38

Анонимен

преди 9 години

Затова ли Бойко накрая ти каза да спреш чистката, щото не правиш?!?! И то на същия сайт я има новината? :-)

37

владетеля

преди 9 години

ПРОДАЖЕН *** И ГЕРБЕРСКИ СЛУГА!!!!!

36

До 39

преди 9 години

Каква нормална дискусия в Тиквостан!?В Тиквостан останаха само *** избиратели на ГЕРБ, които превърнаха фуражките Борисов и Цветанов, и Деситу от Дулову, барабар с Цецка Цачева и останалата селяния в Цветанов на Държавата.

35

Ристо Бисерофф

преди 9 години

Здравейте другари !Болят ли ви зъбките , кво става?Айде , слагайте минуси.......

34

Алекс

преди 9 години

Хайде да минават изборите да им спират парите на тея ботове, че ми писна да чета тъпотии в коментарите. Една тема с нормална дискусия не остана.

33

Анонимен

преди 9 години

Как става тоя номер? Пари нямало, а всеки ден се раздават милиони на тоя и оня?

32

DreamTheater

преди 9 години

Ние нито ще забравим, нито ще простим. Дори компромис да направим. Кого да съжалим? Някой който продължава да си мисли, че власта с кръв се взима с кръв се дава и който с пяна на уста слуша сега песента ни.

31

Мария

преди 9 години

"Премиерът не скри, че финансовото състояние на държавата е много сериозно", а отпуснаха 1млн. за разходки на президента.И кой му каза,че рейтинга му расте?Според хората, а не платените драскачи-рейтинга му е на минус

30

люба кулезич-лифтинг

преди 9 години

ако остане нещо с което да бъдеш запомнен,предателю неден то това е че си бил *** на най-мракобесната тиква в света...*** си ти близашки,препълнена ***

29

Д-рят Лизашки ...

преди 9 години

... уж е голям демократ и пазител на евроатлантическите ценности, а не му прави впечатление, че осъденият на 4 годишна ефективна присъда в панделата Цветанов все още е в политиката и се кани пак да "управлява".Д-рят Лизашки трябва да каже решително, че осъдени престъпници като Цветанов омърсяват политиката и Демокрацията.

28

ГАДЕН РЕНЕГАТ

преди 9 години

ТОЯ ГОВОРИ КАТО *** КОНСТАНТИНОВА,КОГАТО СДС ВЗЕХА ВЛАСТТА И ТЯ СЕ ЗАЕ ДА ПРЕНАПИСВА ИСТОРИЯТА. ТОГАВА ТЯ ОБЯВИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО, А ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ, С ЦЕЛ ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ТУРЦИЯ, КОЯТО ИМ ПЛАЩАШЕ КОМИСИОНИТЕ КЕШ.БЛИЗАШКИ ОБАЧЕ Е ОСОБЕНО ГАДЕН, ЗАЩОТО Е РЕНЕГАТ, А ВСЕКИ ПРЕДАТЕЛ Е ГАДЕН. НО ДА СЕ ПРОДАДЕШ НЕ ЕДНА ПРОСТА МУТРА, КОЛКО НИСКО ТРЯБВА ДА ПАДНЕШ. КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ, КАКЪВ НАРОД-СЕИРДЖИЯ И МАЗОХИСТ.

27

има и други начини

преди 9 години

Близашки, има и други начини за самозадоволяване, освен да си министър-председател!

26

Ганчо

преди 9 години

Няма смени. Има корекция на състава и отстраняване по целесъобразност защото старите не пасват на новата визия на кабинета. Те трябва да отговарят на виждането на следващите - ГЕРБ и РБ. Тези хорица трябва да направят поразиите, че следващите каквото да направят да бледнеят пред тези и да се оправдават с Орешарски, наводненията, слънчевите изригвания, мъглата в Лондон, войната в Украйна и лошото настроение на Путин. Голямо дръвце ни чака и ще го гризнем.

25

Дядо Петър

преди 9 години

Когато един комунист ти каже "няма", значи "има".Защото комунистите най-много умеят да крадат и лъжат.Слава Богу, че вече не могат и да убиват.(Поне официално, де).

24

Анонимен

преди 9 години

До Ристо БисероффНе заеквай! Не заеквай!

23

Анонимен

преди 9 години

Голям хаос му е в главата на този човек! Мани, мани! Откъде ги намират Плевналиев и Борисов такива все, един Господ знае.Не може "каймака" на нацията да е съсредоточен по кръстовища, магистрали и митинги как не го разбраха.Или просто не искат, което е по-вероятно.

22

Анонимен

преди 9 години

Днес се самозапали поредният българин - баща на две деца. Тиквите се завръщат - Ноември ще има още живи факли, в 21 век, в България ...

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Голямата метла /по-точно големият булдозер/ ще бъде след 5 октомври... - ще изринем до крак червените ***...

20

Ристо Бисерофф

преди 9 години

До АнонименДраги мой Анонимник! И кой си ти , да наричаш Близнашки случайник?!!!От висотата на кои твои постижения?!!! Боже , прибери си вересийте!

19

Ристо Бисерофф

преди 9 години

Другариии , още нещо да ви кажа. Бойко уж *** го изкарвате , тиква бил , ама ви слага в малкото си джобче по възпитание , една лоша дума не е казал , никого не е оплюл грозно тъй ,както вие умеете . А при вас , недай си боже,дори някой от вашите да покаже инакомислие , с парцалите ще го изядете ! Що сте толкова злобни бе, другари? Щото и за *** за зеле не ставате , затова!