10

Наглеци

преди 9 години

Абе никой не им вярва, само те си вярват. Сравнението лични карти и гласоподаватели не е коректно - документ си вадиш много по-рано на 14г. ,отколкото имаш право да гласуваш - на 18г. Така може и до 1 милион души да нямат право на глас. Някой ще извади ли колко са хората от навършилите 14 до не навършилите 18 години. Ето това са част от мъртвите души за които се говори ..

9

Ванката

преди 9 години

С лични карти и/или паспорти са и 14 годишните - те откога станаха гласуващи?

8

vol

преди 9 години

167 000 dushi ot bulgar narod sa prenebrejimo malko?! :)vse edno naselenieto ot Smolyan, Haskovo i Pazardjik ?!

7

Маркс

преди 9 години

Казват, че няма фантоми, но не им вярвайте. Има и точно тези фантоми са най- пазената тайна държаща олигомафията на власт. Забелязахте ли как Боко сдаде властта на Станишев, а той му я върна по същия елегантен начин? Тия са си биз- бизе, а ние сме *** ако им вярваме, пфу!

6

анонимен

преди 9 години

Знаете ли че през последните президенски избори недействителните бюлетини сиреч сгрешените от нас са били 750 хил.Сиреч още толкова колкото са гласували за Герб.И ще ми говорят тези *** за честни избори.Още първия ден ,още не седнали на бюрата си новите морални и интелигетнти министърчета изволниха сума ти народ,и сега ми говорат за честни избори -стадото овце оредя мили герберчета,останаха само най тъпите.

5

Анонимен

преди 9 години

А НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИТО ЕДНА МЪРТВА ДУША В СПИСЪЦИТЕ. И ТОЗИ ПРОБЛЕМ ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ДА ОСИГУРЯТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ.

4

моргана

преди 9 години

няма фантоми има духове на мъртви души

3

Секция "Явор&qu

преди 9 години

Я кажете не във Великобритания, а в Турция колко са секциите? Кажете бре? Иначе НСИ казва 6 милиона пълнолетни граждани, а тези вадят 900 бона отгоре. При избирателна активност 35% тези 900 хил. са 1/3. Е така се е..т с тъпоумните обитатели на тая територия.

2

Анонимен

преди 9 години

Всеки един живеещ извън България си е потенциален двойно гласуващ. Ако реши да гласува там, където живее, примерно в Германия, нищо чудно при проверка от ДАНС или МВР да се окаже двойно гласувал - един път в Германия и един път в България. Как се оказва гласувал в България след като човека си е в Германия и не я е напускал по време на изборите, никой не казва. Лошото е, че идват полицаите и започват да тормозят близките му живеещи в България да обясняват защо е гласувало детето им два пъти и т.н

1

тити

преди 9 години

и пак ни лъжат отгоре,за да купуват *** гласове