32

Анонимен

преди 9 години

В Столипиново също често се засичат мъже със бради на камикадзета в бели дълги роби,търсещи малки ***,има някакви незаконни джамии със високо говорители мучащи денонощно.Имат вече последователи в гетото.ДАНС да отговорят:Столипиново отделна държава ли е?Какво прави държавата за да предотврати евентуални атентати в Пловдив.

31

До 43

преди 9 години

По тези въпроси се пише доста, народът знае за тях и онези, които вършат подобни безобразия, нито са уважавани, нито някой им симпатизира.Статията засяга съвсем друг въпрос.Някой дава религиозно образование на мюсюлманчета, но без контрола на Главното мюфтийство.Ами ако е секта или пък някое крайно, фундаменталистко течение, което няма традиции по нашите земи? Някой просто се възползва от това, че днес в България има много бедни, но те дали имат представа какво точно се преподава на децата им?

30

Анонимен

преди 9 години

Децата трябва да получават поне основното си образование в общообразователни светски училища, в противен случай ще бъдат ощетени по отношение на развитието си.

29

ДеДе

преди 9 години

Не знаят,нали те ги спонсорират и те ги пращат не само в Турция,ами по лошото е че че ги пращат в Саудитска Арабия и от там се връщат готови терористи.Държавата която я няма е да се поучи от Гърция,как действат там християните и правителството.

28

Анонимен

преди 9 години

Много попадайки се на въди ли тук

27

Анонимен

преди 9 години

до Анисия Иванова напишете нещо и за християнските секти,попските оргии , и *** монашески истории

26

Анонимен

преди 9 години

Мюфтийството знае за тези пансиони и нещо повече те ги спонсорират.Проблема идва от този Мустафа Хаджи който е от велинградските села,а там и в Пазарджик направо се изповядва радикален ислям,който е завършил в арабските страни и носи друг ислям в нашата страна не познат тук.Трябва закон който имами и ходжи да стават само родени в България и завършили тук.

25

Анонимен

преди 9 години

Браво!

24

До 32

преди 9 години

Тинче, това беше скрита камера, душко. Само разговор между двама души. После, на светло, всичко се отрече. Уважавам пристрастията ти, но и ти погледни истината в очите.

23

ии

преди 9 години

Аз питам Къде са данните от преброяването ? ;)

22

Анонимен

преди 9 години

Питам къде е ДАНС, направо ни претопяват!

21

ии

преди 9 години

Мюфтийството ще проверява за нелегални пансиони в страната ??От къде на къде Мюфтийството има правомощия да проверява?Какво ще проверява те дори лична карта нямат право да поискат от хората.Но иначе да !Могат да проверят колко от записаните в тефтера пансиони са легални и да кажат кои са.

20

Анонимен

преди 9 години

КИМ СИКИМЕ!

19

Tina

преди 9 години

До До 26И как така "случайно" човекът, който прикрива дейността си, решава да коментира политическата ситуация и то в полза на ГЕРБ?Стига с тия постановки...

18

До 26

преди 9 години

Ако си гледал предаването, щеше да чуеш думите на управителя на гнездото на джихадистите. Каза, че единствено при управлението на герберите имало проблеми - проверки от Закрила на детето, глоби, затваряния на подобни "училища". Но сега нямало проблеми.Все пак управляваха БСП,ДПС и Атака.

17

tih velikan 681

преди 9 години

Nishto ne se pravi bez znanieto na glavnia fes.Da otide i Volen Siderov da se izuchi taino,che izluga mnogo hora za patriotizma si kato podkrepyashe Dogan efendi.DRUGIA PIDIRANKO E BYUREKOV MAZNICII.SEGA BOL PARTII SHTE KAJAT ISTINI A V WC TO IZLIZA DRUGA ALTERNATIVA.DOLU BSP DPS ATAKA S VOLEN BYUREKA I RADAN KOSTOV I S TYAH I KUNNEVA!!!!!!!MAZNA *** I BANDA KRADCI I GRABITELI NA MURTVI DUSHI...DOLU BOKLUCI!!!!!

16

Rusofob

преди 9 години

Това някаква перверзия ли е?!МЮФТИЙСТВОТО ДА ПРОВЕРЯВА СЕБЕ СИ!? ХАЙДЕ,ДЕ!? А ДПС КОЙ ЩЕ ГИ ПРОВЕРИ,ЗА ВРЪЗКИ С ЕКСТРЕМИСТКИЯ ИСЛЯМ-КЪДЕ Е ДАНС,КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА!? А срещу продажните българи,от управлението на държавата...кой ще се бори? Май сме оставили да се съревновават в поробването на държавата ни,само "Ислямска държава" и Русия!!Който и да успее от тях...и на продажниците няма да им е добре! Защото вече са шлифовани и ще бъдат най добрите им слуги,защото няма да имат нужда от обучение!

15

BUL

преди 9 години

Кояи бяха тия??? всички Турци вън от БГ да си ходят в турция. В България се носят Български имена а не хасан ,мехмет и т.н.

14

Бънди

преди 9 години

Между другото Бойко поиска 10 зам-министри мюсюлмани. Правете си хубаво сметката. Знам, че сте *** и ще докасмелост да погледнете после децата си в очите.рате оня от Банкя, но поне имайте

13

АТАКИСТ

преди 9 години

В България няма място за джамии! 5 века сме слушали мюезини, стига вече! АТАКА ПОБЕДА!!!