12

Женофоб

преди 9 години

Ако жената е с македонка и зодия овен, то различни са вселените, не световете. Тук вече се намесва и великофобията на екземпляра. "Мисленето в думи" е силно затруднено, след като екземпляра е доста мълчалив и сигурно не си говори на ум. Той има не 10, а 50 дамски принадлежности, а от 500-те си парцали познава 20 %. Късмет е, че екземпляра има тинейджър син Близнак, който единствен може да се справи с него. Ха-ха-ха !

11

do 13

преди 9 години

Тук става дума за много, ама много пари, които България не може да генерира като БВП за няколко години дори! Обезглавяването е просто официалната причина, за да може овчето общество да скочи и да каже "Смърт на ислямистите". А Обама да каже "Ок, смърт да бъде" и да прати всякакви видове дрони да гърмят наляво и надясно още десет години напред! Няма нищо общо с бабаитлък. Бабаитлъка идва от странан а ислямистите в случая.

10

---

преди 9 години

Мьжете един след друг идват и си отиват , но диамантите остават.....

9

вариант

преди 9 години

Ако жените управляваха света, нямаше да има войни, само куп завиждащи държавички, които нямаше да си говорят помежду си! :)

8

истината

преди 9 години

Мъжете обичат,жените консумират,това е истината дами и господа.

7

До учения

преди 9 години

Това ли е мъжкото овладяване на чувствата? Еди си кой обезглавил някой си! Мъжкаря Обама прави война по света за да докаже,че от него по-голям *** няма.Тайни общества налагат робство над безащитни народи.Религиозни водачи подклаждат прости хора да се бият в името на Бога,където вероятно ако попитаме Бога това ще е последното му желание.Все такива мъжки постижения във областта на научните открития за мъжкия ум ми се реят в простата женска глава.

6

анонимен

преди 9 години

Сега за да ти опонирам Бен Ген ще ти докажа,че мъжете наистина не мислят с главите си,те просто си мислят,че мислят.Света от векове се управлявн от мъжа.За толкова векове мъжкия свят освен войни,разрушения на природата,унижаване на жената като личност нищо друго не е постигнал.Върни се на историята и се вгледай добре в нея и сам ще се убедиш КАК МЪЖА Е НАВРЕДИЛ ОСВЕН НА САМИЯ СЕБЕ СИ ТАКА И НА ОКОЛНИТЕ ДАЖЕ И В МАТЕРИАЛЕН ПЛАН.ПОГЛЕДНИ В РЕЛИГИОЗЕН ПЛАН ТАМ СЪЩО УПРАВЛЯВАТ МЪЖЕ,КОИТО НЕ МИСЛЯТ

5

Бен Ган

преди 9 години

МИХАЕЛО. Ясно че просто преписваш статии. Но за сведение, НЕ, МЪЖЕТЕ НЕМОЖЕМ да се изключваме. Казваме, че ,,не мислим за нищо'', защото е трудно да се обеснят мислите ни на плоскомислещи същества. Мислите само за материалното за разлика от нас. Казваме му въображение.

4

ХРУС

преди 9 години

Мъжете обичат жените, обичат да ги виждат щастливи, затова им правят подаръци .Жените обичат мъжете, обичат да ги виждат щастливи, затова приемат подаръците им .Мъж разделил се с жена си я спомня цял живот .Жена разделила се с мъж си го спомня докато не се запознае с друг мъж .

3

учен

преди 9 години

научно е доказано, жените ги владеят чувствата, докато най великите постижения на човеството са постигнати от мъжки индивиди, овладели чувства страсти и емоции и подчинили ги на своя ум

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Умът у повечето...жени служи повече да подсили...лудоста им,отколкото...разума им.Ла Рошфуко

1

Анонимен

преди 9 години

Ами след разцепването на двуполовите хора,нормално е да има различия,но всеки може да е съвършен,търсене и опознаване на себе си му е майката,всеки си е самодостатъчен