11

до 16

преди 9 години

Ти колко пъти си ходил в Сирия, та да знаеш каква е истинита, или това което излъчат по CNN и BTV ти е достатъчно?

10

Анонимен

преди 9 години

Платените прозападни НПО *** се бяха разсеяли нещо ;DДоре, че се усетиха да довтасат и да ръсят простотии, че се бях загрижил за съдбата на световната дерьмокрация

9

До 14

преди 9 години

А защо има гражданска война в Сирия? А защо щеше да има и в Украйна?

8

Анонимен

преди 9 години

"В САЩ се гласува закон за 500 млн $ помощ"Американците така и не схванаа, че трябва да престанат да печатат парите като вестници.Наистина ще вземат да фалират, преди да успеят да предизвикат нова световна война и тогава язък им за старанията в Украйна.

7

И те така

преди 9 години

Обърнете внимание на нещо много важно. Каква е разликата между сирийската опозиция и т. нар.,, сепаратисти'' в Източна Украйна? Защо Русия е санкционирана за това, че не прави нищо в Украйна, а В САЩ се гласува закон за 500 млн $ помощ за т. нар. ,,Сирийска свободна армия"? Значи в Украйна, бунтовниците са агресори изправящи се срещу легитимната власт, а в Сирия това е народна воля! Стига с това безочие! Ние не сме стадо *** (американци), никой не вярва на медийната ви пропаганда!

6

И те така

преди 9 години

Тази т. нар. ,,Война срещу ИДИЛ", която е част от т. нар. ,,Война срещу тероризма" , е само претекст за САЩ и в този смисъл връзката между тях може да се определи, като брак по сметка. Сега започва завръщането на американските войници в Ирак, чието пълно изтегляне трябваше да е осъществено до края на годината. Но най-важното е това, че сега ще може да се борят с ,,агресора'' Асад и да помогнат на извергите от т. нар. ,,Сирийска свободна армия".

5

Анонимен

преди 9 години

способни партньори - ето ги -Плевньо,Шаламанов, Паси са готови да поведат войското при НАЗЕМНИ операции;вече са си купили противогазите и сега тренират на полигони.Слава на смелите български натовци, които при повикване с пръст от Обама и в Украйна ще отидат да се бият,а не само да говорят.Чакам тяхния светъл пример!

4

Трудовакъ до №3

преди 9 години

Т.н. Свободна сирийска армия са най - обикновени гащници, които като видят джихадистките наемници се пръскат панически като пилци. И какво значи свободна армия - свободна от какво и от кого. Не става ясно и не е ясно и до ден днешен. Единствената реална сила в Сирия, която действа законно против терористите са армията и полицията, силите на "Хизбулла"и кюрдските милиции. Защо САЩ и съюзниците им не си сътрудничат с тях, за да смажат бързо и ефективно терористите е въпрос без логичен отговор.

3

Анонимен

преди 9 години

Тарикатчета са пиндостанските ***. Свикнали са все някой да вади кестените от огъня заради тях, а те накрая да се появят и да оберат лаврите. Иначе да воюват срещу туземното население, да бомбардират сватби или собствените си позиции цена нямат.Не са водили война на собтвена територия,тоа им е проблема на пиндостанските ***. Това обаче ще се промени скоро. Този път ще ядат дебелия. Има само два вида американци - вече добри и още живи. Прогнозирам скорошно задобряване на целите ФАЩ.

2

Анонимен

преди 9 години

Според Обама правителството на Сирия е незаконно. И трябва да се подкрепи на място Опозицията !Ама в Сирия е и АлКайда , А също и вРедовните войници на Асад , които поотделно се бият срещу Джихадистите ! САЩ разчита на съюзниците си Саудитска Арабия, Турция , Йордания, Египед да се включат !

1

Анонимен

преди 9 години

"Ако искаме да постигнем успех в Сирия, както и в Ирак,трябва да имаме способни партньори на място", заяви влиятелният демократ Адам Смит", понеже все някой ще трябва да го отнесе! обама, коалицията за да има успех, трябва да е със законното правителство на сирия! това, заради което вие създадохте джихадистите и ги въоръжихте!