119

BB

преди 9 години

15 g prisadi kakvo kato e Polizai kak moje da ubie bebe a i pian a Sega Pak ne bil pian napravi e ubiez ako e negovo dete ili na nakoi ot gerb schte mu e.m. Kato plemenika na Rosen plevneliev schum golam sa nischto svobodna e sakonite v bG da sa Ravni sa vdi4ki naruschiteli v bG

118

вее

преди 9 години

имани- ся на тротоара ли е бебето или на улицата дори майкаму да е точно до него най лошото пак щеше да стане даже плюс смазана жена ..ти сигурно си някой роднона на топ ченгенцето пяното и си пристрастна ама тва е тротоар не улица няма оправдание за униформената пянка !!!! тука в бг само топ ченгета аудсайдери с малко власт и гледай сеир палячовци!!!!!!!!!

117

Имани

преди 9 години

Эа ПЪРВИ ПЪТ чувам, количка с бебе да се оставя по ТРОТОАРИТЕ!!! И аэ съм имала дете, вэемаш го и не го оставяш така само, всичко се случва!!! Не шарете глупости, КОЙ остава така невръстно дете на улицата!!!!

116

жорж

преди 9 години

е тва е тъпата системата на бг всичко се прикрива и се замазва ако нямаш пари си ял дървото на хората за марихуана им дават по 10 години а на тоя нещастен *** и алкохолик който згази невинно бебе ще му лепнат от 3-10 години аз съм бесен представям си на горките родители кво им е

115

вичо

преди 9 години

Не успявате да контролирате демоните в себе си, оттам всички проблеми, включително шоферските. Умирам да карам с 50 в града, да пусна някой на зор, да спра на пеш. пътека и т.н.

114

Анонимен

преди 9 години

Решението е:1. Обходи на населените места2. Стационарни камери

113

ВЪПРОС

преди 9 години

А защо колегите които са му давали мляко не са при него в ареста?

112

123

преди 9 години

Преди много години в Шумен заради един "легнал полицай" един голям камион изхвърча заради превишена скорост върху близката автобусна спирка и изби доста хора. Единствената превенция е всеки от нас да си дава сметка, че трябва да управлява разумно.

111

batmario

преди 9 години

Много нелепа работа...Колко работи са се навързали едно след друго за да се случи това нещо...Най-грозното нещо от всичко обаче е помоща на аверите за да го покрият...Питам ги тях как ще се чувстват ако на тях се случи това...Биха се възползвали от служебното си оръжие вероятно...

110

Анонимен

преди 9 години

Незабавен Разстрел за тоя полицай-убиец на невинно дете, разстрел на стената както се прави в Северна Корея и Китай, от Специален Армейски Взвод за изпълнение на смъртни присъди! *** *** полицайска!!!

109

Анонимен

преди 9 години

Жалко за детето и справедливо наказание за тоя токмак!Но това е частен случай,на фона на онова което се случва в милата ни Родина!Има ли сектор в обществения живот,където нещата не са *** до тавана?Кой е виновен за това?Защо до сега няма един политик,осъден и вкаран в затвора?Ако всички политици бяха толкова честни и невинни,щяхме ли да сме на това дередже?Защо вярваме и гласуваме за хора,които познаваме и сме сигурни,че не могат и не желят да свършат нещо полезно за нас?

108

60 хиляди полицаи БГ

преди 9 години

Колегите полицаи, вместо да му теглят един бой, му дават мляко, за да му намалят промилите! Тия *** също трябва да ги уволнят и да ги съдят като съучастници. А дано, ама надали... А балъците като нас ще продължаваме да им плащаме заплатите...

107

НитоБързНитоЯростен

преди 9 години

войната по-пътищата ще продължи докато не започнат да обезглавяват за употреба на алкохол зад волана като мярка номер 1 с последващи я още куп крути мерки,включително и бой с тояги за неспиране на пешеходна пътека ,превишена скорост като предпоставка за птп и ред други дивотиии причинени от всички нас ,като участници в движението по пътищата

106

reostat

преди 9 години

Зад волана след употреба на алкохол или наркотици - затвор

105

Анонимен

преди 9 години

ПИЯН ШОФЬОР ЗАД ВОЛАНА = ПОТЕНЦИАЛЕН ИЗВЪРШИТЕЛ НА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО. ЗАКОНЪТ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕНИ НАЙ-СТРОГО. КАКТО И ОТНОСНО МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ПО ВРЕМЕ НА ШОФИРАНЕ - МОСОВО ДЪРЖАТ ТЕЛЕФОНИТЕ, ГОВОРЯТ БЕЗКРАЙНО И ШОФИРАТ, ВОДАЧИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НЕ ПРАВЯТ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. НО КОНТРОЛЬОРИТЕ ДЕБНАТ САМО ПЪТНИЦИТЕ ЗА БИЛЕТЧЕТА И КАРТИ.

104

До номер 120

преди 9 години

И ако майката не беше магазина, а буташе количката, какво щеше да стане*? Как не те е срам да внушаваш вина на майката, че количката й била на тротоара*? Тротоарът е само за пешеходци, разбра ли*!

103

бай Петко

преди 9 години

А бе, магистрати, до кога ще има наши и ваши. На хората им дойде до гуша от престъпното ви мълчание. Или искате да заиграе малката правда. Ами по-добре да ви НЯМА ! Има закон за бърза процедура, или като за убиеца на Паоло ...още нямало повдигнато обвинение... Няма да стане, всяко чудо за три дни. НАРОДА търпи, търпи, ама най-после може и физически да очистят някого!!! УМНАТА !

102

Анонимен

преди 9 години

Защо никой не обръща внимание на действията на майката.Сигурно близо до всеки от Вас има поне едно малко квартално магазинче.Загледайте се и ще видите, че никоя майка не си оставя детето на пътя.И понеже много хора сравняват какво щеше да се случи с този полицай примерно в САЩ- той вече щеше да е осъден, но и майката щеше да получи присъда и по важното - щяха да и отнемат родителските права върху другото дете.

101

ne4o

преди 9 години

бе няма зна4ение колко му е пробата за алкохол,тои е изваршител на убииство и то на дете...само дано да не стане като при стара загора...ония сега си е в кьщи а трябваше да е в затвора и то веднага...тази наша скапана дьржава пак ще вземе някво решения например като домашен арест,дано да не сьм прав

100

Случаен

преди 9 години

Аз казвам, жалко за малкото детенце. Недай Боже никому такова нещастие. Но факт е и се случва. Виновни са всички. Когато някой се качи на колата, си мисли, че е велик. С такова самочувствие, че не вижда и мисли. А, как карат и пушат и говорят по телефона, и музика до дупка. Само никой не мисли, че пешеходеца е с предимство винаги, защо ли, ще попитате, защотото всеки е бил пешеходец, преди да се качи на колата. Няма нужда от закони, имаме нужда да мислим. Ако не мислим, ей така ще си измрем.