13

МОНЧО

преди 9 години

До Румен до Бънди : АБЕ , ,БСП КОГА Е ОСТАВЯНО ДА СИ ИЗКАРА МАНДАТА БЕ -ИЛИ БАНКОВИ МРЪСОТИИ ИМ СПРЕТВАТ / ПРИ ВИДЕНОВ / , ИЛИ ЕВРО ПАРИ ИМ СПИРАТ /ПРИ СТАНИШЕВ / - ВСЕ ДАЛАВЕРИ ,ОТ КОИТО ТЕХНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА Я ИЗКАРАТ ЕДНА ГОДИНА , Я НЕ !И ТАКИВА КАТО ТЕБ ПОЧВАТ ДА ГОВОРЯТ ,ЧЕ БСП Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО ! СДС И ГЕРБ СА КАПКИ СУТРЕШНА РОСА - ЕДНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ,ДРУГИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ !

12

ИВАН

преди 9 години

АБЕ ,ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ , НИМА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НЕ Е АНГАЖИРАНА С ИЗБОРИТЕ БЕ ,ПОДЛИЗУРКО ! ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ОСВОБОДИШ И ЦЯЛАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ПО ОБЩИНИТЕ БЕ , ТАМ БЪКА ОТ ХОРА НА БОРИСОВ !

11

Homer

преди 9 години

*** народ, слаба държава!

10

анонимен

преди 9 години

Бързат ли бързат идват избори трябва по скоро да се вредят нашите хора,иначе как ще ги спечелим тези избори.Жалко Близнашки,жалко за големите приказки дето ги приказваше,за няма и месец вкара всичко в калта,то даже не е кал а помия.

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМагистрите са продавачи, сервитьори и безработни. То праизводство не остана. Тежко на България с областни управители бакалаври от частен колеж.

8

Анонимен

преди 9 години

Браво!Само така!

7

Анонимен

преди 9 години

Сменяй, махай, уволнявай!Тея са хора подкрепяли триглавата ламя БСП ДПС АТАКА!Нямат място там!Мястото им е на ***!

6

Отчаяна наивносТ

преди 9 години

До Румен до БъндиСамо питам .....?Румене всички които досега са били без изключение са гробарите и новите калинки които ги назначава Близашки не са ли партийно ангажирани към ГРОБ

5

Румен до Бънди

преди 9 години

А бе момче по големи гробари от БСП не имало и няма да има , след тях винаги е погром и банки фалират, така че по спокойно след 05,10,

4

Анонимен

преди 9 години

Доживехме бакалавари с колеж да стават областни управители. Калинките се завръщат . Смех смех смех

3

БОСТАН

преди 9 години

И после кат са върне на власт БСП-то пак ли ша му викат ЧИСТКА !!!!

2

Бънди

преди 9 години

Бойко няма търпение да раздава постове. Явно голямо крадене ще пада. След 05.10 ще погребат България докрай.

1

Анонимен

преди 9 години

Е тези "интелектуалци" - зоо- и агроексперти с военното образование, явно не са ангажирани с партийни листи и са висококвалифицирани по въпросите за функциониране на държавната администрация и управлението на държавното имущество. Оох, поредната жалка българска история.