146

Анонимен

преди 9 години

Божо пич,ти виждал ли си руснак на живо през живота си? Да ти кажа поне за тези,които са в България:знаят историята на БГ от тракийско време,имат перфектно образование и култура,говорят добре западни езици...и задниците им не се удрят в земята като на късокак БГ юнак,тук да ме прощавате ама и краката ви са къси на българите ,и челата ниски.

145

Божо

преди 9 години

*** в прав текст плаши - "Аз започвам война, ако Украйна не е моя !!!" !!!! ***, представете си , че китайците поискат Сибир, защото са повече от руснаците !!! *** знае, че ако Украйна не е подвластна на Русия, той ще си замине моментално !!! Русия има ОГРОМНИ проблеми със собствената си цялост и диктаторчето се опитва да изкарва проблема извън Русия !!!

144

Божо

преди 9 години

Всички *** са "радостни" от санкциите на Европа, защото те щели да направят руснаците милионери, обаче не в долари ??? Не ви ли е срам , че цивилизованият свят се отнася към кумирчето ви , като диктатор на феодална ислямистка диктатура ??? Как се развива икономика, когато кремълската мафия нарушава международното право, а какво остава за спазване на собствените си икономически закони ??? Утре всяка инвестиция може да бъде "национализирана" от болярите на батушката *** !!! ГНУС !!!

143

Божо

преди 9 години

Когато една диктатура се подлага на санкции, народът и страда !!! дребното нещо от Кремъл въобще не мисли за хората в Русия, обаче ако те огладнеят драстично , има два варианта !!! Единият е да изхвърлят дребосъка с почести, а другият вариант е дребосъкът да ги прати на заколение като разшири братоубийствената касапница в Украйна !!! Дано се намерят разумни хора в Кремъл да му дръпнат шалтера на дребосъка !!! ***, кога *** ще загуби избори ????????

142

Анонимен

преди 9 години

Новите санкции срещу Русия ЗАКОПАХА ПУТИН!ПУТИН НЯМА ДА ИЗКАРА ЗИМАТА!СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД, РУСНАЦИТЕ ЩЕ ГО ИЗРИТАТ!*** НЕЩАСТЕН!

141

Божо

преди 9 години

путин е най-мирният диктатор на света !!! Той няма армия, няма ядрено оръжие, няма войници в Украйна, той не сравни Грозни със земята, когато ислямските откачалки искаха да отцепват Чечения, той не откъсна Южна Осетия от Грузия, той е най-големият дребен миротворец с танкове !!! путин ще изрине европейците от Европа !!! Гадните украинци, които са фашисти, ще бъдат отблъснати от Петербург и Екатерининбург и от Кьонигсберг също !!! А сега сериозно - вие путлеристите сте необрязани фундаменталисти

140

Анонимен

преди 9 години

Путин бе весел по ТВ и благодари за санкциите!

139

софиянец

преди 9 години

183 -Незнайно защо, "украинските измислици" се подкрепят от международното право, а руските тези тотално се отричат от международното право...

138

Анонимен

преди 9 години

ТОДОР АНТИХРИСТОВ, махни портрета на най-големия Антихрист след Хитлер бе ***!

137

Анонимен

преди 9 години

До peshko Украинците също са братя с Русия , така че не преливай във въторг !

136

Адекват

преди 9 години

вчера хляб е 9 стотинки в Кауфланд. И в Донецк хляб за 14 лева. Руската мир идва.

135

Анонимен

преди 9 години

И с НАТО е финито ТЕЯ дни страните от Шанхайска организация за сътрудничество решиха за формиране единна структура на ШОС по борба с наркотрафика в Душанбе е заявено и да создаване на единна структура за борба с тероризма.На практика се създава нов военен съюз по могъщ и от НАТО.Бардак Обезиански в БГ имаме поговорка : Каквото повикало такова се обадило.

134

Анонимен

преди 9 години

Спфиянеца, както винаги, леко ограничен и малко ***. Шопа, както винаги, много ограничен и много ***. И двамата, както винаги, ологофренично верни на украинските измислици.

133

Правда?!

преди 9 години

Наистина ли Путин е юрист? Това не го знаех: )Сега още повече съм респектирана от неговата личност! А що се отнася до това, кой разпалва войните.... да, Путин е прав в твърденията и обвиненията си, но имаше една песен.и стих по времето на Студената война - Хотят ли русские войньi (искат ли руснаците война ). Там е казано с малко, но силни думи всичко! Припомнете си го!

132

правда

преди 9 години

Очаквайте скоро най - тежкия удар на Русия към САЩ а именно спиране на разплашането с долари, тогава американците ще скочат на война но пак ще ударят на камък - Европа си има ЕВРО и много държави ще се отдръпнат от ЗАВОЕВАТЕЛНАТА "КАУЗА" на американците за да не пострадат самите те а руснаци китайци и много други ще се разплащат с техни пари. Тогава САЩ със своя долар ще бъдат задраскани от картата.

131

Анонимен

преди 9 години

Нашият народ се събуди. На евроизборите го доказа. Но, отново ни налегна летаргията, идват парламентарни избори, алтернатива - никаква! Не гласувайте за хората които ни управляваха от 90 година насам. Нито една от досегашните парл. партии няма място в Народното събрание. Лошото е че те постоянно се люспят и раждат нови уродливи формации. Отново ще успеят да ни излъжат. Догодина- нови избори! И така...

130

до Austin Powers

преди 9 години

"Ако не бяха американците, във момента всяка панелна ***" щеше да кара НОВА кола, а не 20г дарак (цветомузиката с тока си беше ЧАСТ от плана).И не панелните *** като тебе колко пъти трябва да скачат на ГРЕБЛОТО за да разберат че икономиката ни беше разрушена умишлено.ТИКВУН

129

peshko

преди 9 години

Само Сърбия прати хора,които се биеха редом до патриотите опълченци и подкрепяха Русия по всякакъв начин. Ей за това съм и ще уважавам сърбите ! Като изключим Сърбия и Беларус останалите са братя на Русия само на думи и само като имат нужда !

128

Austin Powers

преди 9 години

Ако не бяха американците, във момента всяка панелна *** вместо да остроумничи във форума щеше да си зарежда акумулатора в очакване на следващото изключване на тока. За компютри и интернет въобще нямаше и да са чували.

127

правда

преди 9 години

Колегата "ню йорк таймс" е заслепен и пристрастен и при такова положение няма смисъл да се спори. Аз не съм пристрастен и гледам фактите на всички страни а не манипулациите на едни и същи. Специално Европа е станала като ромските махали.. е как да се промениш или да разбереш истината като няма откъде да я видиш. Една махала едно и също говорене. Аз не желая някой да дойде и да ми налага негови ценности и да ми казва че само те са верни и правилни трябва аз сам да избирам.