11

Solar-Power

преди 9 години

Може може щом аз съм го направил от 2 години значи може .. стига да иска човек !И повтарям не е скъпо ! Щом може да си позволи българина калпав немски опел на 20 години за 3 бона значи може за тези пари да се оборудва соларно !

10

Solar-Power

преди 9 години

До АнонименНе е много първоначалната инвестиция стига да проучиш добре нещата. Компаниите които продават горива спонсоритат антиреклама за тока от слънце и вятър, че е скъпо.Напротив не е скъпо, постижимо е от всеки средностатистически индивид в България.Може да си сложи панели на покрива и да набие шалтера на енергото !

9

Solar-Power

преди 9 години

До Сиднито --- явно ти не си в час ! Аз отдавна съм с 4 панела, инвертор и 6 батерии. Захранвам:Хладилник 24 часа, пералня, съдомиялна, рутер, стационарен комп, 4 лаптопа, 3 телевизора, осветление. Микровълнова, кафемашина ... и плащам 7лв. ток на месец :)Явно ти все още си в допотопната ера въпреки,че си в Сидни. Време е да се върнеш тук където ти е мястото Сидни :)

8

така е,4

преди 9 години

ЕС това поиска от нашите политически мутри,ама те "не разбраха"!И се направиха на големи тарикати!До като не закачим по черниците едно 1000-2000 нашенски политически тарикатчета,ризите да им се белеят,и перчемите-ветреят,нещата няма да се оправят!Това е положението в милата ни татковина!

7

Анонимен

преди 9 години

АКО пуснат ония(до бъмзита,ястреби,гурбетчийки) много бързо ще стане КАФЯВ

6

дебел депутат

преди 9 години

незабавно да се бетонира като Слънчев бряг.

5

Информиран

преди 9 години

До 5:Леко си заблуден - бума на ФТЦ беше точно по времето на Вожда Винету, не случайно неколкократно вдигаше тока и искаше пак да го няправи преди да го свалят с камъни...

4

прее...н

преди 9 години

ЗАЩО НЕ НИ НАКАЧИХА ПО ПОКРИВИТЕ ФОТОВОЛТАИЦИТЕ?!?!? ЗАЩОТО ИЗМАМНИЦИТЕ, МАРОДЕРИ, С ПЕТОЛЪЧКА НА ЧЕЛОТО ИСКАТ ХЕМ ЕВРОПАРИТЕ ДА ПРИЛАПАТ, ХЕМ ОТ НАС ПО 10 КОЖИ ДА ДЕРАТ ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ/ ХАЙВЕР!!! ОТ КРАДЕНОТО, ТОЛКОВА ХАИР ДА ВИДЯТ!!!

3

Енергиино поробен

преди 9 години

Е, ние ще сме вторите...Нашите политици, разни приближени до властта и др. подобни продължават да строят фотоволтаици и в същото време ни задължават да им купуваме енергията скъпо и прескъпо, един вид поробване. Ама аз не съм се съгласявал и не съм се подписвал никъде, като гарант, че ще им купувам скъпата енергия, е как да не се чувстваш поробоен...Като няма свободен енергиен пазар (умишлено) ни клатят както си искат...Очаквайте скоро левче/квт. ч. - слогана ще е "всичко по левче"...

2

Анонимен

преди 9 години

и ние сме самостоятелни

1

Анонимен

преди 9 години

Иска много първоначална инвестиция. Иначе нищо против!