28

Булгар

преди 9 години

Тези джихадисти били западни радикални ислямисти и наемници чеченци, които са влезли в Сирия и Ирак през други държави. Това пише в статиите. Също така имали американски танкове (откраднати от Иракски бази). И заплашиха Путин, ама и убиха двама американци - публично.Само нека да не слагаме всички под един знаменател, щото е лесно - не са виновни нито обикновените американци, нито руснаци, украинци, българи и пр. Е всъщност виновни сме всички, че се оставяме да ни манипулират най-нагло отгоре.

27

Булгар

преди 9 години

Абсолютно съм убеден, че тая Ислямска държава там е една гнусна разработка като "франкенщайн". Тия джихадисти са наемници и позор за Исляма. Ясно е какви настроения предизвикват те и разказите за тях на Запад и в Русия. А и какво е вярно какво не също е голям въпрос. Факт е, че пропагандата работи с пълна сила и на запад и на изток. Факт е също, че ги оставиха да наберат сили докато изведнъж не се появиха в новините (!). Факт е, че се бият срещу Асад и там имаше и има сериозна геополитическа игр

26

мръсната тайна

преди 9 години

мръсната тайна е, че тези нямат абсолютно нищо общо с мюслитата. ЦРУ създаде съвременните терористи, за да обслужват интересите на САЩ в региона. Но в един момент ги изпуснаха. Това са си най-обикновени американски граждани. САЩ няма да започнат да избиват свои граждани така лесно. Но кошмарите, дето натвориха там, не могат да се замажат вече по никакъв начин.

25

крас

преди 9 години

яростен критик съм на сащ но за боя по ислямистите ги поздравявам и им желая пълен успех

24

Анонимен

преди 9 години

Поредната яка манипулация. Никога правоверен няма да влезне в женско отделение на болница!!! Ама никога. Всички сте толкова ограничени и лесни за манипулация. То по тази причина бустанско плашило може да стане премиер в ***. Изключително проста държава с *** народ. Даже Господ не ви иска и се старае да ви удави цела година.

23

Маркс

преди 9 години

Това не е проблем на България и да не се мешаме дето не ни ври гърнето! Сирийците се разбунтуваха срещу Асад защото искаха Шериат, ето им Шериат. Не им харесва? Сами са си виновни.

22

Анонимен

преди 9 години

Тези трябва да ги избият до последния човек, без никаква милост. Който им е помагал или помага по-какъвто и да е начин също разтрел, това е спасението от тая шайка некъпани дрипльовци.

21

Рицар пенсионер

преди 9 години

Та самата "МЮСЮЛМАНСКА ДЪРЖАВА" е радикална структура и към нея се присъединяватот цял свят ПОБЪРКАНИ мюсюлмани и жени...Вярно е имат жележни религиозни закони това може и да им помогне ДОСТА...Обаче трябват" КРЪСТОНОСЦИ "който да тръгнат на поход...Обаче тука останаха само ГЕОВЕ така че ще го духате и мълчите...

20

Анонимен

преди 9 години

Е какво излиза : Сирия от мюсюлманска държава , става Джихадистка в някой райони ?А тези Джихаджисти от кол и въже , кой ги е въоръжил и изпратил да свалят Асад !И този терор над населението е от 3 г , защо сега се говори .САЩ да влезе да ги бомбандира ? Ама те са сред народ !Но понеже са и против Асад , вътре е и АлКайда , та става едно Блато !

19

Анонимен

преди 9 години

До GiЗа съжаление не е научна фантастика, просто не си ходил из арабския свят. Има страни в които и сега жените, макар и чужденки, са длъжни да се съобразяват с местните традиции, иначе могат сериозно да си изпатят. Дори в Истанбул има кюрдски квартали, където не е препоръчително да се замръква, особено за жени.Колкото до Садам - при еднолично/партийно управление или диктатура престъпността винаги е снижена поради ред причини, можеш да направиш справка от собствената ни история преди 89-та

18

Gi

преди 9 години

Не мога да разбера какви са тези научни фантастики дето се мъчат да ни внушат, докато държавите Сирия и Ирак си съществуваха нормално и Садам беше на власт, нямаше радикални *** на техни територии и даже идея нямаха държава да си правят. Сега великите САЩ се намесиха и виждате какво става. Как един Садам се справяше с тях без проблем , а великите САЩ ще им трябвало години евентуални да се справят. НЕ пасем трева ...

17

Анонимен

преди 9 години

А не е ли имало "Жули миндж по асфалта"

16

56609

преди 9 години

Американска демокрация в действие!

15

Анонимен

преди 9 години

Вече се убедих, че "Ислямска държава" е поредната изгъзица на ЦРУ, с която да обяснят агресията си срещу суверенни държави!

14

Trzvomislesht

преди 9 години

Премахнати са и курсовете по арабски национализъм и ислям, тъй като не са достатъчно радикални. Всички момичета над 9 години е трябвало да покриват главите.Abe hore ... ne vijdate li che isliama e rak ... курсовете по арабски национализъм и ислям mislete s glavite si ... tezi hora sa ludi ... samo ne znam zashto Chico Sam e prav priatel sas SA ..Abe vsichko e politika ... Tam in promivat mozacite ot malki ... kakvo ochakvate posle ... vseki edin e potencialen terorist ... Tova e tajnata isti

13

Циганин

преди 9 години

Това което е описано в статията Е "благодарение" на американците и тяхната политика в Сирия и Близкия Изток.

12

hanko

преди 9 години

I v BG ne se li zapochne rqzane na glavi - nqma opravija

11

Анонимен

преди 9 години

Тва христистиянския свят ако беше единен и всички заедно отговорехме на разняците както подобава за 2 дена щяха да преплуват океана от страх и да стигнат Антарктида с *** ***... Обаче не сме и *** точно това използват и си правят каквото искат... Всичко което се случва обаче е споменато в Библията!

10

pastoral

преди 9 години

поредното доказателство, че хората произхождат от едно котило, където лицемерието е вездесъща величина. изнасилваната жена трябва да е изцяло покрита, а след това бива осъдена на побой, защото е прелюбодействала с 5-6 изнасилвача. но не може да се отрече, че западната "демокрация" ползва доста по-съвършенни форми на лицемерието. и всичко това в "името" на "бога". неверниците салафисти и ислямисти с действията си сами омърсиха и поругаха името на Аллах. не знам на кого ще се молят в "Сетния Ден".

9

az i ti

преди 9 години

Чиста пропаганда.Несе занимаваите с хората а си вище своите лаина .