71

Молебен

преди 9 години

За догодина ще се помогне със суша.

70

Сиктир

преди 9 години

Близнашки дали няма връзка с Цецо Мустака? ;)

69

zzzzz

преди 9 години

do 99 Kralia SLAN6E ne mu dal razre6enie!!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 9 години

Вместо да търси помощ от ЕС да бяхте дали този 1 милион на пострадалите, а не на оня *** Плевнелиев. Ако той е Президент на всички българи, както сам казва, да се откаже от парите и да ги даде за пострадалите.Ревете,че няма пари за пострадалите, призовавате бедните да даряват, а вие какво правите?В Италия ,след земетресението в Акуила, всички депутати и членове на правителството се отказаха от едномесечните си заплати и ги дариха за пострадалитеВие г-н премиер колко дарихте?

67

БЛИЗ-мутрашки

преди 9 години

Даде 1 милион лева на естествения *** чехъла и говори за пострадалите тоя мръсен ***?Тая гнусна *** трябва да я изринем с тояги,те от друго не разбират!

66

анонимен

преди 9 години

Когато Тиберий сдавал властта си търсил за народа си най-лошия и некъдърен управник.Знаете ли защо?Защото знаел,че така ще бъде обожествен и признат.Простия народ щял да си каже "При Тиберий беше лошо ама сега още по-лошо.Методите на римската империя са още в сила.

65

Анонимен

преди 9 години

Ей, българи, трябва да гласуваме задължително!!!! Иначе пак мутри и ченгета ще ни яхнат! В никакъв случай не трябва да позволяваме на ГЕРБ, БСП и ДПС да узурпират властта!

64

правда

преди 9 години

"Бойко Борисов: студентите да станат овчари" -YOUTUBE.......

63

Д-рят Лизашки е ...

преди 9 години

... *** на ГЕРБ.

62

Номер 11

преди 9 години

Избрахте Кристалинчето,сега чакай от умрял писмо!

61

Анонимен

преди 9 години

Ти търси виновните и да ги бесим по дереците. Стига ревахте като вдовици за х..уи .Помярски номера ще искаме помощ щото сме смотани и не може сами да си оправим батаците. Не помощ бе Близнашки БОИ,НА ЛЯГАНЕ И СТАВАНЕ. Бои ,арести ,конфискация на цялото имущество затвор за кметове общински съветници и други ***,затвор за незаконна и законна сеч,събаряне на незаконни построики и така се оправят нещата стига подсмърчахте като гладни *** че ни е срам да ви гледаме.

60

УТИ

преди 9 години

КАКВО МОЖЕ ДА НИ ОБЕЩАЕ ТОЯ С НЕИЖЕВЕНИТЕ ДЕТСКИ МЕЧТИ - ДА БЪДЕ В ДАЛАВЕРАТА НАРЕЧЕНА ВЛАСТ ? НИЩО , ОСВЕН ГЪЗОЛИДСТВО КЪМ БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ И НЕГОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ! ДА , ТОЙ НИ ОБЕЩАВА ПОНЕ ДЕСЕТ МЕСЕЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА СЛУЖЕБНОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО ,НО ПРОСТО ПАРАШУТА НЯМА ДА МУ СЕ ОТВОРИ ! ЗАЩОТО Е РЕВАНШИСТ ,КАТО БЕЗХАБЕРНИКА ! ЗНАЕТЕ КОЙ Е ТОЙ !

59

Анонимен

преди 9 години

абе тия Герб защо избраха за служебен министър комунист да нямат нещо общо

58

sorry

преди 9 години

То обещаното не е като даденото.ама ти трябва да го знаеш!Колкото до банките-не говори така,че да не гръмнат и други!Колкото до БНБ,тя е като ДАНС,БАН И ДАЖЕ Е..Н!Не се сърди,не си и вярвай,даже не се възприемай на сериозно,защото ...тик,так,тик,так!

57

кибик

преди 9 години

Защо ще търсите........аааа защото не можете,като не можеш,защо си мин.председател...стани председател на домсъвета..........

56

Анонимен

преди 9 години

Ще търсите или търсите помощ,вашта кожа.И от кого ще я получите.От Европа със съдействието на Кристалина,или май от Арменския поп.Много добре знаете,че нищо няма да получите до края на управлението си,но догава само ще обещавате какво ли не във всички области на управлението,и уж ще се надявате.Лесно ви беше да кряскате по площадите и да питате кой,ама сте по-зле и от предишните.Гледайте поне едни що годе нормални избори да организирате, и стига сте се оправдавали че нямало това или онова.Щом сте служебни,служете,а не се озъртайте за служби за след това.

55

Анонимен

преди 9 години

Отменят бедственото положение в Хасковско - Въвежда се благоденстващо положение и проспхеритет. Все пак благодарение на САЩ, НАТО и ЕС сме напред в светлото капиталистическо бъдеще. Да мислим позитивно! Удавените - удавени, наводнените - наводнени, но Пловдив е столица на еврогейската култура. Такъв гей парад ще спретнем!

54

Анонимен

преди 9 години

Рухнали и занемарени пътища а по тях препускат свръх скъпи коли=кражби и корупция...

53

vanko84

преди 9 години

мазняр грозен ренегат

52

Анонимен

преди 9 години

ПООООООООООООМОООООООООЩ българските политици окрадоха всичко!!!!!!!!!!