185

Анонимен

преди 9 години

Гледайте документалният филм ДУХОВЕН АПОКАЛИПСИС Spiritual Apocalypse Car crashes are World Problem https://youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A&feature=youtu.be#

184

Шоп

преди 9 години

До НФБ Преди всичко за да търсиш съдебна отговорно се искат доказателства. Няма как да събереш доказателства, когато някой се бие някъде, където няма полиция. Същите *** като ги арестуваха и затвориха в Гуантанамо, опищехте света, че им нарушавали правата... А ти не беше онова г*мно, дето ще си пиеш количката и ще лигавиш мацки, докато другите воюват? Я затварай плювалника и не се прай на умен...

183

Анонимен

преди 9 години

До КСНРКитайците имат много по - лесни мишени от Сибир - Северна и Южна Корея, Япония, Монголия, Индия, Непал, Бурма, Таиван и т.н. Кое те кара да мислиш, че ще се самоубият ритуално, нападайки руска територия? Все едно ти, вместо да пребиваш всеки ден старата си майка, да отидеш да се пробваш срещу момчетата на Митьо Очите ;). Малко вероятно, не мислиш ли?

182

КСНР

преди 9 години

НФБ, какво общо има Китай с това? Него не го интересуват нито христяни, нито мюсулмани, нито твойте въпроси за демокрацията. Не го интересува и самата демокрация. Интересува го СИБИР!!!

181

КСНР

преди 9 години

Нещо на срещата Китай-Русия-Монголия се е объркало, независимо от декларациите за дружба и дългосрочни съвместни проекти. Китай за втори път съсредоточава войски към границата. Първият път беше по времето на "зелените човечета" в Крим и тогава Путин припна и подписа Великият договор за газта, който никой не видя. Два дена по-късно Замглавсека на Китай заяви в Русия в напълно явен вид "Вие имате Сибир, ние имаме хора за усвояването му! Давайте ребятки жыть дружно!". Сега се е случило нещо друго!

180

тя

преди 9 години

Ответна реакция. Така трябва. Путин си знае работата.

179

Смешник!

преди 9 години

До КалугинКалугин, Белугин, Монголия е много важна дестинация. Смешно ми е, когато някой слабоумен се подиграва с цяла държава. Която е била най-голямата в световната история. Чийто император е обявен за "Човек на хилядолетието" от... ами като забравих, Royal Society ли, BBC ли, но британска класация беше. Страна, недрата на която са пълни с всичко, дето е изписано на таблицата на онзи руснак, чийто подпис е на една водка, Менделеев май се казваше! Все едно не го знаеш! Всички обичат Монголия!

178

Много анонимен

преди 9 години

До до КАДИРОВ 219Защо ли и аз си помислих същото? При това въобще няма да му мислят, че бил ***, озлобен, нещастен, отритнат, неудачник, мияч на ***! Това не са намаляващи вината обстоятелства. Мисля си за другите, дето му дават възможност за изява...

177

Анонимен

преди 9 години

do Rambo - Ti si lud , zvunq na 4etvurti kilometur.

176

Анонимен

преди 9 години

Tozi na snimkata shte napravi tolkova zlini na Rusia , kolkoto I u4itelq Lenin ne uspq .

175

rambo

преди 9 години

даваи путин българския народ е с теб и русия.да върнем ссср и югославия.да върнем гдр и варшавския договор.да кажем не на експлоататорите който трупат милиони на наш гръб а това са америка европа и нато.ние работим за жълти стотинки а капиталистите на наш гръб трупат милиони.всеки втори в българия е безработен и социално слаб.да кажем не на глада мизерията и безработицата на която ни обрича америка европа и нато.да на китай и беларус и казахстан.да на индия и латинска америка.не искаме да сме ро

174

Анонимен

преди 9 години

Путин няма какво да обявява тревога, ами да праща спешно нов хуманитарен конвой в Украйна, че там се е задръстило с руска *** и трябва спешно да си прибере труповете от Новорусия във Великорусия.

173

Калугин

преди 9 години

До Анонимен 265Да,да Монголия е много важна държава !А забравих твоя кумир беше и във Крим,също важна световна дестинация.

172

Анонимен

преди 9 години

Путин е върховен главнокомандващ, нормално е да прави проверки на военните. Американците и НАТО защо се стресират от това. Когато напълниха Черно Море с натовски кораби нито една руска медия не писа за това, нито политиците им започнаха да коментират. Но стана така, че великите амриканско рейджъри морски пехотимци от екипажа на миненисеца Доналд Кук усмърдяха и омазаха палубата с кафяво...

171

паметка на русофила

преди 9 години

По данным украинской разведки, на территории Украины погибли около двух тысяч российских военных. Около 8 тысяч - получили ранения. В российском обществе нарастает недовольство действиями российских властей, вызванное распространением информации о гибели в Украине большого количества российских военнослужащих. Особое возмущение людей вызывает тот факт, что российские чиновники продолжают отрицать присутствие российских войск на территории Украины.

170

Анонимен

преди 9 години

не знам кой къде си кротува ,но Обама беше в Уелс миналата седмица и го слушаха лидерите от 60 страни присъствали на срещата на НАТО...На кой му пука и кой се интересува къде е бил обонко и какво са говорели изкуфелниците от НАТО. Всеки гледа какво ще каже или направи Путин и после всички мишки започват да мъдруват какво е направил и какво е казал Путин. А Путин и цяла Русия им се смеят и си го местят.

169

Анонимен

преди 9 години

Меките ойро китки и краваро любителите ***, страхуват се и има защо.

168

Калугин

преди 9 години

До Анонимен 260не знам кой къде си кротува ,но Обама беше в Уелс миналата седмица и го слушаха лидерите от 60 страни присъствали на срещата на НАТО, а твоя кумир беше в Монголия..там сигурно много хора са го слушали..?

167

Анонимен

преди 9 години

256 Както виждаш Путин му обръща внимание , защо смяташ е обявил бойна тревога в Сибир Одисей 1

166

Анонимен

преди 9 години

253 Сигурно за това сега праща чеченци да се бият в Украйна с братя православни славяниОдисей 1