9

Анонимен

преди 9 години

това заглавие ми напомни за вицас какво храниш кокошките си ? давам им всеки ден царевица, а ти ? давам им по 5 ст. на ден да ядат каквото им харесва.

8

санг

преди 9 години

всичко това е лъжа на политиците , всичко което пристига в Луганск и Донецк идва от Русия. Дори сега в Луганск и Донецк прокарват тръбите на газ и кабел на електромрежа, за да бъдат хората независими о украина. Всичко което праща запад утива на ляво и се продава на западна украина.

7

valio

преди 9 години

много рано пратиха храна продажници

6

Анонимен

преди 9 години

Много се съмнявам. Дори и да пращат помощ, как тя достига до градове, които все още са бомбардирани? Това не са руснаците, дето си рискуваха животите за да доставят помощта. Тези я дават на порошенко, а той ще я продаде на някого. Скоро ще видим по магазините в България еврпоейските помощи за Украйна...

5

Анонимен

преди 9 години

Сетиха се! След дъжд качулка. *** през цялото време овъртаха.За онуй нещо- Псаки ме е гнус да говоря даже!

4

Анонимен

преди 9 години

Руснаците и те да пратят помощ!100 тина контейнера club k например - ще са от голяма полза!

3

Анонимен

преди 9 години

Царевицата мухлясала ли беше както тази, която ни пратиха на нас наверемето, или това новото ГМО издържа с години?

2

Лавров

преди 9 години

Не може така, проверихте да не би случайно вътре в помощите не се крият войници и оръжие? Да не би това да е камуфлаж за скрита военна операция?

1

Ядосан

преди 9 години

Руснаците с един конвой помагат на толкова хора колкото ООН за 6 месеца.Нещо ми е като измиване на ръце и гузна съвест на тоя от ООН.