16

Стига с тая красота!

преди 9 години

Стига с тая душевна красота! Всички така приказват, ама за да стигнеш до душевната красота първо трябва да те впечатли външния вид. Така както мъжете си търсят добре изглеждащи жени, така и жените си търсят добре изглеждащи мъже. От там нататък вече може би ще стигнем до "душевната красота", но няма как да стигнеш до "душевната красота", ако пред теб стои лоена топка, която закусва бекон и пържоли, а за обяд набива *** и пръжки. Може най-добрия човек на света да е, но няма как да разбереш.

15

Една Жена

преди 9 години

Ми разбира се, че е по интересен пухкавелкото, защото с него ще си пиеш, месиш, лафиш и забавляваш и лежерно може да се любиш, а Мистър виж ми мускулите само ще следи мазно ли е, колко са погълнатите калории, ФИРКАНЕТО колко вреди на фигурата и т.н. Разваля се магията на комуникацията и се разменят ролите, суетни мъже и самоуверени жени.

14

Анонимен

преди 9 години

До ХмА недей така, де! Че беше болен, беше, ама наскоро дори имитира Майли! Доста се смях на това клипче. Рон си е Рон дори и на тия години. Жена съм, ама не мога да не го призная.

13

Анонимен

преди 9 години

До ХмМир на праха му?! Аз защо си мисля, че Рон Джереми си е жив и здрав? А иначе, че няма физиката на Арни от младите му години, това е сигурно. :))

12

стив холмс

преди 9 години

Рон Джереми не е дебел, дори е втален за Бг стандартите, абе изобщо дебел порно-актьор...няма! Факт!

11

Анонимен

преди 9 години

значи аз съм от останалите 25%

10

Анонимен

преди 9 години

Как се обръща жена към дебел мъж?- ***!А как се обръща жена към дебел мъж с пари?- Мееечоооо!

9

Безпаричния

преди 9 години

До ПлешивияАре бе и за съм плешиф !

8

Плешивия

преди 9 години

До Безпаричния Докато разсъждаваш така, ще имаш само долнокачествени меркантилни жени, ако изобщо...

7

Безпаричния

преди 9 години

Жените се интересуват не от тялото на мъжа а от портфейла му иначе казано как могат да се възползват от мъжа а не как изглежда той... Може и плешиф стига да е с пари, нали ?

6

:)

преди 9 години

'Мъж без корем е като жена с корем' си помисли тя.... и мисловният процес спря дотук...

5

Угоен

преди 9 години

Ъх ъх, а са да видим

4

Анонимен

преди 9 години

Ами много ясно че нема да мечтаят .те тия са много прости нито могат да правят секс и за компания не стават мислят само как да си набият анаболите

3

:D

преди 9 години

Странно... Защо в статията става дума за Колин Фърт, Роби Уилямс, Леонардо ди Каприо, Робърт Патинсън, Джеймс Кордън и Сет Роугън? Ами задайте въпросът към жените простичко:С кого искате да излезете: Със световно неизвестен оксиженист, кофражист, строител, стругар с корем или Арнолд Шварценегер, Фил Хийт, Скалата или друг популярен мускулест пич?Мисля си, че отговорът няма да изненада никого...

2

d n fw

преди 9 години

Закръглени пи**дали предпочитат

1

*

преди 9 години

Ами... гроздето е кисело! :D