30

катерина

преди 7 години

бау и се ***

29

ква мафия кви 5 лева

преди 9 години

Че нали произвеждаме тоалетни идеални и стандартни и къде ги пласираме в същите тези вериги , българското производство не ми го хвали толкова е зле , че просто няма накъде , имаш някакво земеделие и туризъм , мафията отдавна е взела позиции там , мафия да храни средна класа не съм чувал или виждал . Те и в Беларус произвеждат трактори ама са толкова зле , че освен германците да ги купуват на кило скрап , а и същата тази мафия държи цените на земята и имотите изкуствено ниски , всеки англичанин .

28

до 28

преди 9 години

И в ГЕРМАНИЯ затварят магазините си бе умник. И там ли проблема е бай ***? Големи европейци станахте за един месец в чужбина.

27

Анонимен

преди 9 години

Това е европейски бизнес.колко чужди фирми останаха в БГ?

26

Babun

преди 9 години

Как да се развива бизнес като хора и потребление няма?Само роми останаха Влезте в село Български Извор- То е вече само *** Извор и беден.Българите отдавна умряха.

25

Нели

преди 9 години

"Преди няколко месеца конкурентът на австрийската верига германската Praktiker, също продаде бизнеса си в България."Всичко става все по-зле в нашата жалка държава...

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен31 ще имигрираме докато умре бай ***

23

Stamat

преди 9 години

Ura! Antiglobalizaciqta zapo4va :-)

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендокато има бай *** ще сме зле. трябва да умре тоя тип индивиди. аз лично не виждам бъдеще тук докато има бай ***.

21

Анонимен

преди 9 години

До Ананидали ще робуваш на някоя мутра или на някой западняк. каква е разликата ?? производство добре. ама както са сега нещата парите ще отиват в един човек или малка група от хора. за да се промени модела трябва средна класа. като има средна класа ще се вдигнат доходите, като стане това тогава трябва да се наблегне на производството. иначе пак казвам,печалбата ще остане за някоя мутра

20

Анани

преди 9 години

До анонимен 24Ей такива мнения ме потрисат. По-добре роби от производители???? Разбира се, че е по-добре да произвеждаме отколкото да препродаваме чуждо производство!!!!

19

Анонимен

преди 9 години

До йорданстига повтаря опорни точки. Част от фирмите се водят самостоятелни български АДта, друга част са си баш клонове. Също така какво ще спечели обикновения човек ако почнем масово производство на няколко вида стоки /?? Няколко хиляди работни места със заплата 500 лева и това е. 2014та сме,скоро че и 2015. Светлия социализам го нема. трябват малки фирми.

18

ля ля

преди 9 години

ама те с а във фалит от миналата година!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

то хубаво се махат, но продават веригите на български мутри, които задържат цените, свалят качеството на обслужване, намаляват осигуровките и заплатите на последните оцелели и ненапуснали...по-добре е да ги закрият, за да тръгнат малките магазинчета и складчета, така става по-лошо/...

16

йордан

преди 9 години

Всички неоколонизатори да се махнат.Трябва ни реално производство.Тогава ще има и търговия.А не препродаване на китайски,полски или чешки стоки.И другите пиявици като Билла,кауфланд,Т-Маркет,OMV..също е време да напуснат пазара ни.Препродават се стоки произведени в други държави.А печалбата изтича навън

15

Петър

преди 9 години

Майната им на тия австрийски *на, продаваха страшни ***. Пожелавам им по скорошен фалит навсякъде!

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10Практикер фалира в Германия, следователно магазините тук са изцяло българска собственост.Баумакс е същата работа. Не чуждите магазини са проблема а големите вериги като цяло. Подкопават малкия бизнес> няма средна класа> няма средна класа> няма кой да харчи>няма кой да харчи> по-малко печалби. И така се стига до крайната картинка която е българия в момента.

13

айде-айде

преди 9 години

В Карфур, Лидл и Бриколаж продават качествени неща на нормални цени.А ако всички вериги изчезнат ясно ли ви е още колко народ ще остане без работа в и без това ОГРОМНАТА безработица, която е налегнала страната?Айде нека българските работодатели да дават добри заплати и реални отпуски и осигуровки!Няма как да стане, защото Бай ***-пишман набедения бизнесмен не знае що е то коректност и логична мисъл.

12

Анонимен

преди 9 години

Бяха скъп магазин и няма да ми липсват.

11

Анонимен

преди 9 години

Всичко е мейд ин чайна ве...