103

пенко

преди 9 години

Канада защитник на Украйна /чета в друг с./ Канада е протекторат-плащат данък на бабето Елизабедка ! Ние поне се водим независима Република.Всъщност народът е независим , политиците са зависими от целуването на ЗАПАДНИ *** и главно тези в Израелския протекторат САЩ!!! -прочиташ ли ме Бойко Таратойко ? А ти бе "плевелна" маймунко?

102

пенко

преди 9 години

Какво е разликата между телефонните измами и думите на президента Пърпорошко : "Руснаците се изтеглят" ?

101

българин

преди 9 години

До ukrainec. Голям *** и *** си.Ама толкова си *** и некомпетентен.Такива като тебе трябваше да са в Бухендвалд.

100

ukrainec

преди 9 години

До НФБ----Ако разбойниците на *** не бяха нападали градските общини и полицията и ако не бяха отвличали и убивали украински патриоти,Киев нямаше да изпрати армия.Виновни са путлеристите!

99

Анонимен

преди 9 години

Ами ето я и официалната позиция на Малайзия, на ниво министри на отбраната, от това по - ясно, здраве. Срещата е неслучайна, а дипломатичния подтекст е, че най - засегната държава от катастрофата заявява, че не обвинява руснаците.

98

НФБ

преди 9 години

МНОГО ТОЧНО И МНОГО СИЛНО ИЗКАЗВАНЕ НА РУСКИЯ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА..АКО СС БАТАЛЬОНИТЕ НЕБЯХА ИЗПРАТЕНИ СРЕЩУ МИРНИТЕ ЖИТЕЛИ НА НОВОРУСИЯ НЯМАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТАЗИ ТРАГЕДИЯ..ОТГОВОРНОСТТА Е ИЗЦЯЛО НА КИЕВ..ПРАЩЕШЕ САМОЛЕТИ ДА БОМБАРДИРАТ ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА НЕПОКОРНАТА РЕПУБЛИКА..ИМАШЕ ДИСПРОПОРЦИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СИЛА ИМАШЕ ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ И КИЕВСКИТЕ МИНИСТРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ В СЕВЕРНА КОРЕЯ..ЗА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ

97

Венелин

преди 9 години

"...да поискам вашия съвет какви по-нататъшни мерки и стъпки да предприемем, за да възтържествува справедливостта", каза Хюсейн, обръщайки се към руския си колега."Малайзийците много добре знаят, че украински изтребител е свалил самолета. Техните експерти откриха дупките от снаряди. Търсят сега помощ от Русия, за да може истината да излезе наяве, защото американците оказват натиск да се прикрият и изопачат нещата.

96

slava ukraini

преди 9 години

До дедо Мано----Това,че самолета е свален над Украина въобще не значи,че Украина е виновна-този довод е по принцип много ***.Най вероятно е свален от терористите за които знаем,че са обикновенни разбойници.В такъв случай отговорноста е на този,който им дава оръжие.

95

Сашо

преди 9 години

До Анонимен 111Когато си *** и злобен, не го показвай! Виж си само първото изречение. Руснаците са православни и нямат шамани. Значи, нещо сбърка с "тъпата руска физиономия". Баща му е тувинец, но не е бил шаман. А Шойгу е блестящ организатор, реорганизира М-вото на извънредните ситуации, сега сериозно модернизира руската армия, и без това най-добрата в света. Нещастният самолет си го свалиха фашукрите, но холандците, американски пуделчета, няма да признаят това. Боингът е свален от самолет

94

Той

преди 9 години

До тяГрехът е на поръчителите от САЩ!

93

тя

преди 9 години

ЩО СА МУ ПРОМЕНИЛИ КУРСА УКРАИНЦИТЕ ???

92

тя

преди 9 години

Смех , смех , смех с тоя злочастен самолет.Заговора излезе неуспешен.

91

тя

преди 9 години

Всичко е ясно от самото начало.Бандеровците още не беше паднал самолета , когато казаха кой го е свалил.Евала , хората имат шесто чувство.

90

циника

преди 9 години

120, не казаха "достатъчно", а казаха толкова колкото могат да кажат. Продължавайте да чакате - приличате на онези лудаци, които цял живот чакат края на света и аха-да дойде и не идва...но ще дойде, казват те...

89

циника

преди 9 години

"Не се споменава но се знае, че е така" :))))Аферим! То няма и нужда да се споменава! Ти си знаеш всичко! Даже че Бука бил с регистрационния си номер от Москва. Някакви снимки как махат към сателита, няма ли? Бих бил разочарован, ако няма!

88

циника

преди 9 години

Какво "мъцкам" ли?! Кой иска мир? Тези същите, които измислиха претекст за война срещу Ирак?И които не понесоха никаква отговорност за това! Те ли искат мир?!Хайде стига с този брадясъл вече пример за Либия. Говориш, правиш, струваш и накрая се връщаш все към него. Всеки един казус първо изисква доказателства за вина, после се определя наказание. За вас това не е важно! Готови сте да приемете желаното за реалност

87

до циника

преди 9 години

Не се споменава но се знае, че е така. Дори знаят, че ракетния комплекс е заснет една седмица по-рано в Старий Оскол Воронежка област. Заснет е и номера на комплекса и се знае че е от Московския военен окръг. Заснет е и на връщане след изпълнение на терористичния акт с една ракета по-малко, вече със замазани отличителни знаци, но има достатъчно други белези по които се разбира, че е същия комплекс БУК. Въпроса е да се намерят достатъчно парчета от ракетата по които да се установи кой е виновен

86

циника

преди 9 години

В доклада за катастрофата от вчера не само, че не се говори кой е изстрелял "ракетата", но и изобщо не се споменава "ракета"

85

Позор за теро-раша !

преди 9 години

*** - новият Кадафи!Луганск - новото Локърби !

84

циника

преди 9 години

Има хора, които поставят хонорари за интервю от порядъка на милион долара