15

гражданин

преди 9 години

Искров, не се прави на умряла лисица ! Действай и върни парите на хората докато не е станало бетер късно !!!!!! Схемата е ясна !

14

ribkata

преди 9 години

Ха така! Има ли ТБ Виктория проблеми?Той (Искров) искал да оздравява банките?! Добре де, ама затова ли се опитаха да приемат решение за разпродажба на активи на портфейли и съсипване на банките от групата унищожавайки жизнеспособноста им за възстановяване. Затова ли са дали разпореждания на проверяващите да съставят план за закриване и разпродажба!!! И това било "ОЗДРАВЯВАНЕ", а и може би е равно по сила с това, коeто направихте с ***?!?Това са двойни стандарти и прикриване на истината!

13

Анонимен

преди 9 години

абре какво се правите на големи икономисти с чужди пари .връщат гарантираните пари и точка.той се изказва оня се изказва .минават 6 месеци и му се взимат на тоя крадец и застрахователна компания и лизинги и заводи сгради и все самолети вартолети .защото ще има секс.разни директори негови ще ми карат лимузини с крадени от хората пари.

12

вложител

преди 9 години

Oдиторите на Корпоративна търговска банка не са работили в продължение на цели двайсет дни от 21 юли до 10 август 2014 година!

11

dr

преди 9 години

pazarno reshenie za *** s bulgar vazduh?:) edno Lili otdavna prodava "Vetrove" s uspeh! :)ne e zle :) izduti i palni s vyatar bulgar djobove i portmoneta na bulgar hora, kmetstva, obstini, oblasti :)

10

Анонимен

преди 9 години

DOBRE DOSHLI V KOCHINATA BG

9

Анонимен

преди 9 години

Който ни държи изкъсо , ще даде на късо, ,....

8

Анонимен

преди 9 години

решението е да се върнат гарантираните депозити, а всичко останало да си го туткат и мислят както си искат

7

Анонимен

преди 9 години

и аз това питам, за какво им е нс за да приключат одита. как така три месеца абсолютно нищо.

6

Анонимен

преди 9 години

схемата е както при костинбродската афера с бюлетините- пеевски бареков цацаров.

5

Анонимен

преди 9 години

подхвърлили са и голям кокал на прокурора за да събори банката, иначе схемата нямаше да проработги.

4

Анонимен

преди 9 години

парите от ктб отидоха за доган и пеевски да си купят Булгартабак и лафка, бареков да си направи партия и да стане евродепутат и цветан василев да си живее в разкош в странство.

3

Анонимен

преди 9 години

За какво ти е НС, за да приключите одита 20 или 30 дена по-рано от планираното? 2. За какво ти е НС, за да предложи на настоящите акционери да увеличат капитала на банката? 3. За какво ти е НС, за да предложиш на други акционери да увеличат капитала на банкатазащо не започва изплащането на гарантираните депозити,какво лъжете,мажете и прикривате за да отлагате до безкрайност

2

Анонимен

преди 9 години

в Ирландия и португалия проблемните банки ги отвориха на третия ден, в кипър на втората седмица. тук никаква информация вече три месеца. явно ще трябва да приложим насилие за да си защитим правата

1

Анонимен

преди 9 години

Върнете си на хората парите бе ид*оти !Как да нямате информация за банката ? Кои са крали от банката ли и по колко ?- и са в България , а главният крадец е избягал и не го обявявате предИНТЕРПОЛ ?