24

ядосан вложител

преди 9 години

ИСКРОВ, няма къде да се скриеш. Ще те намерим навсякъде, дори и в Катар, ако се скътаеш там с ПЕЕВСКИ, твоят водещ офицер.

23

друг вложител

преди 9 години

Защо някои хора винят вложителите, а не ГРАБИТЕЛИТЕ и КУКЛОВОДИТЕ !??Българите имат странна логика, но са преди всичко завистливи. Простият народ си мисли, че ще му е по-добре, ако средната класа ( а това са голямата част от КТБ-вложителите ) загуби.Аз съм си платил всички данъци, осигурявам добре платена работа на 20 души и имам над 100 к евро в КТБ. Ако това е в друга държава, намирате го за нормално, а защо не и в България ? Много са неудачниците в България, не търсят причината в себе си.

22

вложител

преди 9 години

Има един виновник и това е БНБ. Струва си да се проведе разследване дали няма престъпни действия от страна на управителя на БНБ. Българската народна банка не е зависима от законите, а от някой друг.

21

Анонимен

преди 9 години

До не експертГарантираните депозити са гарантирани според активите на КТБ. Държавата няма вина, че някой е източил и окрал КТБ. Ако има активи, ще има и гаранция на влоговете. Иначе просто няма и всички губят. След като се изплатят гарантираните и е останало нещо остава за негарантираните. Така е по цял свят и всеки носи риск от кражби и злоупотреби. Другото е печатница на левове и хиперинфлация.

20

СССРейчо

преди 9 години

Хърсевщина...... Щом ЕМИЛ Хърсев говори много и защитава банковите мафиоти и мошеници - значи около КТБ хмърчат пари и за тях борбата е голяма. Навремето така агента на ДС Атанас Тилев източи БЗК !!!! И избяга в чужбина, където е и досега.....

19

глупости

преди 9 години

банката може да се оздрави и следва да се направи точно така. стига сте злобяли, вместо това работете и изкарайте пари, пък после си ги дръжте под възглавницата за да не ви ги вземе някоя лоша банка за лихви! айде стига глупости като не разбирате не пишете простотии! финансовата система е толкова сложно нещо, че не се изисква мнението на лелките по опашките и неграмотниците по форумите, за да се вземе решение! държавата е най-на далавера да се оздрави банката, като се ползва временна помощ до 1г

18

Цвети

преди 9 години

Няма ли една работеща институция, която да реши проблема? Докога недоразумения ще решават съдбата ни?

17

Мора

преди 9 години

До АнонименНаправи справка за спрените пари те са от нарушения по време на управлението на Борисов.

16

Мора

преди 9 години

До ИСТТе го казаха в прав текст, най-много е взел Цветан Василев чрез фирми свързани с него. На някои се иска държавата да плати сметката, но не са прави, когато влагаш огромни средства за голяма печалба трябва да си поемеш риска и че можеш да загубиш.

15

не експерт

преди 9 години

на всички е ясно, че БНБ НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ПАРИ! в борд СМЕ! Трябва парламент който да осигури паритеи за ГАРАНТИРАНИТЕ ДЕПОЗИТИ! След това се започват продажби на активи и възстановяване на направените разходи във Фонда. ТОВА Е! НЯМА ДРУГ СЦЕНАРИЙ! Никой няма да чака мошенници като Хърсев и КО да "оздравяват" банката. Да се махат тея празнодумци, че вече ми писна да се изявяват денонощни навсякъде сякаш не знаят къде сме.

14

ИСТ

преди 9 години

Явно има откраднати пари за политически проекти, но огромните парични средства са дадени на кредит. Защо никой политик или от БНБ не казват кои са взели заеми. Какво са направили с парите- купили са предприятия, къщи,коли или земи. Излиза че всички кредити са несъбираеми. Явно не търсят начин да се върнат парите в КТБ, а милиардите да се откраднат и беднотията да плати сметката.В тази област БСП са специалисти.

13

Анонимен

преди 9 години

Хърсев се прочу с оздравените банки през 90-те, когато уж оздравените банки фалираха, държавата загуби милиарди като пое дълговете на банките и кредитните милионери, а Хърсев пък стана милионер от цялата операция.

12

OMG_Lucker

преди 9 години

Начи като почна да чета нечии "авторитетни" изказвания/мнения за КТБ и първо се замислям "абе.. тоя/тая колко ли пари има в КТБ?". И тогава продължавам да чета.И Костуфф разправяше, че трябвало да се оздрави банката, а после излезе как жена му имала ненамколко си милиона на влогове там. Айде нема нужда, а? По въпроса да дават акъл само безпристрасни експерти МОЛЯ!

11

Анонимен

преди 9 години

Късно е либе за китка. Банка се оздравява максимум до седмица - две. Този мошеник го знае много добре това, няма нужда да се прави на клоун, и без това е ясно кой му дърпа конците.

10

Анонимен

преди 9 години

Хърсев, какъв е?А-а-а, отроче на хора верни партията.А-а-а, оня дето гледаше безучастно как се правеха банки в началото на 90-те и пишеше недомуслени БУС-ове: Банкови Унифицирани СтандартиКак да му вярвам на такъв?

9

Обичам да слушам

преди 9 години

как "десни" и "ултрадесни", като им .., започват да *** за "леви" решения и помощ от лошата държава, а като отмине болката и срама, отново стават "десни" и започват да приватизират оздравени от ненужната държава банки! Толкова за алчността, дясното и лошата държава!

8

Тиквояд

преди 9 години

По времето на Тиквата се окраде държавата .

7

Анонимен

преди 9 години

10Точно при бат ти Боко тази банка процъфтя и всички държавни структури бяха задължени да държат парите си там. Да не говорим, че всички герберски депутати и бизнесмени държат парите си там. За здравната каса да не говорим - 1.5 милиарда взети от Дянков, за да се достроят магистрали. Върне ли се пак в управлението твоя вожд Боко, трябва да закриваме държавата.

6

банкер

преди 9 години

След плащане на гарантираните вложители държавата първа се удовлетворява от активите на банката в процедурата по несъстоятелностХЪРСЕВ И ПРИСЪДРУЖНИТЕ МАФИОЗИ НЕ ПОЛУЧАВАТ НИЩО

5

Анонимен

преди 9 години

Хърсев е умен човек, банкер ескперт с многогодишен опит. Щом той го казва, значи по-добре ще бъде за всички ни ако държават предприеме мерки за оздравяване на КТБ отколкото да я остави да фалира.