22

Анонимен

преди 9 години

От части. Англичанин да се оплаква от работещ какъвто и да било не съм чувал. Оплакват се от онези, които отиват да работят 3 месеца, спират да ходят на работа, за да бъдат уволнени и после 5 години живеят от помощи или с 500 деца за да взимат помощи. Някой да е чул оплакване от млад човек, който е отишъл, работи си, плаща си данаците и тн. и някой ден си направи семейство? Не,нали? За последната година 5 или 6 приятели във втората половина на 20-те заминаха във всички посоки сами. Оплаквания? 0

21

Емигрант

преди 9 години

Не разбрах тъпия хумор на анонимния пишещ ,откъде да си тръгнем ние емигрантите . Та ние вече сме ситръгнали от блатото Бг и живеем в съществуващи държави ,а не в псевдо такива като Бг .

20

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е какво ще се случи,ако всички емигранти се обидят и си тръгнат едновременно?!

19

Германец

преди 9 години

"работниците от чужбина дават повече пари за данъци, отколкото получават като социални помощи."Това не е вярно. Германският ИФО институт беше сметнал, че чужденецът излиза на плюс за Германия чак на 25тата година. Защото дори да работи, заради по-ниската конкурентноспособност и заплата получава ДОплащания + големите образователни, здравни и социални дефицити на семейството му, които се поемат от властите...Някои числа:Помощи в Германия 2014:германци 7% растеж 0%българи 15% растеж 80% !

18

до Priest

преди 9 години

"емигранти от Арабия и мюсюлманския свят" няма (освен събиране на семейства), защото има здрав визов режим. Проблемът е с нас, понеже европейците нямат защита срещу нас.

17

Priest

преди 9 години

Лондон да си избере кои емигранти предпочита. Т-е- да преосмисли дали предпочита емигранти от Арабия и мюсюлманския свят или емигранти - християни от Източна Европа. Много скоро точно това ще има основно значение. Ако дотогава естествено премиер министърът на Великобритания не се казва Мехмед.

16

Анонимен

преди 9 години

Terminatore, в Лондон има около 300 народности, но... *** си е одиот навсякъде!

15

terminator

преди 9 години

london e xybav grat no naistina mnogo emigranti ( giayri smotani i al4ni) - balgaria da si vzeme baiganiovcite i da ciganiosvat na vola v BG. TAM PONE ROMITE SI GI ZNAIAT I TA4AT............

14

Анонимен

преди 9 години

на лондонстанците им го казаха браво на този ласло андор

13

user

преди 9 години

А случайно някой българин да желае английските пияндурници?Да си отиват в старата мъглива Англия.

12

Тих великан 681

преди 9 години

Ще видим,когато Украйна влезе в ЕС,тогава какво ще се говори.Те са 47 млн !!!!!!!Съдя по това,че вече милиарди евро отпускат за Украйна да се възстановява и суответно да се подготвя за условията за влизане в ЕС.И за да бъдат по близо на разположение до Русия.Няма да е НАТО там настанен,а ще се измисли нещо като ЕВропол милитари или кой знае какво,но ще го има.Затова и руснаците се страхуват!Европа става огромна,не СССР ,а ще е много повече,защото следващата държава след У-*** ще е Турци

11

Анонимен

преди 9 години

На европа не и трябват бели европески имигранти трябва и черни че са малко в западна европа половината са такива е вижте 100000хилиди минали за няколко месеца през италия ми през испания,гърция на година към милион навремето викахме руснаците били пияници бели роми ама сега уцелихме на хора с евросаюза хора с болни психики колко била хубава *иата мултикултурализама и други изрудщини

10

един българин

преди 9 години

Точно така! Лондон да спре да мрънка!Сирийчетата в България ще ни увеличат раждаемостта и ние трябва да се радваме за това.Така и Лондон трябва да се радва.Там е работата обаче, че "напливът" от имигранти е силно преувеличен и съвсем няма да има такъв. Поне такива от България и Румъния няма да има.За други държави си имат визова политика и тя мисля че е достатъчна.

9

Анонимен

преди 9 години

Сирийските бежанци не са граждани на държава от ЕС.Второ:сирийските бежанци,оказа се не са сирийци в по-голямата си част.Сирийските бежанци трябва да останат в първата държава,в която са влезли това съвсем не е България.Българите не са мюсулмани и не са терористи.Има и още,но това е достатъчно.

8

Хасан

преди 9 години

Англичаните да се радват, нашите *** братя българи ще увеличат раждаемостта в Англия .НЯМА НУЖДА ДА НИ БЛАГОДАРИТЕ .

7

Анонимен

преди 9 години

двулични ***, нали до вчера ревахте срещу сирийските бежанци у нас? значи ние можем, а другите не могат? :Р

6

Анонимен

преди 9 години

Виж ся те не само англия мрънка ами и цяла западна европа е източноевропееца не е африканец друго е европеиката да я *** някои брикет с 30санта черна краставица

5

Анонимен

преди 9 години

Англия-130 000км2-50 000 000 души без нелегалните емигранти,България-111 000 км2-7 000 000 човека.Ще си остана у дома,благодаря!

4

Анонимен

преди 9 години

Съвсем точно го е казал. UK нарочно не строят жилища и говорят от 5 години как имало криза. Не строят жилища, болници, училища... а хората се увеличават. Те не взеха никакви мерки освен едни анализи които увисват във въздуха. Навсичко отгоре цените скочиха много и е въпрос на време този балон да се пукне. Оттам и икономиката може да си има проблеми.

3

Анонимен

преди 9 години

Браво!Ей това е комисар!