23

XXL

преди 9 години

Само ***за ЧеЗ...;(((

22

pastoral

преди 9 години

и българите не създават много деца (колкопто да бъдат "стимулирани" от правителствата.. хахаха), за да има детето максимално от "всичко" и това вече е начин на мислене. "другите" имат много деца и това за тях е все още начин на оцеляване. ако някой си е намислил, че ще може да ограничи населението на земята със старите методи на физическо унищожение е в напълно погрешна, противоприродна посока. айде сега ме наречете и антисемит, понеже ционизма е равен на фашизма.

21

pastoral

преди 9 години

16. аман от цинистка пропаганда за "регилация" на населението, чрез войни, чума, и кастрации. ако аз го напиша това за "нацията" на натеняу, непременно ще съм "фашист и антиционист, нали така. не ви стигна това, което донесе "комунизъма" със себе си, не ви стигна и това, до което доведе и ще доведе неолиберастката имперска политика, която ще затрие света. ако помислите защо, напр., българите не създават/раждат деца, а тези да. ще разберете колко слабоумни и безперспективни са подобни идеи.

20

Анонимен

преди 9 години

Или деистваите ,или започваме ние ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА

19

Анонимен

преди 9 години

Не, системата за взривяване е много скъпа . Тая крадлива *** трябва да се ликвидира ефективно и евтино. С един куршум в тила.

18

Веселяка

преди 9 години

Трябва да се направи система която взривява трансформатора и тия които посягат на маслото да изгарят както в ада.

17

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Чета коментарите и си мисля и чудя ,добре *ите крадат маслото ,а кой го изкупува и пласира на пазара ? Къде е полицията,ДАНС ,прокуратура ? Кой открадна железопътните релси ,кой ги изкупува ? Не държава ,а селска *** сме.

16

До 11

преди 9 години

Аз помня едно телевизионно предаване от 90-те години - офицер от Пътна полиция обясняваше какви поразии стават заради откраднати пътни знаци. Един такъв знак струвал 99 лв, а крадците ги продавали по 1 лв, без да ги интересува колко катастрофи ще станат заради липсващия пътен знак, а също и че при някои от тези инциденти загиват хора. Беше уточнено и кой етнос се занимава с тези кражби.АМАН !!!

15

Анонимен

преди 9 години

До джилязуа женати САМО се "разхожда" по околовръстното

14

Анонимен

преди 9 години

аборт струва пари питай женати кой път вече я надувам как да не бера джилязу

13

джилязу

преди 9 години

аз не крада само бера

12

До 13 орк терор

преди 9 години

Прочети коментарите към днешната статия за многоженеца от Израел. Един от коментиращите обяснява, че и там бедуините са се опитали като нашите *** да правят много деца и да живеят от помощите, но Натаняху, като финансов министър, е въвел друго положение - помощи само до трето дете. И така е спечелил симпатиите на народа, вследствие на което са го избрали да застане начело на държавата.Да се поучат нашите политици.

11

Анонимен

преди 9 години

до бъмзитата не крадЪт те берЪт

10

ники

преди 9 години

до 0 2 ОтговориSamo minavam Не е така, пич. Вдигнаха цената до 1.30- 1.40 лв. за литър. :))

9

орк терор

преди 9 години

в нормалните държави:*** се осъждат по бързата процедура за тероризъм - инжекция - плитък гроб, та да ги влачи дингото.в България:дават им се помощи за да могат да се е#@т на воля и да се множат, за да гласуват на изборите срещу едно кюфте.Именно затова България е изчезваща държава.

8

до 8

преди 9 години

смени доставчика

7

Samo minavam

преди 9 години

Правят поразии за хиляди,а го продават за 1лв литъра.Жалка и тъжна история.Залагам си ***,има и замесени служители на Енергото.На 20кВ няма приятели и наши хора.

6

до 8

преди 9 години

какви полицаи,какви велосипедисти *** ти снаеш ли къде се намираш въобще,интерестно е за какво има "модератори" в тоя "сайт".

5

Анонимен

преди 9 години

slojete gi pod visoko naprejenie v kletki i gotovo. nai-evtino e.

4

Анонимен

преди 9 години

в твоя град и полицаите пияни блъскат велосипедисти