43

Анонимен

преди 9 години

Всички психодиспансера в БГ обявяват дни на отворените врати-така всчики путинолизци ще могат да се прегледат,освидетелстват и получат безплатни лекарства.Възползвайте се другари!

42

Анонимен

преди 9 години

Време е в региона да се появят системи С300 и да завалят натовски самолети."Идват,праща ги УЕФА,ще ги монтират до всяка психоклиника да им се радвате.....

41

Анонимен

преди 9 години

Оня ден четох, че САЩ съобщават за нахлуване на руски войски в Украйна. Как да им вярвам, че ги подкрепт 10 арабски държави?

40

до 68 тъпак

преди 9 години

е точно сега ще пламнат балканите, явно не знаеш, че трябва да учиш корана, понеже ид казаха, че ще нападат европа от босна и косово. да, тъпакат си ти и твоите псевдо спонсори или соросоидоспонсори...

39

Анонимен

преди 9 години

да питам тоя кери, превратът в украйна законен ли е? ако не беше сериозно, щеше да е супер смешно. пръдливите американци съсипаха целия свят със свойте демокрации. където са пипнали там трева не расте.

38

Анонимен

преди 9 години

До до 61Много компетентно мнение без никаква обосновка как разбра за лошата Руска авиация и флот боб ли хвърля а за това че нямат самолетоносачи си прав но ако погледнеш картата на света ще разбереш защо не им е нужен самолетоносач просто стигат до кадето си пожелаят и без въздушни коридори

37

Анонимен

преди 9 години

А ударите на терористите по Югославия, отцепването на Косово по каноните на международното право ли е? Янките още не проумяват, че трудно вече ще изпълняват ролата на световен жандарм.

36

ТРОТИЛОВ

преди 9 години

БЛЪСКАЙ ТАЛАШИТИТЕ ОТ ИДИЛ ПО ГЛАВИТЕ И НЯМА ДА СГРЕШИШБЛЪСКАЙ ГИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ДОРИ И ВЪВ СИРИЯ

35

mozes the profit

преди 9 години

Интересна работа......при атентатите от 9/11 т.нар. терористи бяха саудитци. А и не само те. Обаче това не пречи на слуги да са първи приятели с краля на арабите и да си правят всякакви срещи там. Представете си ако тия терористи бяха Българи,Сърби или Руснаци. Айде да видим защитниците на Сащ какво ще отговорят на това. Не сляп да си ама трябва да си пълен за да повяряаш на Сащ за каквото и да е . Ясно е че икономиките на запада са на прага на финансов колапс с тия дългове.

34

кривия

преди 9 години

До Анонимен 61Шубе ги е брат, да не мислиш че и сега не участват със съветници,пилоти и обучение?

33

Анонимен

преди 9 години

сега е време руснаците с разрешение от асад, да навлязат в сирия и да започнат по плана на американците, т.е бомбардировки по ислямистите.сащ няма да посмеят да изстрелят и една ракета тогава.

32

Анонимен

преди 9 години

Кери - единствения вариант от тоя човек да има някаква полза е да го смелят на тор...

31

преди 9 години

Време е в региона да се появят системи С300 и да завалят натовски самолети. Тогава на америка ще и стане ясно,че без Русия не може да се прави на световен жандарм.

30

циника

преди 9 години

Едва ли някой вече се съмнява, че тази операция, уж срещу ИДИЛ, е насочена срещу Сирия и Башар Асад! Освен ако не е пълен ***.Забележете само изключително наглия отговор на Кери на въпроса дали щатите не нарушават международните договори, ако ударят сирия без разрешение на Съвета за сигурност. Човекът не отговаря конкретно на въпроса, а коментира морализаторства по отношение на друга държава. "Що биете ***, бе?"

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонименповечето хора подложени едновременно на западна и руска пропаганда поемат руската------------Сериозно ли си верваш, че е така? Има ли умен човек, който да не си дава сметка, че едните и другите дърпат чергата към себе си?

28

Анонимен

преди 9 години

То да си *** акъл не требе!

27

Анонимен

преди 9 години

Мноо яка коалиция - щатите плащат на арабите да се трепят взааимно, докато те се концентрират върху износа на петрол от региона!

26

Анонимен

преди 9 години

Вижте им акъла на марионетките!А през това време :Германия няма да участва във въздушни удари срещу СирияВеликобритания зае същата позиция:)

25

pastoral

преди 9 години

да наричаш земната територия завзета от масови убийци "ислямска държава", т.е. както те са си я кръстили е началото на признаването и. в същност ислямските държави трябва сами да решат, дали "ислямска държава" не е истинското лице на исляма, или е само част от т.нар. "закон" шария. шарийска територия (ш(и)т) е по-правилното наименования за подобна гадост създадена съвсем не без помощта на агентите на задокеанските "съединени" щази. муджахинистан 2 също подхожда. съвсем по холивудски.

24

Берлин до 36

преди 9 години

Не знам дали ме разбра какво съм писал. Саудитска арабия харчи годишно за оръжие с 8 милиарда долара повече отколкото е целият брутен вътрешен продукт на България. Не знам колко си годишен и дали ти е ясно какво означава това. Ако например ние не сме в НАТО и Саудитците ни се наежат - БГ ще изчезне от картата на света за 48 часа. Ние нямаме армия, а те са 4-ти в света.