18

Анонимен

преди 9 години

и аз искам да мога да плащам през телфона и да копувам дори ако може да не работя а само да копувам и да гледам реклами ама е малко скапичак наще си купиха нова кола и тя беше по-евтина но е хубав телефона, и може да се играят игри на него по спирките докато чакаш тапите тролеи и новите безжични слушалки на дре са яки вече ги видях един френд си ги зема от илиенци и те са скапички 600 леа ама са много добри

17

Анонимен

преди 9 години

Искам да изтегля още един кредит за да си го купя. Или мама и тате ще ми го купят щото е много добър и мога да си храня Pou-то и да си го катеря по icloud-а през 4G!!! Много е важно да го имам. Каквото и да предложат - а бе хора това са Епъл! Те сами си говорят, какво да ви обяснявам...

16

Анонимен

преди 9 години

Очаквам нов 10" монитор, 5 инчов 64-битов часовник и 12 инчов таблет, които да успяват да поддържат iOS8. С 33% по-тънки панели от предишните, но за сметка на това работещи 17% по-дълго на батерии и всичко това в много красиви опаковки. Поне два пъти по-бързи от предишните. Очаквам също да са подобрили камерата, за да мога да си правя по-добри нощни селфита. Очаквам да направят някои от предишните си приложения безплатни. Очаквам тоя път да направят 33 милиарда продадени устройства щото са мега!

15

Koko

преди 9 години

До14Абе за кюфтеа и бира не знам ама простотия на корем даже не е нужно да гледаш презентацията ами прочети малко надолу коментари на хора дето ябълката са я виждали само на витрината

14

Тракторист

преди 9 години

Адски мого ме вълнува новия модел Айфон. Искам да знам на презентацията дават ли безплатни кюфтета и бира? Някой знае ли?

13

Анонимен

преди 9 години

Е, какво да очакваме? Нов правоъгълник със заоблени ъгли?

12

Хахото

преди 9 години

Сега се порових и видях, че и iOS 8 ще пускат!

11

Хахото

преди 9 години

Определено е да привикване, но аз се дразня на размера на Samsung Galaxy S4, пък какво ли остава за 5.2 инча :) Всеки с предпочитанията си! И в крайна сметка, Айфоните ще изкарват ли нова ОС или ще чакаме още за нея!? Че Седмицата вече взе да ми писва :)

10

Анонимен

преди 9 години

И аз така си мислех за по големите телефони, обаче е много по удобно за гледане и браузване. Сега съм с 5.2 инча FullHD екран с брилянтно изображения. Е и ръцети ми са големи де и мога да боравя лесно с него и с една ръка. Събра се в страничен джоб на дънки без проблем а и обикновено ходя с чантичка понеже нося и други неща с мен. Всичко е до свикване.

9

Хахото

преди 9 години

До big *** mattersЕ нали гледам какви са Galaxy-тата на Самсунг!? То си е почти таблет! Ако искам нещо с по-голям екран, на което да гледам филми, да пиша и пр. и в същото време да е леко и тънко (а не лаптоп), то ще си взема направо таблет, а не 5 инчов телефон, който да ми издува джоба и да ме е страх да не го спукам от опъването на джоба докато сядам някъде! В момента 4-те инча на айфон са ми перфектни - и за скайп, из а гледане на филми в самолет (чат-пат), и за писане на съобщения!

8

big dick matters

преди 9 години

До ХахотоАми вземи един 5 инчов телефон и виж дали ще искаш да си пипнеш пак миниатюрният екран, особено и както дори няма вградена swipe функция на клавиатурата, като например при Сони.

7

Хахото

преди 9 години

Някой да знае дали ще пуснат и iOS 8? Шестицата не ме вълнува - имам си iPhone 5 и съм си предоволен от него! С тези големи екрани стана така, че този телефон не може да се побере в джоба ти, а е прекалено малък за таблет! Някакво-никакво! Нали все пак това е идеята на смартфона - да е компактно и функционално!? Е с 5 инча дисплей съм я е*ал и компактността!

6

ую

преди 9 години

Кой кой написа така неграмотно тази статия вече има хора които го имат този уйфон 6 а ганьовщината мисли че това са новини от космоса. А ууууумните часовници са доскорошните затворнически GPS гривни така че радвайте се роби.....

5

Анонимен

преди 9 години

Дразни ме всяко устройство дето работи с нещо различно от Линукс.

4

Анонимен

преди 9 години

Мислех си, че смартфоните на нещо, докато не си купих.Сега си мисля, че ПС си е ПС.А смартфоните са до време.

3

Анонимен

преди 9 години

"Компанията може да разкрие и своя умен часовник първата крачка на Apple в сектора на преносимите устройства"А телефоните и лаптопите какво са? Недвижима собственост. Lol.Lamers!!!

2

Да

преди 9 години

Ами такова е, някой да се вълнува какво пуска някоя друга компания??? В който и технологичен сайт да влезеш всяка втора новина е за тях.

1

iСиктир

преди 9 години

"Събитието на годината в технологичната индустрия"Хахахаха Gimme a break :D