в чужбина извън Турция и имат двойно гражданство са много малко на брой! Но дори и да са повече от 10-20 000 души пак са по-малко от 100 000 изселници, които гласуват под строй, а даже и не гласуват, ами се извършва една грандиозна фалшификация! И тези повече секции не са защото ще гласуват повече турци, а да може фалшификацията да изглежда по реална, защото наши журналисти сметнаха, че в тези 80 секции трябва да са гласували по 10 човека на минута и

25

Анонимен

преди 9 години

тия които гласуват в турция,после гласуват втори и трети път в секциите по джебел момчилград ардино Крумовград. в тези секции има само представители на дпс. всички фбългарски партии са абдикирали от тези райони. те само формално се водят част от държавата