23

Анонимен

преди 9 години

Защо продължават да се харчат държавни /НАРОДНИ/ пари ,при тази криза? Каква работа ще свърши огромния щаб на Близнашки,като основната му задача са изборите и за какво му е з-к министър на спорта,та докара Малеева от Швейцария ?Нима президента не можа без този 1 млн.лв. предназначени за разходки,или в Турция се откриват 153 секции,което означава ,че във всяка от тях ще гласуват средно по 20 човека,а колко ще струва това?

22

Анонимен

преди 9 години

Бедствието е преди всичко институционално!Огромна администрация,която не върши работа,а се стреми да получава подкупи,за да се облагодетелства!Защо са дадени разрешения да се строи по пясъка на морето или в зоната на язовирите,защо се секат безогледно горите,защо се затлачиха реките и каналите,защо още хиляди пъти??!!И никой не търси отговорност на тези търтеи!Къде е прокуратурата и съда?

21

Анонимен

преди 9 години

Всички говорят че сме пред фалит - и как се решава ситуацията администрацията нараства - Бизнашки има четирима вицепремиери (никога не е било) 10 съветници (също), парите за президента се увеличават, вмесот да се смаляват А логиката е обратаната - при фалит трябав да се реже администрацията - Достатъчин са шест министри които сда съчетават по две три министерства - например ИКномика и финанси или Образование и Култура и т.н.

20

Анонимен

преди 9 години

нещастници - пари за НЗОК - няма, но за президента -има. Знаете ли колок техника можеше да се закупи с този 1 милион. А президенат за какво му е? Като че ли е беден? И къде е сега Платена мрежа да протестира?

19

До 14

преди 9 години

Директна възможност за следващата икономическа и обществена катастрофа.Тя е програмирана точно там, където ГЕРБ е замесена. Особено там, където осъденият на 4 годишна ефективна присъда в панделата тарикат Цветанов е замесен.

18

Анонимен

преди 9 години

КАКВО налага нарастване на средствата за заплати, след като част от президентските служители станаха правителствени такива?Те не са ли, по време на новото си качество (служебно правителство), в неплатен отпуск като президентски служители?Особено след като се очертава по-дълъг от очаквания срок за действие на служебното правителство, би следвало да няма нарастване, а напротив - икономия от средства за заплати в президентството!

17

Зомбиленд

преди 9 години

Австралия беше и наводнена и опожарена преди година, сега няма и помен от бедствията. В България агонията ще трае години защото безхаберието и апатията са навсякъде в държавата. В това начинание успяха комунистите. Да създадат полуживи ходещи на два крака същества без мнение и достойнство. Деградация Деградация Деградация.

16

Анонимен

преди 9 години

учебното съдържание по предметите "Човек и общество" и "История и цивилизация", след което да бъдат представени в Министерството на образованието и науката (МОН) предложения, свързани с внасянето на промени по отношение на технически неточности и корекции...................Само преглед ли та авторите са си направо за затвор....пропоганда в полза на чужди държави...а и учебника по История също има нужда да бъде прегледан цял урок за вожда и Герб са написали.

15

член ГЕРБ

преди 9 години

Нас червеното знаме роди ни,нас не ще ни уплаши смъртта.Ние сме на всеки километър,ние сме на всеки километър -и така до края на света.Ура с Боко и Цецо ще спечелим изборите на 05.10.2014 и с доган и Ердоган ще си играем белот на воля...

14

arhar

преди 9 години

ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА :Премиер - ДончевФинансов министър - И. КостовВътрешен министър - Цв. ЦветановШеф на ДАНС - ген. А. АтанасовПравосъден министър - Ек. Михайлова...ГЕРБ и РБ - в сътрудничество с Германия, Великобритания , САЩ , Канада и др. държави с развита демокрация .Сергейчо, Доганчо, мамин Делянчо, Миро наденицата ... - в ЦСЗ

13

В нашата ...

преди 9 години

... неолиберална, либертарианска Държава всичко е оставено на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита Сила. "Ценности" като егоизъм, индивидуализъм и стремеж към печалба, подпомагани от ниски данъци се прокламират като манна небесна. Резултатът е налице.

12

Евро Пси

преди 9 години

Ето за това умни българи даваха мило и драго да емигрират в бели държави още 90-те години!НЕма управия!!!Без война сме разорени!!!

11

Иван

преди 9 години

Чета коментарите по долу! Видно е че отсега са започнали хилядните протести срещу мутрата и марионетките му от служебното правителство! А само си представям ако случайно,съвсем случайно Герб отново се върне на власт! Ще има кръв и черва по улиците и площадите на страната и този път няма да минат само с оставка а ще увиснат по уличните стълбове!

10

Камора

преди 9 години

Какво означава Бедствието и е институционално.? Тези управителни учреждения не са институции- нито държавни, нито обществени, нито политически.Те са чисто и просто една Камора, мафиотска сбирщина, която мисли само за "фамилиите".Спрете да ги наричате институции и започнете да ги наричата така както е името им- Камора.

9

Kjustendilskata deva

преди 9 години

Koi naznachi Peevski?

8

Пак идва БУДА

преди 9 години

И след всичките лъжи и измами се появи пак Той-Буда ***! Със златна каска и генералски мундир. Спасителят, обещал най-много, че ще ги вкара на топло крадците на народните блага. Само за три години доказа колко е далеч "спасението". Много от пенсионерите се спасиха по естествения начин, поради недостиг на средства за оцеляване. А за месията и най-близките му - бронирани коли, субсидии от нашите пари, пътуване у нас и по света. Самолети, хеликоптери, мачлета, тенис, дружески срещи с богатите, добили състояние не без негова помощ.

7

ЧЕСТИТ ПРАЗИК !

преди 9 години

Честит 9-ти Септември, другари !Това, което ние сме построили еврокрадците даже не могат още да окрадат ! :)25 години крадене и още има !

6

ИСТИНАТА

преди 9 години

ГЕРБ доста добре си дава сметка, че няма да получи мнозинство, за да управлява. Февруари започва от днес, моделът "Борисов"- на силовото управление, което слугува на олигархията и монополите не трябва да бъде допускан, заяви той. Цеков подчерта, че всички, които са били февруари по улиците на най-мащабните национални протести, където имаше всякакви хора, които излязоха, за да изметат това управление, ще излязат пак, ако се повтори моделът "Борисов".

5

ИСТИНАТА

преди 9 години

Георги Близнашки и екипът на шистовите лобисти, назначен от Росен Плевнелиев, е вреден и опасен за България. Това не е българско правителство, а правителство, представляващо чужди на България интереси

4

ИСТИНАТА

преди 9 години

Участниците в протеста заявиха, че са против кабинет, който прехвърля един милион лева за командировки на президента, който го е назначил. "Това служебно правителство не е неутрално, а е на мутрите", коментира представител на граждански комитет против добива на шистов газ.От своя страна Борислав Цеков, един от основателите на Фейсбук коалиция "АНТИ-ГЕРБ" и участник в протеста против кабинета "Близнашки" заяви пред БГНЕС, че служебното правителство трябва да има моралът да си подаде оставката. Георги Близнашки и екипът на шистовите лобисти, назначен от Росен Плевнелиев, е вреден и опасен за