9

Шоп

преди 9 години

Погледнах трейлъра на "Българска рапсодия" и ми се догади - стандартният пикочо-полов хумор, вечната тема за спасяването на българските евреи... по-добре си стойте у дома и не ни излагайте... Кога ще се направи подписка за премахване на субсидиите за кино, моля, ще подпиша с две ръце!

8

op

преди 9 години

Тия на снимката много мерят на *** феминистки.

7

Напомням!

преди 9 години

Нямаме нобелов лауреат, защото Иван Вазов, Пенчо Славейков и техните лобита са се изпокарали и в крайна сметка пропуснали предоставената възможност.

6

Анонимен

преди 9 години

Ама, моля ви се!Много е важно някой да отиде и да обясни на съответните журита какво представлява номинираният филм! Няма значение, че другите народи не правят така! Ние имаме един уникум! Пратете там "специалистката" Мариана Молевска - където театърът там и киното, тя разбира от всичко! А "оскаристите" пожизнено ще получават нервни тикове при спомена за монолозите й. И да пратите преводач, ей! марианчето не си прави труда да учи езици, то горокото си е решило, че е центърна света!

5

артист

преди 9 години

Айде пак!!!

4

:)

преди 9 години

Нашенска работа...

3

Анонимен

преди 9 години

Ще им дам предложение на нашите- Дайте им на западняците "Маргарит и Маргарита" и ще сме победители. Сега сериозно, за какви Оскари се борят нашите, като филмовото изкуство в днешни времена е една утопия на некадърност и фалш! Да не говорим за нашите продукции днес.

2

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГравитация, брат.

1

Анонимен

преди 9 години

тази в центъра подпряла ли се е ?