102

морски

преди 9 години

Дано ИД изцеди финансово САЩ.Те и без това са фалирали.

101

Анонимен

преди 9 години

Нагледно видяхме Америка какви ги свърши с Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Египет...Навсякъде "демокрация" ама истинска, щастливи хора, нов живот! Да им завидиш!

100

Гражданин

преди 9 години

Господине не изпадай в тези глупави разсъждения. Не виждаш ли, че сегашните процеси около Украйна и Русия са плод на САЩ. Русия никога не е нападала дъжава с цел разширение на територия, тя си има достатъчно такава. Всичко е, че Путин е патриот и не харесва американската глобализация с която се колонизират държавите. Така става и в близкия изток. А тази ислямска дъртава е прах в очите. Тази ислямска държава е американско дело. Този път щатите се изтарикатиха. Точно преди срещата на НАТО в Европа вместо да бутнат две кули, техните хора отрязаха две глави и ги пуснаха по медиите и всичко си дойд

99

voodoo

преди 9 години

Първо, заради отличното й стратегическо положение и второ, поради хилядите последователи и многото мюсюлмани, които чакали само сигнал от своите водачи да се жертват в името на Аллаха. Като dead-line за постигане на тази цел ИДИЛ си е начертал 2020г в програмата си.Както вече стана известно, Ал-Багдади разкрил плана си за управление на бъдещия Халифат, в който далите му клетва за верност бойци ще се разпореждат с живота, имотите и жените на европейците. Всеки, който успее да завербува минимум 10 души за поддръжници на ИДИЛ, ще бъде помазан с балгословията му.Цялото: bulgarian.ruvr

98

voodoo

преди 9 години

Вече било решено, че България и Испания ще са първите страни в Европа, където ще се установи Черният Харифат на пророка Мохамед! След постигането на пълна победа в Ирак, фанатичната сунитската групировка Ислямска държава в Ирак и Леванта (ИДИЛ) планира да създаде първият ислямски халифат в Европа и вече да се нарича ИД Ислямска Държава, заяви нейният фанатизиран лидер Абу Бакр Ал-Багдади пред иранската агенция Mehr News Agency.Според плановете на черните джихадисти, първата страна на Балканите, където ще се развее великото черно знаме, ще е България. Първо, заради отличното й страт

97

Анонимен

преди 9 години

....каза Нобеловият лауреат на мира!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ МАЛКО БЕ? Запалихте цял свят, унищожихте милиони и милиони съдби, играете си с народите и лъжете! Но господ има и той вижда всичко!

96

Хектор

преди 9 години

Ако наистина искаше мир, запада щеше създаде устойчиви и умерени полу-светски режими със средна сила във близкия изток,подпомагайки ги по малко за да достигнат относително благополучие спрямо Европа.Стимулирайки позитивите елементи,полека ще израстне ЦИВИЛИЗОВАНА,умерена цивилиация която ще задържа населението в границите си и намирайки своето място в мир под слънцето.НО ЗАПАДА НЕ ИСКА.

95

Анонимен

преди 9 години

САЩ просто си правят плацдарм за да могат да атакуват Русия. Ще крадат петрол от Сирия. Ще набутат хиляди шпиони. Ще вкарат фирмите си за "възстановяване". Всичко е толкова елементарно, че не се нуждае от коментар. Икономическа война, коя между другото трябва да унищожи и православното християнство. Русия е последният вал. След това трнквиланти и идилия.

94

!!!!!!!

преди 9 години

А дано тия от ИД най -после да ти резнат зелката черна.Носител на Нобелова награда за мир!!!Кръвопиец си ***,ръвопиец

93

зико

преди 9 години

САЩ първо създава противник и после воюват срещу него.Санкции, къде дават така да нападаш чужда държава.Крайно време е на *** да се отнеме нобеловата награда за мир. От комитета за нобелови награди са пратили писмо до Барака да си върне наградата.

92

Анонимен

преди 9 години

Тия за много войни обявиха-Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия..., но коя война спечелиха?

91

Корнишона

преди 9 години

А Моника лювински тя къде искам по - вече новини за нея

90

До ИСТ

преди 9 години

.БГ е първата ЕU държава през която емигрантите преминават за Европа но в ЕU загона гласи Че емигранти регистрили се в една ЕU държава за пребиване,поданство няма право повторно в втора ЕU държава.Това значи че повечето джигитайци хванати при и регистрирани при нелегалното си преминаване през БГ пак ще се върнат в БГ това е политиката на ЕС на тях им е писнало и затова взимат членки в ЕС като Бг за филтрират бежанците

89

ИСТ

преди 9 години

Предлагам ви да спрете да пишете глупости, че някаква вълна от бежанци ще удари България. Бежанците ползват България като паркинг. Престояват няколко седмици и бягат на запад -не на изток- като дявол от тамян. Крива ви е опорната точка.

88

Анонимен

преди 9 години

Първичната тълпа,приятелю,винаги побеждава,чети история.Майната и на тази цивилизация,заслужила си е участта.

87

Анонимен

преди 9 години

Битка на роботи последно поколение-дрони срещу екзалтирана първична тълпа биеща се в името на алаах.Интренационалните Корпорации за да съществуват трябва да произвеждат все по иновативни и революционни технологии.Такива единственно могат да бъдат военните роботи.За доказателство че са ефективни им трябват опитни мишки.Идеални за целта са джихадистите смятащи че се бият за исляма.Това че някои от техните спонсори изповядват също исляма няма значение.Ще разберат че са употребени когато е късно.

86

Осман

преди 9 години

Е вижда се че източния петрол от Ирак не ви стига и ви трябва още и още пък за сметка на това имигрантната вълна пак ще удари Европа и най-вече България

85

Заради вас

преди 9 години

всички сме във война. Както европейците не правим разлика между арабите, така и арабите не правят разлика между нас. Всички сме потенциални мишени. А заради тези войнолюбци ще ни удави бежанската вълна. Не се ли навоюва бе, носителю на нобелова награда за мир?

84

Анонимен

преди 9 години

102подаНик, а не подаННикСъщото се отнася и за посланик.

83

Анонимен

преди 9 години

89Има Ю на клавиатурата