20

Анонимен

преди 9 години

Според проруски бунтовнически лидер хората в самолета са били мъртви дни преди излитането на самолета- ГЛУПОСТИ. На първия самолет мнозинството са жълтури, на втория -са малцинство.

19

Анонимен

преди 9 години

Кажете за оня другия самолет, КОЙ го свали, КАЖЕТЕ ЗА ТОВА АКО СТЕ ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ, А НЕ СЛУГИ!

18

Анонимен

преди 9 години

Цялата соц. *** пак се е събрала на раздумка тук.

17

берия

преди 9 години

В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ КОНСПИРАЦИИ СТОЯТ САЩ ,ТЕ НЕ "ОТКРИХА",КОЙ ПРОСТРЕЛЯ СМЪРТОНОСТНО ПРЕЗИДЕНТА КЕНЕДИ ,ТЕ ШМЕКЕРУВАТ И ПО СЪБАРЯНЕТО НА КУЛИТЕ "БЛИЗНАЦИ ". ДО КОГА ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ,ЧЕ СА ГЛАВНИЯТ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО . СЕЯТ ПО СВЕТА ПЕРВЕЗИЯ ,НЕГРАМОТНОС ,А "ХОЛИВУД "ЗОМБИРА СВЕТА С ИЗМИСЛЕНА И НЕРЕАЛНА ПРОДУКЦИЯ ,ОТ КОЯТО ЛЪХА САМО ВОЙНИ И УБИЙСТВА . ДОКОГА ,Е ВРЕМЕ ДА ПОПИТА РЕАЛНИЯТ СВЯТ НА ПРАВОСЛАВИЕТО ???

16

Анонимен

преди 9 години

Пренасял ебола за д-р Айболит,по поръчка.

15

Анонимен

преди 9 години

И преди са изчезвали кораби и самолети в Бермудския триъгълник. Авторите на статията са пропуснали този факт и се опитват да обяснят този феномен с типично човешки причини.

14

втори пилот

преди 9 години

Вие мислите ли, че при съвременните технологии ще изчезне огромен самолет ?Това да не е да хвърлиш топлиика в океана...Истината рано или късно ще излезе.

13

Анонимен

преди 9 години

До 296 ? Ние не сме Балъците които Ще Ви Работят безплатно, Ние не сме Робите на Иван Костов! Тоя *** го изхвърлиха от Политиката като ***, той направи Организация За Спасение на България ? Ние България от Него трябва да Я Спасиме ! Иван Костов е главата на Октопода ! Него ще го Обесиме на Жълтите павета ! Комунистите да му мислят, ще има яка сеч ! Чакаме началото на Войната и ви Почваме ! Гадни Плазмодии !

12

Анонимен

преди 9 години

За влюбените очи белезите от шарка са красиви трапчинки.

11

Анонимен

преди 9 години

В Бермудския триъгълник колко такива са изчезнали ама за тах нищо не се пише сега се тоя разшумя заради Украинския. Навремето е изчезнала цяла китайска армия просто така от няколко хиляди човека нито един не се е завърнал или намерен. Случаите са много такива.И по тях впоследствие Стимън Кинг написва една книга.

10

Анонимен

преди 9 години

източните *** заспаха

9

Параграф 22

преди 9 години

Специално за Кенеди на стр. 99 от средата. Преди това са написани и други интересни неща, не е зле да се прочете и втория том. Нищо чудно, че книгата е забранена в Германия и Швейцария. Колкото и невероятно да звучи, във всеки слух има истина и е хубаво да се осведоми човек за по-различни мнения.

8

муспи

преди 9 години

Маймунката Обама се разприказвал за да си даде вид на вътрешен. Мосад и ЦРУ имат разработена версия и в случяй на нужда ще я пуснат, - че българите са свалили и двата под давление на Ердоган, с цел възстановяването на отоманската империя. Доказателства няма никакви, но това е и ориенталския, хазарски стил на световно господство. България ще си плати като я закрият. ЦСКА и Лудогарец са на издръжка на Мосад, а на Левски е назначен за собственик оня шкембелия милионер за да го дърпа надолу!

7

Анонимен

преди 9 години

Според мен най-вероятно самолета се е повредил и е щял при падането си да направи много залуми някъде. Я върху голям град, я върху някоя военна база. Затова умишлено са го свалили предварително и сега за да не ги съдят от етични съображения, просто се скатават.

6

алекс

преди 9 години

Ако руснаците бяха свалили Боинга в Украйна, цялата американска *** вече щеше да го е обявила, разкрила, да са влезли да "умиротворяват". Но понеже и от *** си не могат да извадят аргументи за това, сега сто години ще разследват. Че е много чудно кой е виновен в украинското въздушно пространство, с украински трафик контрол и украинска военна авиация. Ама не, трябва някак си да добутат версията до руснаците.

5

Анонимен

преди 9 години

щом компанията боинг мълчи работа е ясна

4

Анонимен

преди 9 години

"Основната разлика с полет MH370 е, че дори няма официална версия. Никой не знае какво е станало със самолета."Бе как никой да не знае ?Я вижте по-доле дежурните *** веднага се изказаха - тоя Боинг бил Оня Боинг.Ей тъй цял един боинг "отвлечен" и после същия - свален над Украйна ( и то точно над сепаратистките позиции с цел , видите ли, да ги злепоставят...).

3

Анонимен

преди 9 години

Русия Дава предимство на Азиятските Компании, след фалит на Европейските, Азия ще летят до Европа като единственна алтернатива ! Ох много ми харесва това наказание, Европеиските авиокомпании фалират ! Супер !Русия, накажете ги и не чакайте ???

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ей за...това не се качвам на самолети,защото много чужди разузнавания ме...дебнат да ме...похитят,даже и извънземните,за да ми...изследват интелекта.Защо да става зян цял...самолет,че и пътниците с екипажа.За това си стоя в Кривунделово,от съображения за...сигурност и пътниците от България,може да са...спокойни.

1

Анонимен

преди 9 години

Самолетът още си е във въздуха, в окото на торнадо!