48

П.Петров

преди 9 години

Има малка надежда нещо положително да се случи в България и единствено РБ имат потенциал да го направят( ГЕРБ,БСП и ДПС имаха по мандат и нещо и всичко си продължи по старому с корупцията и беззаконието) .*** ще е притурка на БСП и ДПС( дано да не влезе в парламента), Патриотичния фронт не е ясно дали ще влезе и ако влезе дали няма да са за продан(във всеки случай са за предпочитане пред бАТАКА и ***).

47

стойко

преди 9 години

РФ е единственият шанс да се отлепим от дъното!!!ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!

46

до 110

преди 9 години

за Герб ли говориш мой човек

45

ВОЛЕН ПРЕМИЕР

преди 9 години

реформаторите са престъпници и трябва да гният в затворавместо това им се позволява да участват в избориужасна демокрация

44

Анонимен

преди 9 години

Айде дано и реформаторите да паднат под 4%. Потенциални сътрудници са на мафията БСП-ДПС.

43

Алекс

преди 9 години

Кунева се явява лъжицата катран (не използвах по-точната дума) в кацата с мед.Коалиция с нея е строеж на пясъчна основа. Тя няма да миряса докато не съсипе РБ. Такава и е маята - червена!Много вероятно е да е под прикритие. Комунистите са специалисти в конспирациите...

42

KUK

преди 9 години

NE MI KAZVAITE CE TOVA SA BALGARI. TOVA SA RODOOTSTAPNICI.KOLKO SA GROZNI.

41

БОЯН

преди 9 години

ЛИКВИДАТОРСКИЯ / РЕФОРМАТОРСКИ / БЛОК -БАЛОН СЕ СПУКА ! СЕГА ЩЕ СЕ СЪБИРАТ НА 10 НОЕМВРИ / ДАТАТА ОТ КОЯТО СДС "РЕФОРМАТОРИТЕ " ЗАПОЧНАХА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ! БЕЛКЕМ НАПЪЛНЯТ ПАК ПЛОЩАДИТЕ ,НО ЕДВА ЛИ . БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ ОСЪЗНА ,ЧЕ ГО ИЗЛЪГАХА САМО С ЛЪЖИ И ДЕМАГОГИИ И НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ ДОЙДЕ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ !

40

Анонимен

преди 9 години

ДС,КГБ си гледат "добре" работата...Целта е да обезличат пред народеца ни дясното ,за да гласуват ПАК за ком,соц. червените партии,като бсп+дпс+абв+атака+ббц+вмро=БКП/дс,кгб

39

санчо

преди 9 години

Ще излезе прав Костов за кукувицата. Ама защо Радан я пусна в гнездото изобщо? Или са *** всичките, или много успешно провеждат плана за убиване на дясната идея в България. През 1990г. СДС събра половин милион на митинга си, сега и на сто човека ще се радват.

38

Sven

преди 9 години

Окончателно се спука балона РБ. Целта на днешните циркове е да отблъснат хората и да ги тикнат в ръцете на Тиквата. Язък, че толкова хора виждаха в тях някаква алтернатива на мутрата!

37

джо

преди 9 години

Почвам да си мисля, че Костов е имал за задача именно да убие дясната идея. Ако е така, добре се справя, ако не значи е ***. А Ваньо *** не е ...

36

Колев

преди 9 години

На последните парламентарни избори ДСБ и Кунева взеха по 2%. Сега се обединиха и пак ще вземат толкова, е няма такива майстори!

35

ak47

преди 9 години

Радан Кунев-Пръмов изгоре! На много такива сукалчета Командира скрои капата. За Малтинчо Еванджелиста някой да е чувал скоро?

34

Георги

преди 9 години

РБ няма да влязат в НС. Патерицата на Боко е почти окончателно счупена. Задава се БОСТАН!!!

33

Анонимен

преди 9 години

И преди и сега ком-соц са мафия!

32

Анонимен

преди 9 години

98. Е ще видиш как ти се увеличава тока , като Борисов дава 7ми блок на Американците . Песента с Русия и евтин ток приключи Отдавна ! Сега имаш да спазваш санкции . Живей в днешно време ..

31

Анонимен

преди 9 години

95. Златото на България се изнася от САЩ

30

Анонимен

преди 9 години

95. Ти си болен беВсичко сега в България се ръководи от САЩ и Турция !

29

Анонимен

преди 9 години

90. Ха ха на теб даваха ли ти наркотици / личи си !На нашия клас не са !Вие сте станали големи и"и , браво !