8

razboinikov

преди 9 години

vsichko pod 1700 chisto si e zle za kudeto i da e v bg

7

anonimen

преди 9 години

ako 3 mijavi firmi deto davat mizerni zaplati mu vikate biznes dobre ,xa,xa,xa

6

Анонимен

преди 9 години

Е то с напълно безплатен труд, заграбен първоначален капитал и неплащане на осигуровки, което те го представят на работника като норма 25г. как няма да сте на печалба.Те още на първото интервю ти обясняват, че като не ти плащат осигуровка е добре за тебе.

5

Анонимен

преди 9 години

А дойдат ли ГРОБ-арите,ще започнат масовите уволнения и фалити!

4

Анонимен

преди 9 години

"Бизнесът ще наема по-малко хора в края на годината"Обяснимо е със заплатите и изискванията за квалификация, които дават. Обаче стига тия "бизнеса" са се правили на важни и да ми изкарват по новините, че имали пари и ние народа сме трябвало да ги търсин, за да им работим на минимална заплата. Като искате "квалифицирани" работници - вие бизнеса ще плащате достойна заплата. Мноо ваажни били. Щели да наемат по-малко работници. По-скоро работниците ще им се връзват на мизерната заплата по-малко.

3

a

преди 9 години

До АнонименДосега беше много леко при олигарски нали, хора като вас заслужават фалирали банки, кражби и даже това, че не е забит един кол с домати им харесва!

2

секси сервитьорка

преди 9 години

заплатата,ми е 1500+, нека ми е зле

1

Елемаг

преди 9 години

По-голяма криза се задава от 2008-***.Обаче искам да чета на стъкмистиката цифрите,на политиците изказванията.Според стъкмистиката 25 годин БВП трябва да е по-голям от Японския,а икономиката ни да е по-обемна от китайската!!!