4

Kkkkk

преди 9 години

В България тази статия издиша, защото коректните работодатели са кът и може да си напусните както решите . На запад обаче не е така , защото първото което ще направят новите ти работодатели е да те проверят на старото място и те тка :)

3

Анонимен

преди 9 години

За съжаление отново преведена от чужд сайт. Статията е валидна за съвсем други държави, където когато кандидатстваш се обаждат на работодателя и го разпитват за качествата и уменията ти.За съжаление колокото и добре да се държиш, българските работодатели са гадняри в големият случай. На два пъти от чуждестранни фирми са ме проверявали при бг работодател и са чули неща, които така смешно и скалъпено са звучали че няма как да повярват,а в същото време уж сме в добри отношения и ме канят на банкети

2

!

преди 9 години

Аз смених доста шефове.Едни умряха ненадейно,други ги изритаха, а последния се пенсионира и ме покани на банкет.Колегите събираха пари а аз...... му пратих много поздрави на женка му и дъщеря ме(че майка му се спомина).

1

Анонимен

преди 9 години

Те ти се подиграват нон стоп, па ти да се държиш прилично.Да бе.Не само това, ами ги насолета в сайтовете за оценка на работодателя.Там си клажете всичко, ама бъдете анонимни, защото днешните робовладелци тепат.