15

ss

преди 9 години

граничарче на 2-3 км. В един момент се получава че един наряд от 3ма граничаря пазят 10км граница. Амиии няма как да стане ! Все полицаите за много но като го сметнеш не е така !

14

ss

преди 9 години

странен народ еййй ! искахте ЕС на ви ЕС ! кво си мислихте,че само ще лапате без да давате ли? ревете за права ей ви права ! 7012 са граничарите към 31.05.2014. Дължината на държавната граница е 2245км. Значи горе доло по 3 граничаря на км но да не забравяме че са на смени хората. 7012:4=1753 човека са на смяна. работата отива на 1.5км граничар. От тез 1753 махни 50 болни 50 началника 50лртп-а а сигурно са повече остават 1500 човека. Махни граничарите по летищата и по кпп-тата и става едно ..

13

xxx

преди 9 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ СА АМЕРИКАНЦИТЕ.НАБЕЛЯЗВАТ СИ НЯКОЯ ДЪРЖАВА И Я УНИЩОЖАВАТ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА-ПЕТРОЛ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!ДЕВИЗА НА АМЕРИКА "УНИЩОЖАВАМЕ ВСИЧКО И ВСЕКИ КОИТО НИ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ!ГРАБИМ ВСИЧКО И КАКВОТО ИМА!"

12

Анонимен

преди 9 години

Ако аз вляза нелегално в туркистан,бежанец ли ще ме таксуват или нелегален нарушител на държавната им граница

11

Анонимен

преди 9 години

Кога ще пишете за наказани граничари,поради неизпълнение на служебните задължения

10

Радо

преди 9 години

Давете ги бе както италианците правят,за какво ги приемате да ги хрантутим,да си ги хранят арабите или там който иска малко са ни *ите та и тези ***.

9

Анонимен

преди 9 години

7. Защо храня с данъците си армия, полиция, гранична полиция, ДАНС, НСБОП ако те не могат да се справят с някаква си турска гемийка разтоваряща ислямисти на брега?8. Нека разходите по тези ислямисти бъдат приспаднати от бюджета на въпросните служби!9. Настоявам за тотална проверка и преорганизация на въпросните служби и смяна на приоритетите им с цел опазване на границата на РБ.

8

Анонимен

преди 9 години

1. Защо наричате нарушителите бежанци?2. Наличието на хора от различни държави в групата говори не просто за организирана, а за добре организирана престъпност3. Прекачването в БГ лодка говори за добре организирана международна престъпност4. Къде е Службата за Борба с Организираната Престъпност? Или те само рушвети взимат от наркотици?5. Кога тези ще ги върнат обратно със самолета?6. Кой е отговорен за допускането им на наша територия и защо не е наказан?

7

Анонимен

преди 9 години

do`koga`6te`stoime`s`krusteni`raze.Stiga`sa`pribirali`tazi`zgan.PRODANIZI

6

Анонимен

преди 9 години

ТАКА КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗИ РАЗАНИТЕ КАК СА СЕ ИЗЦЕПИЛИ ХОРИЗОНТАЛНО ИМ ЛИПСВАТ САМО НЯКОЛКО МАГИСТРАЛКИ И УДОВОЛСТВИЕТО ЩЕ Е ПЪЛНО. КЪДЕ Е ТЕЛЕВИЗАРА БЕ,ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ? НЯМА ДА Е ЛОШО ТАЗИ СНИМКА ДА СЕ РАЗПРАТИ ИЗ ЦЕЛИЯ ИСЛЯМСКИ СВЯТ ЗА ДА СЕ ВИДИ КОЛКО СМЕ ГОСТОПРИЕМНИ,КАК ЖИВЕЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ В Б-Я И ДА ЗАПОВЯДАТ И ДРУГИ.ОТВРАТ!

5

лудия

преди 9 години

натоварете ги на кораб обратно за истамбул да се спре тия гадове да ни ги пращат на турция и е изгодно и за това не прави нищо ако и ги върнем няколко пъти и умрат няколко по границата бързо ще се променят нещата

4

Анонимен

преди 9 години

Веднага да върнем нелегалните талибани на Турция.Лошото е, че нашите продажници са решили да ни ислямизират и може би , докато не заиграе сопата ще продължават да посрещат афро-арабите, вместо да охраняват държавната граница и нас българите от пълчищата башибозук.Много показателно е, че вече не съобщават колко ислямисти нахлуват на наша територия.Само за тази година,досега се говори,че са вече над 10 000, а нашите продажници им дават статути и така ги стимулират да идват.Продадоха и предадоха ни

3

ПАТИЛАН

преди 9 години

НА *** ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НЕ МУ ТРЯБВА ОХРАНА НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА....СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ АКОСТИРАТ НА БРЕГА С ТАНКОВЕ И ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА В ТЯХ...

2

Анонимен

преди 9 години

Купили си билети за София ?Абфеменната ще стои в болница ! Има ли записан лекарски екип ?А българката , която нямаше лекарски екип , с болки бяха я изпратили да се разхожда , и случаят завърши със смърт !

1

Анонимен

преди 9 години

Ей сега ако навлезе в Сирия ще гледате такива случаи у нас ежедневно.мръсната американска *** изгони хората от собствената им държава. ***.