113

BOGOVETE

преди 9 години

KONSTITUCIATA NE RAZRESHAVA POVTORNO RAZGLEGDANE NA DELO PO KOETO SADA SE E PROIZNESAL VECHE EDIN PAT ! Sakskoburgotski da Obgalva ako triabva i v Bruxel ? NE MOGAT DA MU OTNEMAT IMOTITE, TOVA E IZMAMA !

112

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 136 дето смята, че Симеон казва истината.Донякъде сте прав, ако Симеон не беше се подложил така долнопробно на комундерите и беше управлявал, както се очакваше от множеството хора, днес щеше да бъде почитан. Той обаче се опря на ком-номенклатурата и отврати очакващите.

111

ИВАН

преди 9 години

СИМЕОН И КУНЕВА ЛИКВИДИРАХА СЪЗНАТЕЛНО АЕЦ КОЗЛОДУЙ И БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА. РАЗМРАЗИХА ПРОЕКТА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ЗА ДА ГРАБЯТ. ВЗЕХА ОГРОМНИ ЗАЕМИ ОТ БНП ПАРИБА, КОИТО ОЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ. ЗАТВОРИХА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕТИРИ БЛОКА НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ.СИМЕОН, КУНЕВА И ФЕРХОЙГЕН ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДАДЕНИ ПОД СЪД ЗА ЛЪЖАТА, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ИСКА ДА ЗАТВОРИМ РЕАКТОРИТЕ, ЗА ДА НИ ПРИЕМАТ ЗА ЧЛЕН НА СЪЮЗА!

110

Анонимен

преди 9 години

Царя вместо да ходи на кални бани да свиква с пръстта още мъчи да додрапа някой лев. Алчността крепи човека!

109

681

преди 9 години

Дърт безсрамнико, не смей да се наричаш българин, защото дядо ти от беден немски поручик е бил поканен да стане цар на одрусаната ни тогава държава.Оженил се е за италианска богата наследничка, защото трябва да имаме царе със синя кръв, та питам те кое ти е българското? Само дето дядо ти и баща ти са крали държавата като за световно, а сега и ти продължаваш традицията!

108

Анонимен

преди 9 години

Симеон както винаги ви казва истината. Но вие сте коне с капаци, предпочитате да ви управляват *** от Банкя, подвизаващи се предимно в медиите. Погледнете се и кажете не се ли излагаме? Окрадоха ви земята, крайбрежието, ресурсите и продължават да ви крадат а вие си траете? Колко заменки се направиха от новобогаташи? Никаква реакция:) Царя като си взе имотите само тогава ревахте! :) Изумително *** народ! Не се питайте тогава защо сте на този хал :) С този "чип" ще е така - вечно бедни!

107

Знаещ - продълж.

преди 9 години

...обърнал и така и никога не е отишъл да си види хижата. Аз я знам и със съжаление разбрах, че е изгоряла. А синчето му се опита да прибера каквото можа, при това доста успешно, защото подлизурките в България са вечни! Е сега ще върне туй-онуй - Саръгьол, Царска Бистрица... Мъка-а!

106

Знаещ

преди 9 години

До Анонимен 118Абе ти ли беше онзи, дето легна в прахта да целуваш обувките на Симеонча? Ти ли прегракна от викове "Добре дошъл, Царю!", с ударение на Ю-то? На този баща му е бил по-достоен - когато пътувал к колата си из Западните Родопи, видял селянин с каруца, пълна с разкошни чамови греди. "За къде караш тези греди, юнако?". Селянинът не го познал и казал: "За хижата на Беглика, дето я строим за царя, да го е..". Оказало се, че местните подлизурки искали да подарят хижа на Борис. Царят се

105

анонимен

преди 9 години

Нали вие Викахте по улиците: Искаме си Царя ??? И човекът си дойде най нормално, въпреки че Кралете на всички останали Балкански държави не бяха приети.Вие обявите , че изгонването му е незаконно , вие реституирахте имотите , БИЕ го избрахте за Премиер.И къде му е вината. Че ви каза 800 дни? . Че то на всички избори същото ви го казват и останалите ..Нали пак вие възтановихте Закон от преди 44 год. за придобиване по давност. Минаха 10 години и те са си негови.Нали знаете ,кой е луд,кой яде б

104

ha ha

преди 9 години

"боли го като българин" или "боли го за България" мони дървото пак се изказа неподготвен.

103

Анонимен

преди 9 години

Защо не ходи в Австрия да си търси истинското наследство ?

102

Лала

преди 9 години

А бе бегай бе *** царска....

101

Маркс

преди 9 години

Поздравявам Кобургготски като първият хазарин признаващ, че е българин! Ура другари!

100

Анонимен

преди 9 години

а претенции към страните си имаха престолонаследници-Гърция напри тя плати милиони евро е компенсацииа БГ не

99

до 123

преди 9 години

как компенсираш грешките на баша си и дядо си ти лично

98

Анонимен

преди 9 години

Чета коментарите и се смайвамС не е имал претенции към БГ,а към земи за които представя документи,като всички нас,ако не са с документи -няма и земиАко не беше той с връзките си, до сега нямаше да сме в ЕС и бсп с дпс щяха да ни оглозгат,както е видно и след последната година управлениеИ защо всички сии вземаме земи и гори ,а той не можеосъзнайте се и мислете,а не да чакаме 100г история да ни показва истината

97

ODESSA

преди 9 години

Благодарение на тоя ***, и подобни, се махнах от България. Какво нямахме? Нямахме работа, нямахме жилища, нямахме коли или какво? Сега нямам истински приятели.

96

фен на хан Крум

преди 9 години

Дайте му на Мони всички имоти, който иска. А той да върне на България загубените територии от Фердинант, платените контрибуции от България на съседите. Загиналите напразно бъгарски войници въпреки смелостта им заради погрешните решения на дядо му и баща му не знам как ще компенсира дъртия нахалник. Заради това румънците казаха 3 пъти вън на техния наследник на краля. Както и гърците. Ама тук ибрикчиите са болшинство.

95

Анонимен

преди 9 години

беше казал дъртият мошеник че не идва за имоти и парии го избрахме да ни "оправи"за нула време.оправи ни.

94

иво

преди 9 години

,,Боли ме като българин, коментира решението на съда експремиерът" и кога разбра *** , че е българин ?