20

Сталинка Георгиева

преди 9 години

Пари от мен няма да видите, както когато бях еврокомисар по бедствията, но ще ви давам безплатни съвети, ще ви съчувствам по фейсбук и ще ви хваля колко добре се справяте сами.

19

ОТ 11

преди 9 години

До ИвановКакво, БЕ?!?!

18

Анонимен

преди 9 години

Преди това всички номинирани от Юнкер комисари ще бъдат изслушани от съответните ресорни комисии в Европейския парламент.Защо ли се сетих за ислушването на една предишна наша кандитатура предложена от ГЕРБ Румяна Желева-след като не я одобриха и се появи КриСталинка.Какво се случва с Румяна намериха ли и местенце като съветничка някъде във власта поне у нас.

17

Ачмонек

преди 9 години

"Българският комисар каза още, че е направила много за страната ни в предишния си мандат. Пример тя даде с Дунав мост 2, който е завършен благодарение на нея."Абе НЕ е баш така. Този мост го започна царя и точно той беше осигурил и финансирането му. Проблема на Сталинка е, че не може да посочи нито едно бедствие или авари, за чието неутрализиране да е помогнала.

16

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не ме интересува за какво ще отговаряш госпожо, това е твоята работа и няма нужда да ни разказваш. Интересува ме защо нищо не направи за бедстваща България и за това особено не се гордея с избора ти.

15

Анонимен

преди 9 години

защо въобще я показват тая американска слугинятя няма нищо общо с българия както и прадишната куневицалюбимците на американците - бивши комунисти ако пък са и мутри дюшешарин тъпия българин сам си затри държавата под заркото око на американските посланиции продължава

14

мнение

преди 9 години

Обвиняват Кристалина за незаангажираност към българските проблеми .Ами недоволни сме , защото искаме както винаги да заобикаляме общоприетите правила и видите ли ако може , нали е наш човек , така да издейства за нас помощи , пари -такава е народопсихологията ни, ние сме си виновни , вместо всеки да се запретне и първо сам да си помогне и после нека да бъдем единни.

13

Андрей

преди 9 години

Аз не знам да е помогнала нешо за България

12

Анонимен

преди 9 години

Дааа, машата на световния ционизъм, полчуи награда заради това, че остави да се удавят в кал десетки българи, които не получиха и един пробит евроцент.Също като племенника си, *** Дянков, който след като унищожи БГ-народеца, получи един от най-високите постове, при това забележете - във вражеска Русия.Така е, ционистите - американски, руски и всякакви управляват света.

11

дедо Боре

преди 9 години

До inatutТи Станишев не го мсли. По- добре мисли как ще оцеляваш в условията на пазарна икономика, че вече не дават пари за крякане по площадите.

10

Анонимен

преди 9 години

От евро-парите се краде най-много и най-лесно, затова и те винаги са били приоритет на тиквената партия. Никой обаче не говори за стотиците нарушения при изграждането на магистрали и метро, за измислени фактури, завишени цени и отклонявания на средства към наште фирми. Жалко, че българският политик гледа само себе си и обкръжението си. Заради тия евро пари, които постоянно дъвчем, мафията превзе държавата.

9

DDD

преди 9 години

Хората в Перник и пострадалите места наоколо още се чудят откъде да захванат при толкова изобилие на пари за тях след бедствията !!

8

Анонимен

преди 9 години

Браво, лельо Сталинке с теб се гордеем всички - и настоящите комунисти от преименуваното БКП и бившите пребоядисани комунисти от мутро-милиционерската шайка ГРОБ.

7

EU citizen

преди 9 години

Браво на г-жа Георгиева. Прав е г-н Борисов като казва, че г-жа Георгиева е с много важен ресор в ЕК. Браво ГЕРБ!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Ти и преди отговаряше за милиарди, земетресения ни друсаха, наводнения ни издавиха, ама не получихме нито стотинка от тези пари.

5

Анонимен

преди 9 години

Ми тя и сега управляваше няколко десетки милиарда по бедствията и фонд "Солидарност", а в България след наводненията потекоха реки от пари... и шеф на ЕС да я направят тя си остава един служител на Световната банка

4

Анонимен

преди 9 години

Истински масонски кадър- лъжлив и крадлив

3

inatut

преди 9 години

Браво Кристалина!А станиШев какво ще управлява? Порутената летяща чиния на Бузлуджа?

2

Анонимен

преди 9 години

Боли ме шмайзера...

1

Анонимен

преди 9 години

И какво от това!?!